- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.601
hımm güzel olur aslında beee :)
ben dün düşündümde 3üz çocuğum olacakmış nasıl bakarım diye düşünüyorum :) ayyy hepsi bir yandan
hehey!
kızlar ben biraz hava almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim artık görüşürüz
bıdık merhaba canım nasılsın? ana annemiz? canım benim bugün 23.günüm ama akıntı gelmeye başladı ne iş anlamadım!
yanı mesafelı ol.bence sen bızı takıp edersen peş peşe doğurmak ıstersınkaydirigubbakcemile3
kahvekokusu
hoşgeldin cnm aramıza buarada.bende yeni evliyim 9 ay oldu takma kafana ne zaman hazır olursan ozaman yaparsınız sağlıkla korunuyormusunuz siz?yoksa korunmadağın haldemi benim çocuğum olmıycakmış gibime geliyor dedin?
slm kızlar ben geldim nihayet:))))ev buldum bu arada çok yoğundum giremedim bi türlü reglimi de oldum bu hafta da kısmetse taşınıyoruz artık yorucu günler beni bekliyo yani ama ev işine rahatladım en azından streslerimden biri gitti..reglim 2 gün gecikti ilk defa bööle oluyo normalde saati bile tuttururdum...sanırım stres yüzünden etkilendi ya da yumurtlamamış olabilirim belki zaten çalışmamıştık bu ayki listede de yoktum ama hele bi evimi taşıyayım hayırlısıyla yeniden aranıza dönüyorum inş. sizlerde var mı güzeller bi değişiklik?call center hala regl olmadın mı bakiim?a.s.
akannehir
yok cnm korunuyoruz..
sadece psikolojim etkilendi benim bu durumdan,hele ki korunmayı bırkatıktan sonra 3-4 ay hamile kalamazsam sanki sorun varmış gibi hissedeceğim gibi geliyor banaeyvahedigeldismile
Hoşgeldin canım! çok sevindim ! hayırlı olsun eviniz! stresten uzamıştır, kolay değil, bu ay çok yoğundun! henüz olmadım bakalım canım! dua et lütfen!
olur canım başla bence ateş ölçme işe yarıyo hatta yarın sabah başla ki regil ateşini de öğren...:CüvCüv:bu arada ben de bu ay ateş ölçme yöntemini yapmak istiyorum çünkü adetim 2 gün gecikince karıştı işler birazcık...nasıl yapıldığını anlatır mısınız kızlar?bi de bügün reglimin 3.günü ama bu günden sonra başlasam da olur mu acaba?
olur canım başla bence ateş ölçme işe yarıyo hatta yarın sabah başla ki regil ateşini de öğren...:CüvCüv:
bu arada ben de bu ay ateş ölçme yöntemini yapmak istiyorum çünkü adetim 2 gün gecikince karıştı işler birazcık...nasıl yapıldığını anlatır mısınız kızlar?bi de bügün reglimin 3.günü ama bu günden sonra başlasam da olur mu acaba?
Tabiki olur canım! hergün sabah yataktan kalkmadan ateşini ölçüyorsun şu şekilde,
3.günüm 30 mart 36.1 gibi
Isı ölçün düştüğü an 3 gün üst üste ilişkiye gireceksin! tekrar artacak!
selam kızlar tekrar geldmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?