- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.061
syavuz inş canım!
erenhava inş canım: evet ya hepimiz bu konuyla ilgili bir konferans verelim..
sizi seviyorum, ben kaçtım, iyi akşamlar..
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben daha adım olarak çok gerilerdeyim ama önce niyetine girmiştik şimdi ikinci aşamadayım bir kadın doğum doktorundan randevu aldım salı gününe verdiler hem simir testi yaptırıcam hemde yeni bir bebek için bedenende hazırmıyım onun testlerini yaptırıcam diliyorum herşey olumlu çıkar ondan sonra benim bir kardiyoloğa ve birde norolojiye çıkmam gerek kardiyoloğa çıkmamın sebebi ilk kızımda çok rahatsız ediyodu yüreciğim beni ama şükür atlattım ara ara ağrılarım oluyor mutlaka görünmem gerek diye düünüyorum nöroloji içinde iki nedenim var birincisinde aşırı yorulduğumda doğumdan sonra ilk zamanlar nasıl anlatılır bilmem ama sanki elektrik akımı geçiyor gibiydi o zaman nöroloğa gittim emzirmeden ayırınca gel demişti Allah korusun ama epilepsi olabilir demişti ama şimdi hiç öyle anlarım olmuyor yorulsem bile ama yinede gözden geçirtmekte fayda var diye düşünüyorum ikinciside sezaryanla doğum yapmıştım narkozu fazla verdiler buda aşırı bir unutkanlığa sebep oldu buda aklımda soru işareti kalmasın dedim ikincide dünyamı unutmayayım:))işte böyle sanırım benim daha bir fırın ekmek yemem gerek ama testlerin hepsi sorunsuz iyi çıkarsa sanırım bir kaç aya hamiş olurum bende:):):)
inşallah canım ilk bebeğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım doktor konrolü falan hiç gitmemiştim ama bu sefer daha dikkatliyim çünkü ilkinde zorlu bir hamilelik geçirmiştim artık ben kontrollerimi yaptırayımda ikincide en azından içim daha rahat olur..
geceleri nedense siteyi açamıyorum gündüzleride pek bakamıyorum sonra geçmişte bir sürü yazı arkada kalıyor tabi hepsinide okuyamıyorum sizler ne durumdasınız sanırım bir iki arkadaşta gelimeler var gibi:)
evet herkes gündüz yazıyor bayağ sayfa olduğu için yetişemiyorum:)
şimdilik fazla vaktim olmuyor ama bir iki hafta sonra daha sık girerim.. belki bugünerde bebek çalışmaları yapan arkadaşlardan güzel haberler alırız inşallah ama okuyorumda sizler bayağ tecrübelisiniz yaa hangi belirtiler hangi günler beklerkenki belirtiler herşeyi biliyosunuz ben bayağ arkada kalmışım bu konularda bazen hayretle okuyorum:)
[evet canım benim biraz vaktim olduğu için daha yabancı kalıyorum sanırım asıl aşamaya geçince ilgi alanıma gireceği için hepsini öğrenirim bende:)
canım ben şimdilik kaçıyorum gece açılırsa biraz daha bakarım iyi geceler şimdilik...[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?