- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.701
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm ya takma kafaya herşey olcagına varır
canım nasılsınsın ben tam okuyamadım sen hamilemisinhayırlısı olsun bakalım kız ben her ay yenı bişe orenıyrm çok ıncelıyrm kendımı ondan mı ne yaa
ordamısın canımhayırlısı olsun bakalım kız ben her ay yenı bişe orenıyrm çok ıncelıyrm kendımı ondan mı ne yaa
ordamısın canım
kızlar pembe renk kanamam oldu 28.günüm regl mi oldum sizce? geçen ay 37. gün olmuştum.[/QUOTE
cnm umutlandırmak istemem ama belk eger hamileysen yerlesme kanamasıda olabilir bide azmıydı cokmu?
az geldi canım kafam çok karışık
valla ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum zayıflama ilacını bıraktım bebiş varsa zararlı olur diye.bakalım 5 kilo versem oda yeter bana sende yediklerine dikkat et mekik falan çek evde verirsin bence
az geldi canım kafam çok karışık
cnm eger devamı gelmezse bi test yap olsun bitsin hem kafan karısmaz daha fazla
hayırlısı olsun bakalım kız ben her ay yenı bişe orenıyrm çok ıncelıyrm kendımı ondan mı ne yaa
sen hangisini kullanmıştın şu acı meksika biberi denilen zayıflama ilacını kullandın?
erenhava geçmiş olsun canım dr bunun hamile kalabilmen için bir sorun olmadığını söylemiş takmıyorsundur umarım herey yoluna giricektir canım..
callcenter sen ne zaman test yapıcaksın canım..
kızlar ben bugün doktora gidemedim randevumu iptal ettirdim kızım ateşlendi bırakamadım perşembe gidicem inşallah...
herkese günaydınzemuszemus erenhava geçmiş olsun sakın takma polikistikover bir çok kadında var ve hatta farkında bile değil bir çoğu. sakın üzme kendini.
evet canım öle herseyi ögrenmek içinn yırtınıos resmen bişey cıkarcazya ille bende sen gibiyim cok inceliyiorumfisfisfis
:çok üzgünüm: rahatlık batıyo bıze sanada dr bışe demıştı sanırım bu sefer gttıgınde hatırlayamıyrm canm kafam karıştı kusurabakma ne demıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?