evet ilk korunmasız ayımdı.kızlar insan aşırı gaz oluşyo bir kaç gün benim 2-3 gün öle oldu.kasıklarımda aralıklı ağrı .şu son 1 haftadır başım dönyodu .ama bu sabahta kalkar kalkmaz öğürme geldi.ama kasığım ağrıyo şuanda bir sertlik var.
a.s. EN TATLI ANNEYE AYSENA2004 EEE
AYYY KIYAMAM SİZE .ÇOK TATLISIN YA SAĞOL CANIM BENİM.SİZLERİ TANIDIĞIMA ÇOK SEVİNDİM DAHADA ÇOK SEVİNDİMMM...:)TEŞEKKÜR EDERİMM.hihoyyythihoyyyt
BETHESNAA canım sanada moral olsun inşallah aysenanın durumu aysena senin ateşin sabahları kaç çıkıo yaa nolur söylede bethesnada rahat etsin artık
aySEENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canım tüylerim diken diken oldu. acaip sevindim canım. tebrik ederimzemuszemus
hamilesindir tabi bariz belli diorsun... canım vallahi çok sevindim ya :))
bende daha tık yok canım. dün sabah test yaptım çizgi çıkmamıştı. beklemedeyim anlayacağın..
canım ben ateş ölçmüyodum ki:)ama iki gündür akşamları ölçyom.36.yada36.5 çıktı.sanırım ateşede pek bakmıyo bilmişyorum yada herkes için değişken.benim elim ayağım çok üşüyodu.halen buz gibidir ayaklarım..bunları hepimiz bilelimde benim gibi olan arkadaşlar varsa üzülmesinlerbelki aynı belirtiler yaşanyodur
aysene hangi marka aldın idrar testini? sabah aynından alıcam kaydirigubbakcemile2
canım benimnova diye bir test.2.50 tl.çok ucuz..rastgele aldım bende zaten.
bu arada aysena sanki adet görecekmişsin gibi hissedior muydun bugünlerde? akıntım şiddeetle devam etmekte (adet olmadan önce sık olur bende) o bakımdan korka korka gidiorum wc ye kırmızı görmiyim die
hayırlı olsun canım eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun pekiii
canım eşim geldi söledim eline avcunun içine testi koydum.bu ne dedi:)bende test dedim.ne testi dedi hamilelik testi dedim .hadi ya diye inanmadı.evet dedim hamileyim.sarıldı öptü:))))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehihoyyytşenizşeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?