Teşekkür ederim daha iyiiyim kanamam yok arada çamur rengi şeyler geliyoo dr onlar önemli değil şimdilik dedi kalp atışlarını duysam rahatlayacaktım bakalım salı günü gideceğim dr a sizde çalışmalar tam gaz maşallah
ah canıım kıyamam çok geçmiş olsun yaa..ozman sevindim adet olmana bendeyerimseniben inş. en yakın zmanda hamile kalırız
Teşekkür ederim daha iyiiyim kanamam yok arada çamur rengi şeyler geliyoo dr onlar önemli değil şimdilik dedi kalp atışlarını duysam rahatlayacaktım bakalım salı günü gideceğim dr a sizde çalışmalar tam gaz maşallah
ya bizde bir iki gün pek çalışamayacaz yaa( misafirlerden.efnanım misafirlri ertele demişsin,maalesef canım,ilk defa ailemden sonra akraba olarak özellikle misafirim geliyor,bide aradılar yarına buradalar inşaallah...nasib artık,kas gevşetici verdi eczacı,dr a gitmedim,biraz cıkk rahatlar gibi oldum ama nasıl oluru bilmiyom
asu canım adetlerin düzenlimidir 2 gün geçmiş adetin yoksa bebiş mi var canımm
hoşş geldin reyyan hamiş olmadığına eminsen ilaç iç ok mi?
canım sn yinede dikkat et çok yorulmamaya özen göster kalıcı olmasın ama neyse biraz rahatladığına sevindim vende adet oldum okudun mu bilmem
3 ay doğum kontrol hapı kullandım bi ara düzensizdi ilacım bitti ama geçen ayda böyle oldu 4 gün gecikti ilacın etkisiydi dedim bu ayda böle o yüzden test yapmak istemiyorum beklemeye devam:teselli:
slm melisax biz varız ama yeniyiz
evet efnanim birazını okudum.ne diyim hayır olsun ya hiç adet olmasaydın demiyerimseniben
herkese merhaba kızlar sbr nasılsın canım? ben berbatım halsizlik yorgunluk uykusuzluk adım atacak halim yok tabi birde bulantılar.Şimdi tatile girdik Allahtan da okul zamanı olsaymış okula bile gidemeyecekmişim.Kendimi çok aciz ve hastalıklı gibi hissediyorum.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama böyle elden ayaktan düşmek beni mahvetti
evet anladım canım ama ilacın etkisi çok yoktur çünkü biliosun o ilacı 1 gün almamanız bile hamile kalmayı sağlar diye günü gününe saati saatine içiliyo demekki ALLAH nasip edince oluyo inşallah bu ay vardır canımm
hoşgeldiniz ozaman cnm..
canım ya bebişin büyüyor da ondan böylesin biraz daha dayan canım az kaldı 1-2 aya bulantıların geçer canım hiç hastalıklı gibi düşünme kendini anne olucaksın sen böyle düşün ve bizi düşün canım bak anne olabilmek için ne kadar uğraşıyoruz rabbim sana nasip etti bunu tadını çıkar canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
inş canım benim düzene soktuysa adetimi diye dediim hayırlısı elbet bi günü vardır hepimize nasip etsin sen kaç aydır istiyosunbebiş
selam canım nasılsın nerelerdesin ?
çok ösledim ama sen gelmedin yanımıza:umursamaz:küstük sana
melisa neredesin yaa ses soluk yok bugün az öncede bi varın bi yok oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?