Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

iyi akşamlar canım evt sonuçlarım ıyı çıktı 10.gunu çagırdı yumurtlama takıbı ıçın .sen nıye boylesın hayrola

bilmiyorumki ya bi haller oluo bana bugünlerde neyse insallah olumlu bi cevap alırsın canım ya hehe topikteki kızlar hepimiz bi hamile kalmalıydık bu ay ne güzzel olurdu hihoyyythihoyyyt

bilmiyorumki ya bi haller oluo bana bugünlerde neyse insallah olumlu bi cevap alırsın canım ya hehe topikteki kızlar hepimiz bi hamile kalmalıydık bu ay ne güzzel olurdu hihoyyythihoyyyt

sen ılaç kullndın bu ay olumlu sonuç alırsın sen.benım bu ay umudum var ama kesın bırı hamıle çıkacak

yumurtlama takıbı yaptıranları okudum başka topıkte hep olumlu sonuçlar çıkmış.ilaçla takıp yaptıranlar ılaçsız yaptıranlar çogu olumlu

sen ılaç kullndın bu ay olumlu sonuç alırsın sen.benım bu ay umudum var ama kesın bırı hamıle çıkacak

ya umutlanmak istiyorum ama kendimi kaptırıpta hüsrana ugramakta pek ii gelmio bana rabbim hayırlısını versin hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun canım ya yüzümüzgülsün artık bebişlerimiz olsunnn insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

ya ben gittigimde dedim direk bebek düşünüorus zaten adetlerimde düzensiz kızkende öleydi son 2yıl düzenliydi günügünüme oluodum kürtajdan sonrada düzensizlesince bu ay yumurta takibi yapalımdedi bende tamam dedim öle oldu canımm

bede dedım bebk duşnmyrm 3 ayım dedım erken ama engec temmuza kadar hamıle kalırsın dedı ben bekleyemem dedım .ultrasonla muayene ettı yum.sorun yok dedı .yumurtlama takıbı yapalım mı dedı tamam ama ılaçla yapılmasını ıstemıyrm dedım zaten ılaçla yapmıycam dedı bana.bırde hormon tahlıllerı ıstedı bugun gosterdm sorun yok dedı 10.gun gıdıcem bakıcak.ben bu dr çok guvenıyorum
ama gecen ay gttıgım kuzenımın dr aynı soledım o hemen ultrasonla muayene ettı sorun yok dedı test felan yapmadan klomen verdı bu drların ışı bellı olmuyor.

günaydın kızlar;
8.gün 15 Mart Pazartesi---- 35.9
9.gün 16 Mart Salı----------- 36.1
10.gün 17 Mart Çarşamba--36.2
11.gün 18 mart Perşembe--35.8
12.gün 19 Mart Cuma--------36.1
13.gün 20 Mart Cmtsi-------36.3
14.gün 21 Mart Pazar--------35.9
15.gün 22 Mart Pztsi--------36.1
16.gün 23 Mart Salı-----------35.1
17.gün 24 Mart Çarşamba--35.2 akıntı akşam başladı
18.gün 25 Mart Perşembe -35.9 akıntı gün boyu devam etti.
19.gün 26 Mart Cuma -------36.4

cnm sen 24 ten itibaren çalışmalara başlasaydın bitene kadar devam et bence

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inş bu ay 1,2 hamile çıkartırız

inş canım, senin kaçıncı günün oldu canım? akıntın varmı? çalışmalarda sorun yok demi?
bu arada bugün miğdem bulanıyor, belim ağrıyor..kaydirigubbakcemile3 çok çalışmadan belim, üşüttüm heralde srekli duş almaktan..

bugün senin için verimli bir gün, iyi çalışmalar canım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…