Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızzlar naber,kimse yokmu ay dünden beri giremedim bizim kızlarda baya bi döktürmüşler yanii,ne var ne yok kızzlar özledinizmi benii.

evt 3 gün geçti benimde bu ay teste yapmadım bekliyrm hayırlısı inş vardır sende bekliymsn

benimde geçtiama bende polikistik over var adet göremiorum ondandır die yapmadım test yarın yapcam ama ümidim yok:çok üzgünüm:

benimde geçtiama bende polikistik over var adet göremiorum ondandır die yapmadım test yarın yapcam ama ümidim yok:çok üzgünüm:

benimde geçen ay da böyle oldu 4 gün geçti tahlil yaptırdım yok bişey bu ayda yapmıyrm belim çok fena ağrıyo hasta olacam sanıyrm ama o da olmuyor bekliyrz bakalım senin ağrın var m?

slm kızlar ben geldimm müjdeli haberim var size adet oldummm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

acaba adet görmeye yakın da ateş yükselior olabilir mi? yani benim adetime 3 gün var. ateşim mütemadiyen 37 üstünde. hamile miyim ki derken regl olucam sanırım ben

canım ben bşimdi adet oldum sabah yataktan kalkmadan ölçtüm ateşim 35.3 tü yani demekki adet olunca ateş düşük oluyo

kimse yok galiba

selam canım nasılsın nerelerdesin ?

slm kızzlar naber,kimse yokmu ay dünden beri giremedim bizim kızlarda baya bi döktürmüşler yanii,ne var ne yok kızzlar özledinizmi benii.

çok ösledim ama sen gelmedin yanımıza:umursamaz:küstük sana

benimde geçen ay da böyle oldu 4 gün geçti tahlil yaptırdım yok bişey bu ayda yapmıyrm belim çok fena ağrıyo hasta olacam sanıyrm ama o da olmuyor bekliyrz bakalım senin ağrın var m?

benimde adet görcek gibi agrım oluo kasıklarım ve belim agrıo başka bi deişiklik yok ama hersferinde ümitleniorum ama sonuç(-):bbo:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
selam canım nasılsın nerelerdesin ?

iyiyim sağol cnm sen nasılsn 2 gün giremedim düğün vardı şehir dışındaydım ne var ne yok

mayaa canım se nasılsın bende adet oldum diye halay çektim gördünüzmü bundan 1 ay önce deseler hadi be derdim amaadet oldum diye seviniyorum dedim yaa şaşmaz çok şükür olamasaydım düzenim bitti derdim biraz yürümek iyi geldi heralde duşta almıştım etki etmemişti

iyiyim canım saol ben de yarın test yapcam bakalım ümidim yok ama.sen nie adet oldum die seviniosun ben pek anlayamadımkonuyu sen bebek istemiomusun

iyiyim canım saol ben de yarın test yapcam bakalım ümidim yok ama.sen nie adet oldum die seviniosun ben pek anlayamadımkonuyu sen bebek istemiomusun

çok çokçok istiyorum canım ama 1.5 ay önce düşük yaptım 3 ay ara verdik korunuyoruz ve bu ay fitil kullandım bebk olursa diye endişelendim fitil zararlıya bebeğe o yüzden yoksa tabii çok istiyorum

kızlar ilk defa bugün tadını çıkara çıkara test yaptım sonuç negatifti üzülmedim sizde yaparken tadını çıkarın kasmayın kendinizi varsa hemen sonuç alırsınız yoksa zaten eninde sonunda o olumsuz haberi alıcaksınız

as108760 canımm hoş geldin nasılsın seni merak ediyorum yaa

Teşekkür ederim daha iyiiyim kanamam yok arada çamur rengi şeyler geliyoo dr onlar önemli değil şimdilik dedi kalp atışlarını duysam rahatlayacaktım bakalım salı günü gideceğim dr a sizde çalışmalar tam gaz maşallah

ah canıım kıyamam çok geçmiş olsun yaa..ozman sevindim adet olmana bendeyerimseniben inş. en yakın zmanda hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…