Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ordamısın canım

burdayım canım.
hayır hamıle değilim bugun adetımın 10.gunu dr gttım yyumurtlama takıbı ıçın polıkıstık over varmış bende.ama hamıle kalamma engel değilmış sadece yumurtlama duzensızlıgı varmış.bu arada yumurtlamışım yanı başlıycaz çalışmalara bugunden ıtıbaren

erenhava geçmiş olsun canım dr bunun hamile kalabilmen için bir sorun olmadığını söylemiş takmıyorsundur umarım herey yoluna giricektir canım..

callcenter sen ne zaman test yapıcaksın canım..

kızlar ben bugün doktora gidemedim randevumu iptal ettirdim kızım ateşlendi bırakamadım perşembe gidicem inşallah...

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

herkese günaydınzemuszemus erenhava geçmiş olsun sakın takma polikistikover bir çok kadında var ve hatta farkında bile değil bir çoğu. sakın üzme kendini.

valla ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum zayıflama ilacını bıraktım bebiş varsa zararlı olur diye.bakalım 5 kilo versem oda yeter bana sende yediklerine dikkat et mekik falan çek evde verirsin bence

sen hangisini kullanmıştın şu acı meksika biberi denilen zayıflama ilacını kullandın?

tşk ederım canım ben evt hamılelık ıçın sorun olmaz dedı.sanada gecmış olsun canım dıkkat et kızına

herkese günaydınzemuszemus erenhava geçmiş olsun sakın takma polikistikover bir çok kadında var ve hatta farkında bile değil bir çoğu. sakın üzme kendini.

gunaydın sağol canım bende o kadr dr gttm kurtaj oldum vs.dun ıkı dakıkalık muayenede polıkıstık oldugunu oğrendım.

evet canım öle herseyi ögrenmek içinn yırtınıos resmen bişey cıkarcazya ille bende sen gibiyim cok inceliyiorumfisfisfis

:çok üzgünüm: rahatlık batıyo bıze sanada dr bışe demıştı sanırım bu sefer gttıgınde hatırlayamıyrm canm kafam karıştı kusurabakma ne demıştı

ya bızde polıkıstık olan bırı vardı yenı katılan arkadaşlardandı sanırım kımdı kızlar hatırlayan varmıı

:çok üzgünüm: rahatlık batıyo bıze sanada dr bışe demıştı sanırım bu sefer gttıgınde hatırlayamıyrm canm kafam karıştı kusurabakma ne demıştı

içtigimilacın cevap vermedini söledi neye dayanarak söledi hala anlamıs degilim bende bunun üzerine dedimki yumurtlamamısmıyım oda dediki bide saga bakim yumurtalıgıma evet sagda yumurtan var durumu i dedi bidaha gitmicem o doktora bende moraimi cok bozduukafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…