Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mayaaaa ateş meselesi şu eğer ateşin 37 ve üzeri ise ya yumurtlama dönemindesin ya da hamilesin biz bütün hamilelerimizin ateşini ölçtürdük hepsinin 37 üzerindeydi canım böyle bişi işte benimde bu sabah 37.6 çıktı acaba hamilemiyim ki diyordum bilmiyorumkismile

hımmm anladım canım ozaman senin hamile olma olasılığın yüksek canım inş :)

3.5 yıllık evliyim canım mayıs 2009 da bıraktık korunmayı aralıkta 7 ay sonra hamile kaldım şubatta bebein kalp atışları durduğu için kürtaj oldum kürtaj olalı4 ay oldu işte nisanda da çalışmalara başladık yine ama pek umudum yok hemen olmuyor benim çünkü ilk denememizde 7. ayda kaldım çünkü

acaba adet görmeye yakın da ateş yükselior olabilir mi? yani benim adetime 3 gün var. ateşim mütemadiyen 37 üstünde. hamile miyim ki derken regl olucam sanırım ben

neden ki adet belirtilerin mi var ? test yaptın mı hiç 3 gün varmış adetine belki silikte olsa çıkar

ahh kıyamam yaa üzüldüm cnm.nese yine olur inş biran önce müjdeli haberini alrız bu ayyerimseniben

neden ki adet belirtilerin mi var ? test yaptın mı hiç 3 gün varmış adetine belki silikte olsa çıkar

dün sabah dayanamadım ve idrar testi yaptım canım. ama çift çizgi çıkmadı. silikte olsa bir çizgi yoktu. erken yaptım diye düşündüm. ama bugün yumurtalıklarım, karnım ağrımaya başladı. akıntım fazlalaştı. sanırım kırmızılar gelecek

canım inşallah gelmez kırmızıların :Saruboceq: gelirsede sıkma canını hiç hayırlısı ne zamansa o zaman olur mutlaka olumunekankayizsmile

bende öyle diyorum kendi kendime ama insan heveslenior işte. çıkmadık candan ümit kesilmezmiş ya benimkide o hesap. hala bir umudum var. tam 10 gündür göğüs ağrısı çekiorum ateş desen hep 37 lerde, eğer adet görürsem bir daha belirtilere aldanmayacağım..

kızlar canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrr ne yapmam lazım yaaaa eşimde yok ki evde bi yerlere gitsek onunla boshayallersmile oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

al benden de o kadar üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

gideyim de yemek yiyeyim barii. sıkıntıdan kendimi yemeye verdimcokacimcoook

canım ben aylardır aynı şeyi söylüyorum eşimede söz veriyorum ama olmuyor elinde değil insanın ya adet olunca bi daha adetim gecikmeden önce hiç test yapmicam diyordum şimdi adetime 1-2 gün kala yine test yaparım diye düşünüyorum bi tuhafım bende ha

benim 10gün geçti hala yapmadım test ümitleniorus sonra üzülüos.kasıklarımda agrıo aslında ama yara var bende ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…