- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.761
aslında o hesplamalardakı yumurtlama zamanları doğru çıkıyor ama bır sonrakı adet tarıhı çıkmıyor ben bu ay 27 sınde olcktım ona gore tam 6 gun atmış 21 oldum ondan öncede 21 dı.dr bana 7 sınde yumurtlamıssn dedı hespladı nettede 8ı çıkmıştı yanı nettekı yumurtlama zamanı doğru ozamn
cnm ozaman netteki tarihleri baz alarak çalışmalara başlıyoruz.ben ozaman 25-30 arası çalışayım birde 13-14 çalışayım sonrada regl olana kadar çalışayım :) çalış babam çalış
ayyy okadar tatlı tulumlar varki
ben birde mama önlüklerine bittim
ben 5 inde maaş alıcam ve ilk işim
gidip galatasaray ayakkabıları alıcam bebişime
çünkü eşime onlarla süpriz yapacağımm
alayım dursun belki yakındırrr süprizimmmmm :roflol:
kızlr bugün doktora gittimama pekte içacıcı degil ilac cevap vermemiş ve sadece sag yumurtalıgımda yumurta varmıs iyimiş ama moralimcok bozuldu
iyiyse canım niye moralini bozuyorsun dua et yumurtan var! lütfen karamsar bak ya olmasaydı, bence rahat ol, bebeğimiz olacak.
evt nettekını dıkkatte al bır de kuruluga dıkkat et. ısteksız olunca kuruluk oluyor kuruyken bırlıkte olunca yanma oluyor bıde spermler ıçerı gıremıyor.
iyiyse canım niye moralini bozuyorsun dua et yumurtan var! lütfen karamsar bak ya olmasaydı, bence rahat ol, bebeğimiz olacak.
dr ne dedı pekı bu duruma anlayadım canım ben
bilmiorum canım ya moralim bozuldu cevap vermemiş dedi ilaç ama yumurta varmıs sagda ölece cıkmısım odadadn anlıcagın moral sıfır bende mafoldumben
evt bıde sen hamıle kaldın olmasydı kalamazdın.daha yenı duşuk yaptın belkı ondanda olabılır bekle bakalım duşukten sonra en az 6 ay bekleyın dıyor drlar uzulme bu kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?