Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

tam gaz gidelim bu ay canım! bizi kimse tutamaz maşallah kocacımda gaza geldi ama bakalım, sonumuz ne olacak? canım benim arkadaşım bahsetmiştim doktorun hesaplamasına göre regylim biter bitmez hamile kaldım ve hiç bir şey anlamadım demişti: hiç belli olmuyor, regylin biter bitmez gün aşırı, iki günde bir çalışcaksın: syavuz bu ay bizi tutana aşk olsun, havalar beni çok etkiliyor, dinç oluyorum..:lepi:

:roflol: :roflol: anasının kızı harbiiii :roflol: :roflol:

HEOZ kullanıcısından alıntı
Selamun aleykum cümleten
dün kızım bahçede bir hindi yumurtası bulmuş sarmış sarmalamış civciv çıkartacakmış
anasının kızı işte nolacak

anasının kızı harbiiii

he valla sorma aynı anası sempatiksalakcinni

Evet iş yerimde , yer değişikliği yapıyorum :uhm:
bilgi işlemdennn personel sorumluluğunaaaa :1shok:
öfffffffffffff gel yeniden iş öğrennnnn fisfisfis

ay cnm benim aklıma ne geldi bakk hani tecavüze uğrayan daha çabuk hamile kalıyorya bizde kocişlerden 3,4 gün uzak duralım saldırıya geçsinler belki o vakit tutar.
bence biz ilşki esnasında bebişi düşünmemeliyiz yoksa olmuyor rahat olmak lazım.
ayy inş tutar bu ay yaa bu arada bende bişeyler var dün bugün yerimde duramıyorum akşama saldırı var bende kocişee Şeniz

ha şöle kız valla biz atlayalım adamların üzerine , havalar benide çok etkiledi, aradım şimdi hazırmısın diye..

olmazza birde öyle yapalım, şıkır şıkır giyinip, karşısına dikilelim, dayanabilene aşk olsun!
sempatiksalakcinni:dance:
heoz nerdesin kıııııııııııız!

ha şöle kız valla biz atlayalım adamların üzerine , havalar benide çok etkiledi, aradım şimdi hazırmısın diye..

ay allah iyiliğini versin :roflol: akşamda görümcemin doğumgünü var oraya gidicez bakalım kaçta eve gelicez ona göre bende atlarım adamın üstüne :dance:

ay allah iyiliğini versin :roflol: akşamda görümcemin doğumgünü var oraya gidicez bakalım kaçta eve gelicez ona göre bende atlarım adamın üstüne :dance:

valla kaçta gelirsen gel, bu iş ertelenmez tam gaz! ben öleee bi gaza geldimki ne sor ne söyleyim, elimden geleni ardıma koymuycam bu ay istiyorum sıpacığı...

ben bu ay hıç atlamıycam valla ben bıde boyle denıycem adetten sonra gun aşırımı dedım dr hyr dedı adetın 9 ve 19 gunu arası yumurtlama oluyormuş. zaten kuruluk olur dığer gunler hıssedersın dedı.bırde 28 gunde bır adet goren kadın adetın14 gun oncesı yumurtlarmış

üşüttüm heralde bademcıklerım şişmiş bıde başım ağrıyor yatım dedım uyuyamadım

canım benim! yanında olmak okadar isterdimki şöle derin derin dertleşirdik şimdi, tanımıyorum ama sanki çook önceden tanıyormuşum gibi seni! aman dikkat et bu ay geçen ayların açısını çıkarıcaz!

evet canım kesinlikle katılıyorum o halde bu ay hamileyim sempatiksalakcinni kız kafayı yedim valla! canım işte kaç günde bir adet oluyorsun ondan 14 ü çıkar çıkan gün yumurtladığın gün diyorlar, mektubum naptı acaba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…