bayrampaşa canım sen?efnanim sen ist un neresindesin hangi semttesin
canım yataktan kalmadan ilötün mü o çokdaha önemlicanım teşekkürler. Geçmiş sayfalara bakınıordum bende. Demin de ölçtüm 37.1ama adet olacakmışım gibi bir hal var üstümde. Meraktan çatlayacağım.
unuttum canım ya ama oda 41 di herhalde öğrenirim ama mrk etme sölerim öğrenince
bayrampaşa canım sen?
kartal çok uzakmışız ya
sevinirim olmazsa haftayada onu okuruz
humeraa canım sende hoşş geldinnn
hoşbulduk canım sen beni nerden gördün
bakıp kaçayım dedim yakalandım malum yarın okul var çok kalamayacağım
1 temmuza kadar okuldayız canım
canım sabahları da ölçüorum. Yataktan kalkmadan dediğin gibi. 36.9 çıkıor. Bazı sabahlar 36.8. Akşamları da ölçüorum o zaman 37 yi geçior. :/ adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara ara, o bozdu sadece keyfimi.
Ahan aysena geldİ test mİ yapıcaktı ne?
bi süpriz mi alacağız inş
ha doğruya ablamlarda gidiyo hala unuttum birden
canım keyfini kaçırma bak söylüyorum demedi deme sen hamilesin zaten hamilelik le adet belirtileri aynı biraz daha sabret anlarsın o zman sabahta ateşin bayaa yüksek çıkıo bak bana benim 35.3 çıktı adet oldum haa bu ara kocişinin ateşi kaç çıkıo sabah ölçsene
inşallah bilmiyorum ama son mesajında 1 satten yazarım demiş acaba test mi yapıcaktı bilmiyorum kiii
Ahan aysena geldİ test mİ yapıcaktı ne?
slm kızlar
hamiemiz varmış bitane çok sevindim allah bizede nasip etsin.bende şimdi eczaneye test almaya gitcemmm.nöbetçi eczaneye.komşum var onunda günü dündü geçmiş bakalım ikimizde test yapcaz bakalım ne çıkcak:)benimde 3 günüm kaldı adetime bakalım belki belli olmuştur:)gelcem 1 saate haber veririm size:)
ben kaçtım kızlar size iyi geceler öptüm hepiniziolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?