Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

iki günde bir çalışmaa açlışıyorum geçen iki gün geçti çalışmadık, üçüncü gün çalışabildik, sadece o firem var!

call center ben bir avatar beğendim ama boyutuna büyük diyor paintte küçültüyorum ama adres olmuyor bu seferde nasıl yapacağım

inş kalırsın canım, hiç belli olmuyor hiç! akıl erdiremedim! okuyoruz! izliyoruz! dinliyoruz! uyguluyor ama yine olmayınca eksikte yok ama!

cnm yumurtluyor olsam akıntı gibi sıvı gelir ben gayet kuruyum ama yaa

dün sabah kuruydum dün akşam farkettim, akıntımı bugün şuan bile devam ediyor düşün artık! derecemde biraz düştü! bu akşamda çalışmamız lazım! canım sen spermcikleri stokla heran kuruluğun gidebilir.

canım ozaman kesinlikle yumurtluyorsun bir ardaşımında böyle bir şikayeti vardı, üşütüyorum demişti, ilk ay hamile kaldı valla!

tüü desene tamda zamanına denk geldi biz bu ay erteledik çalışmadık ya inşallah öbür ayada olur

call center canım evt rahatladım bıraz şimdı kendımı dr bırakcam yumurtlama takıbı yapckya o soler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…