Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benim 10gün geçti hala yapmadım test ümitleniorus sonra üzülüos.kasıklarımda agrıo aslında ama yara var bende ondan heralde

ay sana inanamıyorum neden bekliyorsun ki hala 10 gün 10 GÜN bu koca 10 GÜN pes yani ben şimdiye 3-4 tane test yapmıştım bile ooooooooooo merak etmiyormusun hiç ben çatlarım burda valla eyvahedigeldismile ne zaman yapmayı düşünüyorsun

yara da bebege engel mi acaba biliomuusnuz kızlaar doktorum çocuğun yoksa müdahale edemyiz dedi ama kimide yara varken çocuk olma ihtimali azalıo dio

canım dedimya ben polikistik overden dolayı adet göremiyorum ondan ümidim yok hiç

haftaiçi doktora gitcem cnm büyük ihtimal fartural mıydı neydi ondan vercek adet olmak için sonra bakalımnolcak soğan kürüne devam etcem sanırım

amaan daha evleneli 1sene oldu yara falan nie oldu anlamadım yaaa ne zor kadın olmak:bbo:

humeyraa hoşgeldin canım ordamısın adetine 10 gün var demi var mı bi değişiklik canım bişey hissediyormusun ateşini ölçüyormusun hiç

evet öyle olmuş sanırım cnm doktor önemli deil bişi olmaz dedi demekki yeni daha

ben çıkıyorum canım gece belki girerim görüşürüz hoşçakal

herkese merhaba kızlar sbr nasılsın canım? ben berbatım halsizlik yorgunluk uykusuzluk adım atacak halim yok tabi birde bulantılar.Şimdi tatile girdik Allahtan da okul zamanı olsaymış okula bile gidemeyecekmişim.Kendimi çok aciz ve hastalıklı gibi hissediyorum.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama böyle elden ayaktan düşmek beni mahvetti

slm kızlar
hamiemiz varmış bitane çok sevindim allah bizede nasip etsin.bende şimdi eczaneye test almaya gitcemmm.nöbetçi eczaneye.komşum var onunda günü dündü geçmiş bakalım ikimizde test yapcaz bakalım ne çıkcak:)benimde 3 günüm kaldı adetime bakalım belki belli olmuştur:)gelcem 1 saate haber veririm size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…