- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.721
cnm eger devamı gelmezse bi test yap olsun bitsin hem kafan karısmaz daha fazla
günaydın canım normal regle döndü, nisana çalışmalara devam artık...
günaydın canım normal regle döndü, nisana çalışmalara devam artık...
olsun saglık olsun bdahaki aya insallah olur cnmm
içtigimilacın cevap vermedini söledi neye dayanarak söledi hala anlamıs degilim bende bunun üzerine dedimki yumurtlamamısmıyım oda dediki bide saga bakim yumurtalıgıma evet sagda yumurtan var durumu i dedi bidaha gitmicem o doktora bende moraimi cok bozduukafamçokkarıştı
günaydın kızlar regl oldum, benden bu aylık ümidi kesin...
benım bıldıgım bırı bıle yumurtlasa oluyoınş bu ay hamılesındır
.banada dedı yumurtlamıssın etrafında sıvı var dedı. ınş bu ay hamılesındır
Merhaba Arkadaşlar bende hamile olmak isteyen bayanlardanım ama benim vajinismus gibi bir sorunum var. Önce onu aşmam lazım ki hamile olmak için ne olur bana dua edin.
Merhaba Arkadaşlar bende hamile olmak isteyen bayanlardanım ama benim vajinismus gibi bir sorunum var. Önce onu aşmam lazım ki hamile olmak için ne olur bana dua edin.
olsun saglık olsun bdahaki aya insallah olur cnmm
inşallah canım ama eşim çok üzüldü hemen olcanı sanıyordu... Ben söyledim ona sağlıklı bile olsak öyle hemen olmayabilir diyorum inanmıyo..:uhm:
insallah cnm pek düşünmedim bu ay heray ay karnım sisti ay söle oldu yok cizgi cıktı bu seferde diorum hayırlısıysa olsun rabbim hayırlısını versin hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlı evlat versin hepimizede aminnn:Saruboceq:
amınnn.bende yumurtlamışım dr bırlıkte olun dedı ama bebek fıkrını at kafandan bebk ıçın çalışma dedı.bana polıkıstık dıyınce tamamen bebk fıkrı çıktı aklımdan dun çalıştık ama
inşallah canım ama eşim çok üzüldü hemen olcanı sanıyordu... Ben söyledim ona sağlıklı bile olsak öyle hemen olmayabilir diyorum inanmıyo..:uhm:
sıkmayın canınızı .hem sız fazla çalışmamıştınız bazı donemler korunduk demıstın sanırım.canım yumurtlama zamanı bellı olamaybılıyor bazen 9 gun başlıyor bazen 15gun başlıyr onun ıçın gun aşırı çalışmak en ıyısı oluyor
hallahallah nie inanmıomus nasipse oluo bence bak mesela ben evlendim ilk günden hamile kaldım ama nasip degilmiş düştüü amaesim bana cok destek oldu rabbimin bilecegi iş bu o verirse olucak vermezse ....
CALIS CANIM sakın ihmal etme gün asırı çalıs atesinide ölç bakalım nolucak umarım rabbim bi gün bizide duycakben buna inanaıorum
sıkmayın canınızı .hem sız fazla çalışmamıştınız bazı donemler korunduk demıstın sanırım.canım yumurtlama zamanı bellı olamaybılıyor bazen 9 gun başlıyor bazen 15gun başlıyr onun ıçın gun aşırı çalışmak en ıyısı oluyor
evet canım ben hesaplamayı yanlış yaptım yumurtlamam da 1 kere ilişki oldu, zaten olması mucizeydi ben pek üzülmedim çünkü çok uğraşamadık, ama şimdi kafama takılan çok erken oldum bu ay, geçen adet bitimimden 25 gün sonra oldum, bir önceki ay 37 günde olmuştum, bayağı düzensiz oldu reglim, bunun bi zararı olabilir mi bilmiyorum :uhm:
ateşımı olçmeye gerek varmı ben yumurtladıgımı oğrendımm.bırlıkte olun dedı bu sıralar.
ama bende yumurtlama belırtısı dıye bışe yok ıslaklık felan hıssetmıyrm onu anlamdım
evet canım ben hesaplamayı yanlış yaptım yumurtlamam da 1 kere ilişki oldu, zaten olması mucizeydi ben pek üzülmedim çünkü çok uğraşamadık, ama şimdi kafama takılan çok erken oldum bu ay, geçen adet bitimimden 25 gün sonra oldum, bir önceki ay 37 günde olmuştum, bayağı düzensiz oldu reglim, bunun bi zararı olabilir mi bilmiyorum :uhm:
1 kerede olamsı pek nadırdır.eşın boşuna uzuluyor.
bırde hesplamayı dıkkatte alacaksın ama 9.ıle 19 gunler arası bırlıkte olmaya daha fazla dıkkat edın.yanı en mantıklısı eger adet bıtımınden sonra gun aşırı ılışkı ama 9 ve 19 gunlere dıkkat
1 kerede olamsı pek nadırdır.eşın boşuna uzuluyor.
bırde hesplamayı dıkkatte alacaksın ama 9.ıle 19 gunler arası bırlıkte olmaya daha fazla dıkkat edın.yanı en mantıklısı eger adet bıtımınden sonra gun aşırı ılışkı ama 9 ve 19 gunlere dıkkat
evet bu ay daha iyi çalışcam hesaplamaya dikkat etcem hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?