- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.641
kızlar hamama gitmek biliyorsunuz sağlık için çok faydalıymış cilt toksin atımı vs birde şeyi duydum hamam çok sıcak oluyor ya kanalları açıyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ama gebeliğin ilk 3 ayı hamama gitmek sakıncalıymış hamile olmayanlar gidebilir ben hamamı çok severim zaten insan pırıl pırıl oluyor deri yenileniyor
canım bugün sabah unuttum: sabit gidiyor 36.1 , 36.2 gibi.
bana da dedı dr erken dedı ama ben stres yapıyorum.ınşşş bu ay tutturursunuz ama olmazsada dr gt bence.önce sana bakar dr sende sorun yoksa eşıne bakıyorlar.ıı se dr gıt bakalım ama adetlıyken gıtmek gerekıyormuş.
tabı ınşş gerek kalmaz bu ay hamıle kalırsın canım
cnm hamile kalmak isteyen çiftler sıcak banyodan sıcaktan uzak dursunlar diyorlar ama napacağımızı şaşırdık vallah
baba adayı sıcaktan uzak durmalıymış canım çünki spermleri öldürüyormuş anne adayıda daha hamilelik yokken hamama gitmeliymiş bebek şüphesi olanlar gitmemeliymiş
baba adayı sıcaktan uzak durmalıymış canım çünki spermleri öldürüyormuş anne adayıda daha hamilelik yokken hamama gitmeliymiş bebek şüphesi olanlar gitmemeliymiş
evet ilişkiden sonra hemensıcak suyla anne adayıda baba adayıda yıknamamalıymış kesinlikle! anne adayı içinde çok zararlıymış canım!
kızlar ben bu ay erteledimye rahatım sanki öbür aya ne kaldı şurda tatil yapıyorum
sağol canım.var bızdede ıkıncı bebeklerını ısteyen annneler yanlış yerde değilsın
nartanem sende hoşgeldin aramıza ikinci bebeğini isteyen üç dört kişi varız galiba ben d kupcü heoz sen benim bildiğim bukadar yani yanlış adreste değilsin bu topik kaçıncı olursa olsun hamile olmak isteyenler için
hoşbulduk canım saolasın ..bende daha yeni niyetine girdim hiç istemiyordum ama artık acayip istiyorum ama kızımda hamilelik dönemi boyunca çok sıkıntı çektim o yüzden şimdi kontrollerden geçmek istiyorum bakalım zamanla paylaşıcam hepsini sizlele:)
inşallah canım az önce geçmişi biraz okudumda inşallah Allah isteyen herkese nasip eder...kızım nisanda 3 yaşını bitiricek canım inşallah .
inşallah canım az önce geçmişi biraz okudumda inşallah Allah isteyen herkese nasip eder...kızım nisanda 3 yaşını bitiricek canım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?