Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cnm hamile kalmak isteyen çiftler sıcak banyodan sıcaktan uzak dursunlar diyorlar ama napacağımızı şaşırdık vallah

valla aslında 1sene dolsun istiyorum çünkü erken diycek doktorlar belki ama ben en iyisi yaza kadar bekliyim bolbol çalışayım baktım olmuyor ozaman giderim gerçi eserse hiç belli olmaz heranda gidebilirim ama gerek kalmaz umarım.bu ayy bol hamileli bir topik olur burası inşşş.

baba adayı sıcaktan uzak durmalıymış canım çünki spermleri öldürüyormuş anne adayıda daha hamilelik yokken hamama gitmeliymiş bebek şüphesi olanlar gitmemeliymiş

cnm hamile kalmak isteyen çiftler sıcak banyodan sıcaktan uzak dursunlar diyorlar ama napacağımızı şaşırdık vallah

Antebin hamamlariiii! hehe valla ne güzel olurda işte arkadaşlarınla toplanıp gideceksin, ama işte havalar biraz daha ısınmalı..

baba adayı sıcaktan uzak durmalıymış canım çünki spermleri öldürüyormuş anne adayıda daha hamilelik yokken hamama gitmeliymiş bebek şüphesi olanlar gitmemeliymiş

valla bende çok sıcak suyla banyo yapıyorum ii değil belki ama çok seviyorum eşim ılık suyu daha çok seviyor allahtan :) hamamıda ben sevmiyorum nefes alamıyorum buhardan akannehir

evet ilişkiden sonra hemensıcak suyla anne adayıda baba adayıda yıknamamalıymış kesinlikle! anne adayı içinde çok zararlıymış canım!

evet ilişkiden sonra hemensıcak suyla anne adayıda baba adayıda yıknamamalıymış kesinlikle! anne adayı içinde çok zararlıymış canım!

kışın hele çok seviyorum ben sıcak suyu üşüyorum ılık suyla yapınca ayy nebileyim ılık suyla sanki tezmilenmiyormuşum gibime geliyorr.

ama hamileler kesinlikle hamama gitmemeli sıcak tansiyon düşmesine veya çıkmasına neden olabilir bebeğe zarar verebilir ilk üç ay diyor ama hiç gidilmemeli bence hamileyken

hamamda hiç kir toz kalmıyor kabarıyor çıkıyor hepsi cilde çok iyi geliyor

nartanem sende hoşgeldin aramıza ikinci bebeğini isteyen üç dört kişi varız galiba ben d kupcü heoz sen benim bildiğim bukadar yani yanlış adreste değilsin bu topik kaçıncı olursa olsun hamile olmak isteyenler için

kızlar ben bu ay erteledimye rahatım sanki öbür aya ne kaldı şurda tatil yapıyorum

hoşbulduk canım saolasın ..bende daha yeni niyetine girdim hiç istemiyordum ama artık acayip istiyorum ama kızımda hamilelik dönemi boyunca çok sıkıntı çektim o yüzden şimdi kontrollerden geçmek istiyorum bakalım zamanla paylaşıcam hepsini sizlele:)

mrb canım bızde acayıp bebiş istyrz topık olarak kaydirigubbakcemilekızın kaç yaşında

inşallah canım az önce geçmişi biraz okudumda inşallah Allah isteyen herkese nasip eder...kızım nisanda 3 yaşını bitiricek canım inşallah .

inşallah canım az önce geçmişi biraz okudumda inşallah Allah isteyen herkese nasip eder...kızım nisanda 3 yaşını bitiricek canım inşallah .

mrb cnm hosgeldinn umarım hepimiz bebeklerimizi alırıs kucagımıza cok istiyoruz ccccooook kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…