hoşgeldin sbr
adet olmuşsun cnm bu arada hadi gözün aydın cnm,artık sende başlarsın çalışmalara dimi.....
bişe söylimmi midem sabahtan beri bulanıyo kızzlar dünde bulanıyodu ben varya mideyi fena bozmuşum galiba,dün gecede acildeydik hastaneye bi girdim aman allahım nasıl midem döndü anlatamam yaniidışarıya kendimi zor attım hava almak için,görümcemin 2,numarasını götürdükte bir sürü tahlil yaptırdık muayene filan sabaha karşı geldik,allahtan gaz sıkışmasıymış çıkarınca rahatladı çok şükür amaaaa o çıkarınca ben fena olmuştumm.
sağol canım çok istiyorum başlamak ama sanırım adet bitiminde yumurtlama dönemimde memleket gidiyorum sebebini inşallah açıklıyorum kızlar hepiniz duyun ANNEM BENİ İNŞALLAH RAMAZAN UMRESİNE GÖTÜRÜYO ALLAHTAN Bİ ENGEL GELMEZSE İNŞALLAH bu yüzden işlemler için gitmem lazım ve dolayısıyla ramazanda yani ağustostada eşimden ayrıyım sanırım bu iki ay ertelemek zorunda kalıcaz
sağol canım çok istiyorum başlamak ama sanırım adet bitiminde yumurtlama dönemimde memleket gidiyorum sebebini inşallah açıklıyorum kızlar hepiniz duyun ANNEM BENİ İNŞALLAH RAMAZAN UMRESİNE GÖTÜRÜYO ALLAHTAN Bİ ENGEL GELMEZSE İNŞALLAH bu yüzden işlemler için gitmem lazım ve dolayısıyla ramazanda yani ağustostada eşimden ayrıyım sanırım bu iki ay ertelemek zorunda kalıcaz
kızlar geldim efnancım geldim canım gözünaydın gelmiş kırmızılar hihoyyyt testti yaptın negatif çıksın istiyordun öylede çıkınca kızlar sizde tadını çıkararak yapın diyorsun aşkolsun valla kaydirigubbakcemile3 bende benim testin pozitif çıkıcanı bilsem tadını çıkara çıkara yapıcam ama olmuyor valla kaydirigubbakcemile3
ay canım ya çok güldüm kusura bakma :roflol::roflol: geçmiş olsun görümcene gazı çıkaramadı herhalde sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hoşbulduk canım sen hiç ayrılmadın burdan herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs pelin sen şok fenasın haaa:roflol::roflol: yine güldürdün beni kalbim pozitif çıksa bebişte olsa ama fitilden etkilenmese diyodum tabii
kaydirigubbakcemile3hee yok tatlım ya gazı olan görümcem deilki 2 numaralı dedimya yani oğlunun du,yemiş içmiş afedersin gitmemiş wc ye sonuç böyle işte...
aminnhayırlısı böylemiş demek ki cnm 2.bebeğin hep hep seninle olur inş
bişe söylimmi midem sabahtan beri bulanıyo kızzlar dünde bulanıyodu ben varya mideyi fena bozmuşum galiba,dün gecede acildeydik hastaneye bi girdim aman allahım nasıl midem döndü anlatamam yaniidışarıya kendimi zor attım hava almak için,görümcemin 2,numarasını götürdükte bir sürü tahlil yaptırdık muayene filan sabaha karşı geldik,allahtan gaz sıkışmasıymış çıkarınca rahatladı çok şükür amaaaa o çıkarınca ben fena olmuştumm.
ay ne güzel allah hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
anladım cnm olsun hakkında hayırlısı inş,bende bir daki ay eşimden ayrıyım o yüzden bu ay çalışmalara tam gaz devam,gerçi tatildede 10 gün beraberiz sonrasında 20 gün onsuz olucamm.o zamana kadarda tutan tutmuş oluyo zaten allahın izniyle inş.
edecem canım ençokta bebiş isteyenlere edicemmne güzel cnm oralarda hepimize dua et çok sevindim senin yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?