- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.601
hoşgeldin tatlım,reglim bitti çalışma zamanlarım işte cnm .sen nasılsın durumun nasıl bakıyım
cnm valla 18,19,20 yani 3 gün sürdü 20 si akşamda demiyim 21 e girdiğim gün çalıştık sonra pazarda çalıştık okadar yani cumartesi 1 pazar 2 kere çalıştık :) ama ne bileyim kasıklarımda ağrı neden oldu anlamadım acaba yumurtlama dönemi mi ondanmı acaba diycem ama alakası yoktur.netten bir doktorla yazıştım adetin ilk gününde 13-14 yumurtlama günün dedi anlamadım gitti şu yumurtlama günlerini ben umarım bu ay tuttururum bebişi :jeyyar:
bende cuma yada cumartesı adet olcam ama persembedn berı lekelenme var bıde belım agrıyo goguslerım hassaslasmıs adet olcam ondanmıkı acaba
:roflol: :roflol: anasının kızı harbiiii :roflol: :roflol:
önceki aylarda bu kadar düzensiz değildi,30 günde bir oluyordu tahminen, şimdi net bilemiyorum tarih olarak, sence napmalıyım?CADIARZU
Evet iş yerimde , yer değişikliği yapıyorum :uhm:
bilgi işlemdennn personel sorumluluğunaaaa :1shok:
öfffffffffffff gel yeniden iş öğrennnnn fisfisfis
tam gaz gidelim bu ay canım! bizi kimse tutamaz maşallah kocacımda gaza geldi ama bakalım, sonumuz ne olacak? canım benim arkadaşım bahsetmiştim doktorun hesaplamasına göre regylim biter bitmez hamile kaldım ve hiç bir şey anlamadım demişti: hiç belli olmuyor, regylin biter bitmez gün aşırı, iki günde bir çalışcaksın: syavuz bu ay bizi tutana aşk olsun, havalar beni çok etkiliyor, dinç oluyorum..:lepi:
Hayırlısı olsun canım , farklı alanlar değilmi canım*
ay cnm benim aklıma ne geldi bakk hani tecavüze uğrayan daha çabuk hamile kalıyorya bizde kocişlerden 3,4 gün uzak duralım saldırıya geçsinler belki o vakit tutar.
bence biz ilşki esnasında bebişi düşünmemeliyiz yoksa olmuyor rahat olmak lazım.
ayy inş tutar bu ay yaa bu arada bende bişeyler var dün bugün yerimde duramıyorum akşama saldırı var bende kocişee Şeniz
hemde nasılllllllll kafamçokkarıştı
ay cnm benim aklıma ne geldi bakk hani tecavüze uğrayan daha çabuk hamile kalıyorya bizde kocişlerden 3,4 gün uzak duralım saldırıya geçsinler belki o vakit tutar.
bence biz ilşki esnasında bebişi düşünmemeliyiz yoksa olmuyor rahat olmak lazım.
ayy inş tutar bu ay yaa bu arada bende bişeyler var dün bugün yerimde duramıyorum akşama saldırı var bende kocişee Şeniz
ha şöle kız valla biz atlayalım adamların üzerine , havalar benide çok etkiledi, aradım şimdi hazırmısın diye..
erenhava nasıl oldun canım?
ay allah iyiliğini versin :roflol: akşamda görümcemin doğumgünü var oraya gidicez bakalım kaçta eve gelicez ona göre bende atlarım adamın üstüne :dance:
üşüttüm heralde bademcıklerım şişmiş bıde başım ağrıyor yatım dedım uyuyamadım
valla kaçta gelirsen gel, bu iş ertelenmez tam gaz! ben öleee bi gaza geldimki ne sor ne söyleyim, elimden geleni ardıma koymuycam bu ay istiyorum sıpacığı...
ben bu ay hıç atlamıycam valla ben bıde boyle denıycem adetten sonra gun aşırımı dedım dr hyr dedı adetın 9 ve 19 gunu arası yumurtlama oluyormuş. zaten kuruluk olur dığer gunler hıssedersın dedı.bırde 28 gunde bır adet goren kadın adetın14 gun oncesı yumurtlarmış
canınız ıstıyosa super kaçırmayın kadının ısteklı olması gerekırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?