Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heoz nartanem d kupcu ilk doğumlarınız normalmi sezeryanmı

nartanem senin çocuk kaç yaşındaydı ikinciyi istiyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam

evet canım ikinciyi istiyorum kızım nisanda 3 yaşını dolduracak 4 ten gün alacak Allahın izniyle..ilk doğumum malesef sezeryan oldu 2.de öyle olucak o yüzden biraz planlı davranıyorum bu sefer:)ama tabi bilinmez rabbim ne zaman verir yada verirmmi

benimde kızım 3 yaşında canım inşallah Allahım gönlüne göre versin

benimde kızım 3 yaşında canım inşallah Allahım gönlüne göre versin

kızını gördüm canım bloğunuza baktım çok güzel maşallah bakalım bizim minik cadılar kardeşleri olunca nasıl davranacaklar benim kızım çok istiyor şuan çok hayalleri var kardeşi olunca ama geldiğindede aynı hayalleri gerçekleştirirmi bilemiyorum:)

canım benim blogum yok d kupcunun blogu var onun kızınımı gördün

kızlar sizin varmı beğendiğiniz modeller

Aklıma ne geldi biliyormusun eşimin doğum günü 22 nisan ve benimde adet günüm 22 nisan bu ay hamile kalmalıyım kesin bir patik işleyeceğim ve iş yerine çiçek göndereceğim çiçeklerin üstünede patikleri asacağım notada şöyle yazacağım: " bu yılki hediyen benim iyiki varsın yoksa ben nasıl olurdum":kedi:

benim kızım şu anda kardeşi olmasını çok istiyor ne görse bunda kardeşime alalım diyor bana küçük geliyor kardeşime vericem diyor ama şuan ortada bir bebek yok olunca değişmez inşallah

[COLOR="]sürekli evde olduğum için ve göbişim çabucak büyümediği için ilk bebeğimde ben sadece bir tane kıyafet almıştım oda sadece 8 ve 9. ayda çok nadir kullandım o zaman elbise almıştım ama bu sefer güzel bir pantolanla üst almak istiyorum spor güzel bişey..]

çok iyi fikir inşallah herşey planladığın gibi giderde süprizini yaparsın canım çok hoş olur

ben ilk hamileliğimde paltolonve üzerine birkaç çeşit üst almıştım birde salopet almıştım hiç elbise kullanmadım ama yazın rahat olur

[QUOTEaaaaa pardon canım yaaaaa doğru d kupçu nun bloğuydu o karıştırdım
pardon yeni oluuma verin:):):)
][/QUOTE]

önemli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…