Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cnm ozaman netteki tarihleri baz alarak çalışmalara başlıyoruz.ben ozaman 25-30 arası çalışayım birde 13-14 çalışayım sonrada regl olana kadar çalışayım :) çalış babam çalış

cnm ozaman netteki tarihleri baz alarak çalışmalara başlıyoruz.ben ozaman 25-30 arası çalışayım birde 13-14 çalışayım sonrada regl olana kadar çalışayım :) çalış babam çalış

evt nettekını dıkkatte al bır de kuruluga dıkkat et. ısteksız olunca kuruluk oluyor kuruyken bırlıkte olunca yanma oluyor bıde spermler ıçerı gıremıyor.

çok heyecnlandım Deniz ya! biran önce hamile kalsaydık bari..

kızlr bugün doktora gittimama pekte içacıcı degil ilac cevap vermemiş ve sadece sag yumurtalıgımda yumurta varmıs iyimiş ama moralimcok bozuldu

iyiyse canım niye moralini bozuyorsun dua et yumurtan var! lütfen karamsar bakma ya olmasaydı, bence rahat ol, bebeğimiz olacak.

Son düzenleme:
iyiyse canım niye moralini bozuyorsun dua et yumurtan var! lütfen karamsar bak ya olmasaydı, bence rahat ol, bebeğimiz olacak.

evt bıde sen hamıle kaldın olmasydı kalamazdın.daha yenı duşuk yaptın belkı ondanda olabılır bekle bakalım duşukten sonra en az 6 ay bekleyın dıyor drlar uzulme bu kadr

iyiyse canım niye moralini bozuyorsun dua et yumurtan var! lütfen karamsar bak ya olmasaydı, bence rahat ol, bebeğimiz olacak.

bilmiorum canım ya moralim bozuldu cevap vermemiş dedi ilaç ama yumurta varmıs sagda ölece cıkmısım odadadn anlıcagın moral sıfır bende mafoldumben

evt bıde sen hamıle kaldın olmasydı kalamazdın.daha yenı duşuk yaptın belkı ondanda olabılır bekle bakalım duşukten sonra en az 6 ay bekleyın dıyor drlar uzulme bu kadr

bende bundan sonra akısına bırakıcam esimde coküzülüo ben sürekli böleolunca olucak dio bigünn niye üzülüosun amaelimde diil biran olsun istiyoruz amaolmuo galiba sabretmesini bilemioruz

bıdıksen nasılsın canım bebiş nasıl gittinmi kontrole kalp atıslarını duydunuzmu?

slmkızlar nabersiniz? şöyle bi okudum yazılanları da. erenhava geçmiş olsun canım.eftalya sen de canını sıkma yumurtan oluşuyo datlum hiç yumurtlamaynlar da var. çok şükür bi kez hamile kalmışsın ve yine kalabilirsin. callcum gitmek istiyorum lcw ya ya canım istedi şimdi alışverişi. hemen mersine gitmeliyim. burda yok lcw
bebiş umarım iyidir erenhava. şimdilik bi sorun yok gibi ama dr'um 10 15 nisanda çağırdı kontrole. hemen gelme dedi. o yüzden çok meraklanıyom nasılacaba kalbi atıyo mu sağlıklı mı. kanamam falan yok çok şükür. dinleniom. ama yrn işbaşı. kendimi yormadan çalışıcam artık. işim rahat zaten. Allahım inş bebişim sağlıklıdır anneciğine sıkı sıkı tutunmuştur.
syavuz dediklerin hamilelik belirtileri canım ama henüz erken belirtiler için inş hamişsindir.

ben geldiiimmmm:))))bi değişiklik var mı kızlar çok ara verdim yazılanları okumak epey vaktimi alıcak gibi...eftelya senin yazdıklarını okudum da moralini bozma bence herşey Allah tan..geçmiş olsun canım..

eftalyacım ya daha gitmedik duymadık işte daha pıt pıt...umarım atıyodur yavrumun kalbi korkuyorum bi sorun olcak diye. aklıma kötüşeyler de getirmek istemiyom aaslında. hem ona hem size duacıyım. isteyen herkese biran önce nasip etsin yüce rabbim.

sağol bıdıkcım.sakın yorma kendını anı hareketler de bulunma ılk uç ay çok onemlı artık kalbı atmaya başlamışıtr pıtır pıtır:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…