- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.041
aman cnaım dikkat! yumurtluyor olabilirsin! hiç belli olmuyor .
tds iltihapta olabilir evet! arkadaşımda yaşamıştı! soğan kürü yap!
akıntıda koku yada renk değişikliği yok rahatsız edici bir belirti yok sadece miktarı çok fazla
bıde yanma oluyormuş kuruluk olunca doğru bende oluyordu
kızlar avatarıma bakın inşallah hamile kalırsam biri karnımda biri yanımda nasıl olmuşmu
sende çalış canım adetine kadar çalış bakalım belki yumurtluyorsundur. cüvcüv çıkar bu ay artıkbende anlamadım ilerleyen günlerde bendede başlar heralde ama boş geçirmeyelim diye biz çalışıyoruz valla
akıntıda koku yada renk değişikliği yok rahatsız edici bir belirti yok sadece miktarı çok fazla
ben mart ayında çok verimli olamadım, şu yumurtlamayı tam hesaplayamadım, regl den 2 gün sonra başladık sonra olmuştur diye bi ara denemedik, o ara da yumurtlama dönemimmiş meğer şimdi okudukça daha iyi anlıyorum, yumurtlaam dönemimde 1 kere çalışma olmuş eğer gebe kalırsam şokk yanii...
cnm yumurtluyor olsam akıntı gibi sıvı gelir ben gayet kuruyum ama yaa
kızlar avatarıma bakın
canım ozaman kesinlikle yumurtluyorsun bir ardaşımında böyle bir şikayeti vardı, üşütüyorum demişti, ilk ay hamile kaldı valla!
call center ben bir avatar beğendim ama boyutuna büyük diyor paintte küçültüyorum ama adres olmuyor bu seferde nasıl yapacağım
canım paintte resmin altında uzat eğ özelliği var , yatay ve dikey 20 yap uzatısınıda jpeg yap olacaktır
tüü desene tamda zamanına denk geldi biz bu ay erteledik çalışmadık ya inşallah öbür ayada olur
call center canım evt rahatladım bıraz şimdı kendımı dr bırakcam yumurtlama takıbı yapckya o soler zaten
neyse o resim olmadı bende bunu yaptım
dün sabah kuruydum dün akşam farkettim, akıntımı bugün şuan bile devam ediyor düşün artık! derecemde biraz düştü! bu akşamda çalışmamız lazım! canım sen spermcikleri stokla heran kuruluğun gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?