Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar son haberleri veriyorum bugün 1 hamişimiz daha olmuştu misss teacher hatırlamışken söyleyeyim 12. hamişimiz

DÖztÜrk dualarımız var sende katılmak ıstermısın 4444 salavatı tefrıcıye ve 41 yasın ıstersen ıkısıne ıstersen tekıne Şımdı lıstemıze bak son sayfaya getırıyım de

Son düzenleme:
olmazsın inşallah unutma adet belirtileri ve hamişlikte belirti aynı onun için o şekilde karar verme adetin geçsin ondan sonra karar ver adet günün bugündü dimi olmazsın inşallah

bugündü canım ama adet olacam ya hafiften lekeler gelmeye başladı neyse hayırlısı napalım umudumuz bidahaki aya artık :Saruboceq:

DÖztÜrk dualarımız var sende katılmak İstermİsİn 4444 salavatı tefrİcİye ve 41 yasİn İstersen İkİsİne İstersen tekİne Şİmdİ lİstemİze bak son sayfaya getİrİyİm de

okurum canım bende okuyunca sana sölerim birde kızlar meryem suresini okumak gerekiomuş bebek için biginiz varmı bilmiorum ama çok kişi okuduktan snr bebek sahibi olmuş babam kayınvalidem felan okudu ama daha ben okumadım ne yalan söleim :kedi::kedi:

BETHESNA canım sen sormuşun heralde adet olurkende yüksek mi ateş diye ama değil bugün akşamadet oldum ve ateşim sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüm 35.3 çıkmıştı

ondan bilgim yoktu canım peki onu kaç adet okumalıymışız

canım teşekkürler. geçmiş sayfalara bakınıordum bende. demin de ölçtüm 37.1 ama adet olacakmışım gibi bir hal var üstümde. meraktan çatlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…