- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.341
heoz nartanem d kupcu ilk doğumlarınız normalmi sezeryanmı
nartanem senin çocuk kaç yaşındaydı ikinciyi istiyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam
evet canım ikinciyi istiyorum kızım nisanda 3 yaşını dolduracak 4 ten gün alacak Allahın izniyle..ilk doğumum malesef sezeryan oldu 2.de öyle olucak o yüzden biraz planlı davranıyorum bu sefer:)ama tabi bilinmez rabbim ne zaman verir yada verirmmi
benimde kızım 3 yaşında canım inşallah Allahım gönlüne göre versin
kızını gördüm canım bloğunuza baktım çok güzel maşallah bakalım bizim minik cadılar kardeşleri olunca nasıl davranacaklar benim kızım çok istiyor şuan çok hayalleri var kardeşi olunca ama geldiğindede aynı hayalleri gerçekleştirirmi bilemiyorum:)
nisan ayı bayağ hareketli geçeceğe benziyor:)kızlar neye göre hesaplanmış bu tarihler biyerden hesaplıyormusunuz yoksa son adet tarihinin üzerinden artı olarak belirli bir gün sayısımı koyuyorsunuz..
kızlar sizin varmı beğendiğiniz modeller
Aklıma ne geldi biliyormusun eşimin doğum günü 22 nisan ve benimde adet günüm 22 nisan bu ay hamile kalmalıyım kesin bir patik işleyeceğim ve iş yerine çiçek göndereceğim çiçeklerin üstünede patikleri asacağım notada şöyle yazacağım: " bu yılki hediyen benim iyiki varsın yoksa ben nasıl olurdum
canım benim blogum yok d kupcunun blogu var onun kızınımı gördün
bende çok umutluyum cnm bakalım umarım bu ay bebişlerimiz göbüşlerimize konar:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?