Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aynı adet belirtileri yani öğürme gaz mide yanması gibi farklılıklar var tabii anladığım kadarıyla

aySEENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canım tüylerim diken diken oldu. acaip sevindim canım. tebrik ederimzemuszemus

hamilesindir tabi bariz belli diorsun... canım vallahi çok sevindim ya :))

bende daha tık yok canım. dün sabah test yaptım çizgi çıkmamıştı. beklemedeyim anlayacağın..

BETHESNAA canım sanada moral olsun inşallah aysenanın durumu aysena senin ateşin sabahları kaç çıkıo yaa nolur söylede bethesnada rahat etsin artık

canım ben ateş ölçmüyodum ki:)ama iki gündür akşamları ölçyom.36.yada36.5 çıktı.sanırım ateşede pek bakmıyo bilmişyorum yada herkes için değişken.benim elim ayağım çok üşüyodu.halen buz gibidir ayaklarım..bunları hepimiz bilelimde benim gibi olan arkadaşlar varsa üzülmesinlerbelki aynı belirtiler yaşanyodur

şakamaka buraya geldiğimde daha 1 hamişimiz vardı bugün 13. hamişimizi kutluyoruzz ne güzelll RABBıM TOPıĞıMıZ DUASIZ VE HAMıŞSıZ BIRAKMA HER ıSTEYEN KULUNA AYNI HAMıŞ LıSTEMıZDEKı ARKADAŞLARIMIZ GıBı MÜKAFATLANDIR VE O HEYECANI TATTIR TEZ AMNDA YA RABBıM TEZ ZAMANDA ıNŞALLH DUALARLA YASıNLERLE HAYIRLA ıNŞALLAH
(AMıNNN....)

canımm teşekkür ederimmm.allahım sanada el açıp allahım banada bir evlat nasip et diyen herkese nasip eylesinnn.bende kasıklarım ağrıya ve sertlik oluştu

canım esas sabahları yataktaki önemli diye biliyorum o kaç çıkıyoo

bu arada aysena sanki adet görecekmişsin gibi hissedior muydun bugünlerde? akıntım şiddeetle devam etmekte (adet olmadan önce sık olur bende) o bakımdan korka korka gidiorum wc ye kırmızı görmiyim die

bu arada aysena sanki adet görecekmişsin gibi hissedior muydun bugünlerde? akıntım şiddeetle devam etmekte (adet olmadan önce sık olur bende) o bakımdan korka korka gidiorum wc ye kırmızı görmiyim die

evet canım akıntım vardı.ama benim adetim gelmeden öncede akıntım olyodu.ama şu gaz olayı çok fazlallaşmıştı .

hayırlı olsun canım eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun pekiii

canım eşim geldi söledim eline avcunun içine testi koydum.bu ne dedi:)bende test dedim.ne testi dedi hamilelik testi dedim .hadi ya diye inanmadı.evet dedim hamileyim.sarıldı öptü:))))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehihoyyytŞenizŞeniz

ahhh canımmm negüzel yaa inşallah bizede rabbim o müjdeyi eşimize vermemizi nasip ederrr tez zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…