Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Selamun aleykum cümleten
dün kızım bahçede bir hindi yumurtası bulmuş sarmış sarmalamış civciv çıkartacakmış
anasının kızı işte nolacakalsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: anasının kızı harbiiii :roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leylem, tatlıbela, nartanem, sude32, d_kupcu, HEOZ

nartanem hoşgeldın canım ıns en kısa zamanda kucagına alırsın bebışını.canım benım ılk bebgım 12 haftalık karnımda oldu bu ıkıncı olcak.senın ıkıncı sanırım

saol canım evet nasip olursa ikinci bebeğimizi düşünmeye başladık ama önce doktor vs falan gidicem ön kontrolden geçmek istiyorum önce:)inşallah sende kısa sürede sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına ilk bebeğin içinde üzüldüm inan ama herşeyde vardır bir hayır inşalllah bu bebeğinde herşey daha iyi olacaktır ..
varmı ki burdada benim gibi ikinci bebeğini isteyen anneler yoksa ben yanlış adrestemiyim::)

sağol canım.var bızdede ıkıncı bebeklerını ısteyen annneler yanlış yerde değilsın

önceki aylar nasıldı canım? kaç günde bir oluyodun? şimdi listeye alıcam hangi gün olcağını hesaplayabilirsin.

canım leylemin dediği gibi çok mu çalıştınız, çünkü belirti için çok erken, aman kendine dikkat et canım! çok da az sürüyor regyli zamanın!

canım benim ben şimdi geldim! oyüzden görmemişimdir, nasılsın canım? ne durumdasın şimdi? ben bir haftadır sıkı çalışıyorum ama bakalım nolacak*

hoşgeldin tatlım,reglim bitti çalışma zamanlarım işte cnm .sen nasılsın durumun nasıl bakıyım

canım leylemin dediği gibi çok mu çalıştınız, çünkü belirti için çok erken, aman kendine dikkat et canım! çok da az sürüyor regyli zamanın!

cnm valla 18,19,20 yani 3 gün sürdü 20 si akşamda demiyim 21 e girdiğim gün çalıştık sonra pazarda çalıştık okadar yani cumartesi 1 pazar 2 kere çalıştık :) ama ne bileyim kasıklarımda ağrı neden oldu anlamadım acaba yumurtlama dönemi mi ondanmı acaba diycem ama alakası yoktur.netten bir doktorla yazıştım adetin ilk gününde 13-14 yumurtlama günün dedi anlamadım gitti şu yumurtlama günlerini ben umarım bu ay tuttururum bebişi :jeyyar:

eren hava canım senin gögüslerindende sıvı geliomu ya ben düşük yapalı 4ayı gecti hala gelio sanki dahada coklastı sıkınca cıkıo hemen

hayır hıç oyle bışey olmadı neden acaba sende oldu dr ne dıyo pekı

canım gecen gittimde sordu geliomu die gelio edim prolaktine baktı amaokadar yüksek cıkmadı yarın gidince dorim bari bu ilacı içmeye basladımdan beride sanki gögüslerim dolgunlastı rengi koyu gelio offffff kafyı yivem

hıç bılmıyorum canım ben yarın sor bakalım nedenmış bende merak ettım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…