- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.581
Selamun aleykum cümleten
dün kızım bahçede bir hindi yumurtası bulmuş sarmış sarmalamış civciv çıkartacakmış
anasının kızı işte nolacakalsanaalsanasmile
caqnım bılemıyorum ama acaba cokmu calıstınız ondan olabılır
nartanem hoşgeldın canım ıns en kısa zamanda kucagına alırsın bebışını.canım benım ılk bebgım 12 haftalık karnımda oldu bu ıkıncı olcak.senın ıkıncı sanırım
saol canım evet nasip olursa ikinci bebeğimizi düşünmeye başladık ama önce doktor vs falan gidicem ön kontrolden geçmek istiyorum önce:)inşallah sende kısa sürede sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına ilk bebeğin içinde üzüldüm inan ama herşeyde vardır bir hayır inşalllah bu bebeğinde herşey daha iyi olacaktır ..
varmı ki burdada benim gibi ikinci bebeğini isteyen anneler yoksa ben yanlış adrestemiyim::)
canım benim durumlar biraz karışık, Ocak 19-23 arası regl oldum
sonra Mart 2-5 arası oldum, 37 günde bir olmuş oldum.
Mart 15-16-17 yumurtlama dönemimdi.
Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum aslında. Çok üzgünüm çoook
of off yarın doktora gidicemkızlar yumuslar gelişmişmidir acaba umarım gelişmiştir cook heyecanlıyım yaaa
kızlarrr bana kimse bugün niye yazmıyoorralınıyorum ama
arkadaşlar ben 18 martta regl oldum 20 mart cumartesi akşamı bitti pazarda dahil çalışmalara başladık dün ara verdik ama benim cmartesiden beri karın ve kasık ağrım devam ediyor çok şiddetli olmasada hissettiyor aşağıdanda vuruyor ağrı ara ara sizce neden olabilir?
canım benim ben şimdi geldim! oyüzden görmemişimdir, nasılsın canım? ne durumdasın şimdi? ben bir haftadır sıkı çalışıyorum ama bakalım nolacak*
canım leylemin dediği gibi çok mu çalıştınız, çünkü belirti için çok erken, aman kendine dikkat et canım! çok da az sürüyor regyli zamanın!
slm HEOZ slm eftalya22 nasılsınız
eren hava canım senin gögüslerindende sıvı geliomu ya ben düşük yapalı 4ayı gecti hala gelio sanki dahada coklastı sıkınca cıkıo hemen
önceki aylar nasıldı canım? kaç günde bir oluyodun? şimdi listeye alıcam hangi gün olcağını hesaplayabilirsin.
hayır hıç oyle bışey olmadı neden acaba sende oldu dr ne dıyo pekı
canım gecen gittimde sordu geliomu die gelio edim prolaktine baktı amaokadar yüksek cıkmadı yarın gidince dorim bari bu ilacı içmeye basladımdan beride sanki gögüslerim dolgunlastı rengi koyu gelio offffff kafyı yivem
tamam canımgörüşrüseftelya canım bn çıkyrm grşrz bugun çok hastayım yatıcam bıraz optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?