Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızlar nslsınız? ya ne kadar çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini dünde giremedim bide :çok üzgünüm:

kızlar gidemiyorum yaaa gülmekten öldüm burda adamda bana bakıyor öyle ne yazıyo ne yazıyo diyip duruyo :roflol::roflol::roflol: şimdi çikolata verdim onu yiyiyor biraz daha burda kalıyım diye verdim :jeyyar:

sus payı haa ''' enişte duy sesimi sana sus payı verdi çikolatayı eniştee''' yeme yada ceza olarak onu düğüne götürme

mümkünse bende artık elden ayaktan düşmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

kıs gene gidion mu gezmeye bak sen bebeği sanırım yolda doğurucan bu gidişle

canım yarın düğün var annem beni sokakta doğurmamış ama bu gidişle ben bebişimi ya düğünde ya günde doğurucam herhalde amma olur haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin miden pek fazla bulanıyo bebişten mi desem ne desem

hoş geldin canımm mayaa katıldı aramıza oda pko luymuş canım belki birbirinize yardımınız dokunur canım

hoşbulduk canım tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum okadar çok araştırdımki pko yu dr sölemeden ben söledim ilaçlarını etkilerini ndn olduğunu nsl olduğunu herşeyi araştırdım

canım yarın düğün var annem beni sokakta doğurmamış ama bu gidişle ben bebişimi ya düğünde ya günde doğurucam herhalde amma olur haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gidişat onu gösteriyoo yanında ebe taşı sen hamiş kalıncadelikafadulden

memnun oldum dozturk yarın konuşalım pko hakkında ben şimdi çıkmam lazım herkese ii geceler

kızlar benim adamın çikolata da bitti bu sefer kurtuluşum yok :a015: görüşürüzzzzz kendinize iyi bakın şekerler ben yokken sayfaları fazla çoğaltmayın okuyamıyorum valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi geceler opuyorumnanaktan

sanada ii geceler ii çalışmalarrr çok gezme hah klava: hemen gel

iiii geceler sbr enişte enerjiyi aldı kurtulamazsın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…