Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

efnanim sen ist un neresindesin hangi semttesin
bayrampaşa canım sen?
canım teşekkürler. Geçmiş sayfalara bakınıordum bende. Demin de ölçtüm 37.1 ama adet olacakmışım gibi bir hal var üstümde. Meraktan çatlayacağım.
canım yataktan kalmadan ilötün mü o çokdaha önemli
unuttum canım ya ama oda 41 di herhalde öğrenirim ama mrk etme sölerim öğrenince

sevinirim olmazsa haftayada onu okuruz

Bethesna canım hergÜn yataktan kalmadan ÖlÇ canım ve ılk nereden baŞladıysan orada ÖlÇ koltukaltıysa koltukaltından devam et kulaksa kulaktan devvam et

canım sabahları da ölçüorum. yataktan kalkmadan dediğin gibi. 36.9 çıkıor. bazı sabahlar 36.8. akşamları da ölçüorum o zaman 37 yi geçior. :/ adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara ara, o bozdu sadece keyfimi.

1 temmuza kadar okuldayız canım

ha doğruya ablamlarda gidiyo hala unuttum birden

canım keyfini kaçırma bak söylüyorum demedi deme sen hamilesin zaten hamilelik le adet belirtileri aynı biraz daha sabret anlarsın o zman sabahta ateşin bayaa yüksek çıkıo bak bana benim 35.3 çıktı adet oldum haa bu ara kocişinin ateşi kaç çıkıo sabah ölçsene

inşallah canım ya. bu arada iyi ki söyledin canım hep unutuodum. sabah onunkinide ölçeyim :)

canım sonuç ne merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…