Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ay ya ben onlardan korkarım ama seninki çok tatlı maşallah bide insangillerden versin sana allah

bende çok korkardım önceden ama 50 günlükdü geldiğinde o yüzden elimde büyüdü korkmuorum ondan bana karşı çok uysal yerimseniben inş canım cümlemize versin inş hayırlısıyla :Saruboceq:

3 gün var benim aslında ama dayanamadım......ikinci çizgi baya belli olyo ama çokda belli değil.sanırım hamilyimmm.öleyimmidir?

süper ya hamilesindir ya yani inş ölesindir canım ya sanki benim testim pozitif çıkmış gibi heyecanlandım darısı hayırlısıyla bize inş:ecrin_bebek:

3 gün var benim aslında ama dayanamadım......ikinci çizgi baya belli olyo ama çokda belli değil.sanırım hamilyimmm.öleyimmidir?

ALLAAAAAHHHHHH VALLA POZİTİFFF GÖZÜMÜZ AYDIN AY CANIM GÖZÜN AYDINN ÇOK SEVİNDİM EVET POZİTİF ÇÜNKÜ EĞER MİROSKOPLA DAHİ GÖRÜLÜCEK KADAR ÇIKSA SONUÇ POZİTİF ÇIKARMIŞŞ HADİ HAYIRLISI İLK DENEMEYDİ DİMİ CANIMMMallah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inş.:teytey::teytey::teytey:

yok mikroskoba gerek yok baya belli olyo gözle görülür biçimde ama benim 3 günüm vardı.hatta bethesneyle birlikteydik.burdamısın canım sen naptın?
benim ikinci bebeğim
7 yaşında kızım var.ama korkuyordum ya hamile olmazsam diyodum..
darısı hepinizin başınaaaaaaaaaaa.cani gönülden dua ediyorum.eşim bilmiyor daha haberi yok aramadımda.:)

ben çıkıorum kızlar benim kociş geç oldu yatalım diip duruo görüşürüz yarın inş iii geceler Allaha emanet olun kızlar yeni bebişlerimizide rabbim korusun inş

süper ya hamilesindir ya yani inş ölesindir canım ya sanki benim testim pozitif çıkmış gibi heyecanlandım darısı hayırlısıyla bize inş:ecrin_bebek:

canım benim gerçekten içimden gönlümden diliyorum allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn.yüce rabbim bbek bekleyenlere bebiş ver nerde hangi kardeşimiz bekliyosaaaa...ONLARI BEBEKSİZ BIRAKARAK SINAMA ALLAHIM.SEVİNDİR ONLARIDA ..

canımm eşine sürpriz yap hani burda daha önce demiştik testi patiğin içine koy kutuya koy bunlarıda eşine hediye ver elinde görsün canım ilk denememiydi bu ara

canımm eşine sürpriz yap hani burda daha önce demiştik testi patiğin içine koy kutuya koy bunlarıda eşine hediye ver elinde görsün canım ilk denememiydi bu ara

evet ilk korunmasız ayımdı.kızlar insan aşırı gaz oluşyo bir kaç gün benim 2-3 gün öle oldu.kasıklarımda aralıklı ağrı .şu son 1 haftadır başım dönyodu .ama bu sabahta kalkar kalkmaz öğürme geldi.ama kasığım ağrıyo şuanda bir sertlik var.

BETHESNAA canım sanada moral olsun inşallah aysenanın durumu aysena senin ateşin sabahları kaç çıkıo yaa nolur söylede bethesnada rahat etsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…