Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

slm kızlar ben geldim nihayet:))))ev buldum bu arada çok yoğundum giremedim bi türlü reglimi de oldum bu hafta da kısmetse taşınıyoruz artık yorucu günler beni bekliyo yani ama ev işine rahatladım en azından streslerimden biri gitti..reglim 2 gün gecikti ilk defa bööle oluyo normalde saati bile tuttururdum...sanırım stres yüzünden etkilendi ya da yumurtlamamış olabilirim belki zaten çalışmamıştık bu ayki listede de yoktum ama hele bi evimi taşıyayım hayırlısıyla yeniden aranıza dönüyorum inş. sizlerde var mı güzeller bi değişiklik?call center hala regl olmadın mı bakiim?a.s.

bıdık merhaba canım nasılsın? ana annemiz? canım benim bugün 23.günüm ama akıntı gelmeye başladı ne iş anlamadım!

slm canım iyiyim çok şükür. tam herşey yolunda gidiyoderken mide bulantılarım başladı. ya çok kötü varya hiçbişi yapasım gelmiyor. dünyayı gözü görmüyor insanın. hele de çalışıyorsan çok daha zormuş diyorum. ama değer napalım gülü seven dikenine katlanır.

canım akıntın için yumurtluyo olabilirsin belki de çift yumurta olmuştur. akıntı hamilelikte erken de başlayabiliyo. inş hamilesindir tatlım. genelde başta beyaz bi akıntı oluyo sonraları da 5 haftalıkken falan başlıyo su gibi akıntın oluyo. tabi herkeste aynı olcak diye bişi yok. benim var mesela su gibi afedersin ıslak ıslak hep. test için erken değilmi datlum benim. regil tarihin ne zamandı canım regil tarihinde en azından yap derim ama merak ediyosan yap tabi...en önce göğüsler canım ele veriyo benim 10 gün önceden başladı göğüs ağrılarım. gögüslerini takip et derim. umutluyum ben senden bu ay kız inş:ecrin_bebek:...

yanı mesafelı ol.bence sen bızı takıp edersen peş peşe doğurmak ıstersınkaydirigubbakcemile3

akannehir

yok cnm korunuyoruz..
sadece psikolojim etkilendi benim bu durumdan,hele ki korunmayı bırkatıktan sonra 3-4 ay hamile kalamazsam sanki sorun varmış gibi hissedeceğim gibi geliyor banaeyvahedigeldismile

Hoşgeldin canım! çok sevindim ! hayırlı olsun eviniz! stresten uzamıştır, kolay değil, bu ay çok yoğundun! henüz olmadım bakalım canım! dua et lütfen!

akannehir

yok cnm korunuyoruz..
sadece psikolojim etkilendi benim bu durumdan,hele ki korunmayı bırkatıktan sonra 3-4 ay hamile kalamazsam sanki sorun varmış gibi hissedeceğim gibi geliyor banaeyvahedigeldismile

öncelikle hoşgeldin aramıza canım. benim de etrafımda çok vardı onlardan. insan takıyo maalesef. kimler ne demedi ki "korunmasaydın olurdu şimdiye çok korundunuz olmaz bi süre" daha neler neler!!! sen inanma bana da öyle geliyodu hiçolmucak diyodum, 2. ayımda hamile kaldım. içini rahat tut sen canım ALLAHIM bilir vaktini. sen evliliğinin tadını çıkar gerisini de boşver gitsin!!hihoyyyt

bu arada ben de bu ay ateş ölçme yöntemini yapmak istiyorum çünkü adetim 2 gün gecikince karıştı işler birazcık...nasıl yapıldığını anlatır mısınız kızlar?bi de bügün reglimin 3.günü ama bu günden sonra başlasam da olur mu acaba?

Hoşgeldin canım! çok sevindim ! hayırlı olsun eviniz! stresten uzamıştır, kolay değil, bu ay çok yoğundun! henüz olmadım bakalım canım! dua et lütfen!

ay inşallah call center..ama vakti geçmedi mi tatlım senin?ben mi karıştırıyoeum acaba?geçmiş yazılanları biriktirdim gene bi ara okuycam bakalım...anladığım kadarıyla yeni hamiş yok(
kahve kokusu hoşgeldin canım aramıza...

olur canım başla bence ateş ölçme işe yarıyo hatta yarın sabah başla ki regil ateşini de öğren...:CüvCüv:

olur canım başla bence ateş ölçme işe yarıyo hatta yarın sabah başla ki regil ateşini de öğren...:CüvCüv:

yataktan kalkmadan önce ölçüyorum di mi?her gün aynı saatte ölçmem gerekiyomuş bi de..intten baktım daaa..bu arada yumurtlama günümü hesapladım bu ay gecikince 30 günde bir adet oluyosunuz diyo ama ben en fazla 28 günde olurum yani şimdiye kadar hiç değişmemişti ööle olunca ben de dedim diğer yöntemleri de kombine edeyim bari..iii yapmışım di mi cici ben:))))
bu arada bulantıların varmış canım Allah yardımcın olsun nasıl bişey olduğunu bilirim insanın gözü bişey görmez hakkaten ama olsun ne güzel işte miniğini hiç umutmamış oluyosun bi nevi ben burdayım anneciğim sinyali olarak düşün:)))

Tabiki olur canım! hergün sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüyorsun şu şekilde,
3.günüm 30 mart 36.1 gibi

Isı ölçün düştüğü an 3 gün üst üste ilişkiye gireceksin! tekrar artacak!

hmmm etraf ısınacak diyosun yani Şeniz :lepi:
bu arada senin regl günün ne zamandı tatlım beni bu ayki listeye dahil edebilirsin tekrar..moralimi düzelttim:))))eve de yerleşelim bakalım hayırlısıyla bu hafta inşallah...
call cım benim bi sonraki regl tarihim 27 nisan beni dahil eder misin canım yeni listeye?

hoşgeldin bebikim
heoz ne haber?geçen hafta bıraktığımda moralin çok bozuktu nasıl oldun düzeldin mi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…