Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

benım bıldıgım bırı bıle yumurtlasa oluyoınş bu ay hamılesındır
.banada dedı yumurtlamıssın etrafında sıvı var dedı. ınş bu ay hamılesındır

Merhaba Arkadaşlar bende hamile olmak isteyen bayanlardanım ama benim vajinismus gibi bir sorunum var. Önce onu aşmam lazım ki hamile olmak için ne olur bana dua edin.

benım bıldıgım bırı bıle yumurtlasa oluyoınş bu ay hamılesındır
.banada dedı yumurtlamıssın etrafında sıvı var dedı. ınş bu ay hamılesındır

insallah cnm pek düşünmedim bu ay heray ay karnım sisti ay söle oldu yok cizgi cıktı bu seferde diorum hayırlısıysa olsun rabbim hayırlısını versin hakkımızda hepimiz için hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlı evlat versin hepimizede aminnn:Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar bende hamile olmak isteyen bayanlardanım ama benim vajinismus gibi bir sorunum var. Önce onu aşmam lazım ki hamile olmak için ne olur bana dua edin.

mrb ınşş.en kıza zamanda sende dılegıne kavuşursun.umarım sorununa çozum bulursun dr dan da yardım alıyorsu değilmı

amınnn.bende yumurtlamışım dr bırlıkte olun dedı ama bebek fıkrını at kafandan bebk ıçın çalışma dedı.bana polıkıstık dıyınce tamamen bebk fıkrı çıktı aklımdan dun çalıştık ama

CALIS CANIM sakın ihmal etme gün asırı çalıs atesinide ölç bakalım nolucak umarım rabbim bi gün bizide duycakben buna inanaıorum

CALIS CANIM sakın ihmal etme gün asırı çalıs atesinide ölç bakalım nolucak umarım rabbim bi gün bizide duycakben buna inanaıorum

ateşımı olçmeye gerek varmı ben yumurtladıgımı oğrendımm.bırlıkte olun dedı bu sıralar.

ama bende yumurtlama belırtısı dıye bışe yok ıslaklık felan hıssetmıyrm onu anlamdım

ateşımı olçmeye gerek varmı ben yumurtladıgımı oğrendımm.bırlıkte olun dedı bu sıralar.

ama bende yumurtlama belırtısı dıye bışe yok ıslaklık felan hıssetmıyrm onu anlamdım

walla bilmiorumki cnm bazılarındada olmuomus yumurtlama belirtisi kimisinde oluo kimisinde olmuo kafam karıstı benimde bende bi bakiom uzayan akıntı oluo bi bakıyorum su gibi bi bakiyorum kuru offff kendimizi ck dinlios sıkıntı yapıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…