Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bişe söylimmi midem sabahtan beri bulanıyo kızzlar dünde bulanıyodu ben varya mideyi fena bozmuşum galiba,dün gecede acildeydik hastaneye bi girdim aman allahım nasıl midem döndü anlatamam yaniidışarıya kendimi zor attım hava almak için,görümcemin 2,numarasını götürdükte bir sürü tahlil yaptırdık muayene filan sabaha karşı geldik,allahtan gaz sıkışmasıymış çıkarınca rahatladı çok şükür amaaaa o çıkarınca ben fena olmuştumm.

adet olmuşsun cnm bu arada hadi gözün aydın cnm,artık sende başlarsın çalışmalara dimi.....

sağol canım çok istiyorum başlamak ama sanırım adet bitiminde yumurtlama dönemimde memleket gidiyorum sebebini inşallah açıklıyorum kızlar hepiniz duyun ANNEM BENİ İNŞALLAH RAMAZAN UMRESİNE GÖTÜRÜYO ALLAHTAN Bİ ENGEL GELMEZSE İNŞALLAH bu yüzden işlemler için gitmem lazım ve dolayısıyla ramazanda yani ağustostada eşimden ayrıyım sanırım bu iki ay ertelemek zorunda kalıcaz

ay canım ya çok güldüm kusura bakma :roflol::roflol: geçmiş olsun görümcene gazı çıkaramadı herhalde sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ay ne güzel allah hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

anladım cnm olsun hakkında hayırlısı inş,bende bir daki ay eşimden ayrıyım o yüzden bu ay çalışmalara tam gaz devam,gerçi tatildede 10 gün beraberiz sonrasında 20 gün onsuz olucamm.o zamana kadarda tutan tutmuş oluyo zaten allahın izniyle inş.

kıs pelin sen şok fenasın haaa:roflol::roflol: yine güldürdün beni kalbim pozitif çıksa bebişte olsa ama fitilden etkilenmese diyodum tabii

kızlar yeni girdim ama ben kaçıyorum benim kociş geldi karşımda oturmuş bana hadi hadi diyip duruyor yarın da düğün var bildiğiniz gibi salı görüşürüz inşallah hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

ay canım ya çok güldüm kusura bakma :roflol::roflol: geçmiş olsun görümcene gazı çıkaramadı herhalde sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kaydirigubbakcemile3hee yok tatlım ya gazı olan görümcem deilki 2 numaralı dedimya yani oğlunun du,yemiş içmiş afedersin gitmemiş wc ye sonuç böyle işte...

kıs pelin sen şok fenasın haaa:roflol::roflol: yine güldürdün beni kalbim pozitif çıksa bebişte olsa ama fitilden etkilenmese diyodum tabii

sizleri güldürebiliyorsam ne mutlu bana canım tabiki biliyorum içini canım yanlış anlama beni olumunekankayizsmile

hayırlısı böylemiş demek ki cnm 2.bebeğin hep hep seninle olur inş
aminn

çok güldüm ama derlerya 1 gazın yaptığını 10 doktor yapamaz diye hakkaten zor

ay ne güzel allah hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah

evet canım ozamana tuutar inş.

ne güzel cnm oralarda hepimize dua et çok sevindim senin yerine
edecem canım ençokta bebiş isteyenlere edicemm

kızlar gidemiyorum yaaa gülmekten öldüm burda adamda bana bakıyor öyle ne yazıyo ne yazıyo diyip duruyo :roflol::roflol::roflol: şimdi çikolata verdim onu yiyiyor biraz daha burda kalıyım diye verdim :jeyyar:

kızlar heralde bi gidicem 2 ay uğrayamıcam siteye ama o dönüşümde girdiğimde hepinizin adı hamiş listesinde olucak bekleyenlerde ise yeni isimler ne çok isterim öyle olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…