Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben yeni katıldım aranıza senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli doğar inş.darısı başımıza:Saruboceq:

ya bizde bir iki gün pek çalışamayacaz yaa( misafirlerden.efnanım misafirlri ertele demişsin,maalesef canım,ilk defa ailemden sonra akraba olarak özellikle misafirim geliyor,bide aradılar yarına buradalar inşaallah...nasib artık,kas gevşetici verdi eczacı,dr a gitmedim,biraz cıkk rahatlar gibi oldum ama nasıl oluru bilmiyom

ah canıım kıyamam çok geçmiş olsun yaa..ozman sevindim adet olmana bendeyerimseniben inş. en yakın zmanda hamile kalırız

inş. canım en çok istediğim şey şuanda

canım listemizi gördün mü bayaa hamiş var artık aramızda inşallah duyarsn canım pıtıpıtı kalbinin sesini hadi bakalım sen herşeyi olumlu düşün bebğin seninle hem düşükten sonra bebişler dah sıkı tutunurlarmış unutma çünkü karnında yer açılırmış

hoşş geldin reyyan hamiş olmadığına eminsen ilaç iç ok mi?
canım sn yinede dikkat et çok yorulmamaya özen göster kalıcı olmasın ama neyse biraz rahatladığına sevindim vende adet oldum okudun mu bilmem

asu canım adetlerin düzenlimidir 2 gün geçmiş adetin yoksa bebiş mi var canımm

3 ay doğum kontrol hapı kullandım bi ara düzensizdi ilacım bitti ama geçen ayda böyle oldu 4 gün gecikti ilacın etkisiydi dedim bu ayda böle o yüzden test yapmak istemiyorum beklemeye devam:teselli:

hoşbuldum sağolasın,emin değilim tabikide,ilaç içmek istemedim,kas gevşetici krem vermiş eczacı..onu kullandım sabah.

3 ay doğum kontrol hapı kullandım bi ara düzensizdi ilacım bitti ama geçen ayda böyle oldu 4 gün gecikti ilacın etkisiydi dedim bu ayda böle o yüzden test yapmak istemiyorum beklemeye devam:teselli:

evet anladım canım ama ilacın etkisi çok yoktur çünkü biliosun o ilacı 1 gün almamanız bile hamile kalmayı sağlar diye günü gününe saati saatine içiliyo demekki ALLAH nasip edince oluyo inşallah bu ay vardır canımm

evet efnanim birazını okudum.ne diyim hayır olsun ya hiç adet olmasaydın demiyerimseniben

canım benim adet bugün akşam geldi sabahtan veri bekledim korktum hiç gecikmezdi akşama kadar bile bilion ben korunuyorum düşük olduğundan dolayı ayrıca fitil kullanıyorum enfeksiyon için eğer bebk olsaydı hayra alamet olmazdı canımm

canım ya bebişin büyüyor da ondan böylesin biraz daha dayan canım az kaldı 1-2 aya bulantıların geçer canım hiç hastalıklı gibi düşünme kendini anne olucaksın sen böyle düşün ve bizi düşün canım bak anne olabilmek için ne kadar uğraşıyoruz rabbim sana nasip etti bunu tadını çıkar canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

inş canım benim düzene soktuysa adetimi diye dediim hayırlısı elbet bi günü vardır hepimize nasip etsin sen kaç aydır istiyosun bebiş

selam canım nasılsın nerelerdesin ?

çok ösledim ama sen gelmedin yanımıza:umursamaz:küstük sana[/QUOTE]

evet cnm ya yoktum dünden beri demiştimya hatırlarsan hafta sonuna yatılı misafirlerim vardı 1 saat önce uğurladım,sen naptın hafta sonun nasıl geçti

pelinim geldin mi şok memnun oldum geldiğine ösledim senide

inş canım benim düzene soktuysa adetimi diye dediim hayırlısı elbet bi günü vardır hepimize nasip etsin sen kaç aydır istiyosun bebiş

canım ben şubat sonu çalışmalar başladım ikinci ay tuttu ama düşük oldu şimdide korunuyoruz ağustosta başlamam lazım ama ben temmuz istiyorum ama bazı engeller var eşim yanıda olmucak temmuz ağustos o yüzden eylüle sarkıyo olum diyene kadarekimi bulur heralde

selam canım nasılsın nerelerdesin ?

çok ösledim ama sen gelmedin yanımıza:umursamaz:küstük sana

evet cnm ya yoktum dünden beri demiştimya hatırlarsan hafta sonuna yatılı misafirlerim vardı 1 saat önce uğurladım,sen naptın hafta sonun nasıl geçti[/QUOTE]

evet dün geldilerde yatılı olduğunu unutmuşum bende aynı dertten muzdaribim demistin hatırladın canımm

melisa neredesin yaa ses soluk yok bugün az öncede bi varın bi yok oldun

evet cnm bir yandanda arka sıradakileri izliyorumda içerdeydim,geçen hafta izliyememiştimde,bide okadarrrrrrrrrrrrr yorgunumki anlatamam,piknikteydik bugün misafirlerimle beraber ordan geldik sırayla duş aldık şimdide sayıklıyorum yani...

kızlar geldim efnancım geldim canım gözünaydın gelmiş kırmızılar hihoyyyt testti yaptın negatif çıksın istiyordun öylede çıkınca kızlar sizde tadını çıkararak yapın diyorsun aşkolsun valla kaydirigubbakcemile3 bende benim testin pozitif çıkıcanı bilsem tadını çıkara çıkara yapıcam ama olmuyor valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…