Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

valla kaçta gelirsen gel, bu iş ertelenmez tam gaz! ben öleee bi gaza geldimki ne sor ne söyleyim, elimden geleni ardıma koymuycam bu ay istiyorum sıpacığı...

inan bende okadar çok istiyorumki anlatamam onu koklamak sevmek öpmek istiyorum annelik duygusunu yaşamak istiyorum.hemde hemen bu ay istiyorum bendeee

valla benim hep istiyor ama işte sonrası iş adama!

ben dr bunuda soyledım benım psıkolojım bozukdu eşım çok rahat dedım en ıyısını yapıyor dedı bu stresle hamıle kalamazsın dedı atcakmışım kafamdan.bende dedım kı şimdi çok çalışıyoruz olmuyo atıcam kafamdan bu sefer hıç tutmuycak dedım yumurtlama gunlerını felan kaçırcam :roflol: dr dıyo sen aşmıssın guluyo.bıde en gec hazıran temmuza kadar hamıle kalırmısım ben bekleyemem dedım okdar ozamn yumurtlama takıbı yapalım dedıaklinialirimsmile

inan bende okadar çok istiyorumki anlatamam onu koklamak sevmek öpmek istiyorum annelik duygusunu yaşamak istiyorum.hemde hemen bu ay istiyorum bendeee

ayy çok heyecanlandım, yazdıkların okadar içten, okadar özeldiğim , istediğim şeyleki Yarabbim hemen nasip eder inş! hihoyyyt

ayy çok heyecanlandım, yazdıkların okadar içten, okadar özeldiğim , istediğim şeyleki Yarabbim hemen nasip eder inş! hihoyyyt

yani hani insan içinde büyütür ya sevgisini dışarı fazla vuramaz bende hep içimde yaşıyorum.bebeğim olurda sağlıkla doğurursam onun nefesini dinlemek istiyorum yüzünü sevmek sarılmak doyasıya rabbim hepimize versin tez zamanda inşş.
erenhavacım evet beklemek çok zor ama elimizden ne geliyorki taktiri ilah işte rabbim vermeyince vermiyor.biz istiycez çalışıcaz gerisi allaha kalmış.ama üzülmeyelim olurmu bir gün bizimde yüzümüz gülecek inş.benim görümcemin 6 sene çocuğu olmamış.hep ağlıyordu inan bazen sadece çocuk için eşimle birlikte oluyorum diyordu rabbim en sonunda verdi.anlıycağımız sabretmek azimetmek başka elden ne geliyorkii:çok üzgünüm:

üşüttüm heralde bademcıklerım şişmiş bıde başım ağrıyor yatım dedım uyuyamadım

canım çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta nedense mevsim degişikligi sanırım ondan ben bu ara nedense çok rahatım güneşi gördüm belkide ondan diyorum çocuk konusunda rahatım...

.
haklısın eşlerımızıde bu durm etkılyor bız çocuk ıçın ıbırlıkte olunca onlarda etkılenıyorlar.bu sefer aşk bebgını tutturamıyoruz

canım çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta nedense mevsim degişikligi sanırım ondan ben bu ara nedense çok rahatım güneşi gördüm belkide ondan diyorum çocuk konusunda rahatım...

tşk ederım canım.mevsımlerden heralde.çocuk konusunda rahat olman en ıyısııııalkisalkisalkis

o aşk bebeğini tuttursak valla yerimden bile kıpırdamam yeterki bebeğim olsun sağlıkla benimle kalsın.

inşşş canım inşşş.dun yakınım doğum yaptı dedım ya çok guzel bı duygu ya annesının babasının sevıncı eşimde geldı dun oda sevındı ama bıra buruktu eşimınde aılesı benım aılemde çok ıstıyorlar ama kısmet.canım bu dr baya bılgılı ve rahatlatıyor bakalım bende faydalı olursa sende buna gıdersın

syavuz ılışkıden sonra yanma oluyordu ya sende de oda bızekı kuruluktan kaynaklanıyormuş ısteksız bırlıkte oldugumuz zamn olurmuş kuruluk buda yanmaya neden olurmuş

kesinlikle bir de dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden Allahım en kısa sürede hepimize nasip et Yarabbim!

syavuz ılışkıden sonra yanma oluyordu ya sende de oda bızekı kuruluktan kaynaklanıyormuş ısteksız bırlıkte oldugumuz zamn olurmuş kuruluk buda yanmaya neden olurmuş

cnm aslında kuruluk olmuyor bende gayet sıvı oluyor ama şu beni düşündürüyor eşimde erken boşalma problemi var acaba onunda etkisi olurmu 5dk zor tutuyor kendini sevişme hariç tabii onu es geçersek 5 dk da finişşş delikafadulden

tahmin edebiliyorum cnm insanın içi bir buruk oluyor benim neden olmuyor diye geliyor yada kendini onun yerine koyuyorsun.bende buldum bir doktor bakırköyde dr.ercan köse ismi tv'de program yaptığını gördüm dinledim beğendim ama nette bir doktorla görüştüm 1 sene korunmasız ilişki yaşadıktan sonra olmazsa gelin dyr şimdilik devam edin dyr kafam karıştı benimde ne yapsakki

merhaba kızlar erenhava geçmiş olsun bu mevsim böyle değişkenlik insanı hasta ediyor
d kupcu maaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin yeni bir bebeklede taçlandırsın inşallah

kızlar hamama gitmek biliyorsunuz sağlık için çok faydalıymış cilt toksin atımı vs birde şeyi duydum hamam çok sıcak oluyor ya kanalları açıyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ama gebeliğin ilk 3 ayı hamama gitmek sakıncalıymış hamile olmayanlar gidebilir ben hamamı çok severim zaten insan pırıl pırıl oluyor deri yenileniyor

bana da dedı dr erken dedı ama ben stres yapıyorum.ınşşş bu ay tutturursunuz ama olmazsada dr gt bence.önce sana bakar dr sende sorun yoksa eşıne bakıyorlar.ıı se dr gıt bakalım ama adetlıyken gıtmek gerekıyormuş.
tabı ınşş gerek kalmaz bu ay hamıle kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…