Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

başka bı dr gtsem acaba

Canım sen bu konuda çok tedirginsin ! Taktın doktora valla! boşver ya! rahat ol! gide gide bişey buldun işte! bence rahat ol canım bak benim ara kanamam oluyodu bir kere gitim işte biliyosn! bir daha gitmiyorum, tüm testlerim yapıldı, alttan üsten muayene oldum, rahatım, gitme lütfen spor çok güzel bir fikir ! sonuçta bi bebeğin oldu demi! sende biliyosun engel yok! acele etme bence!

GEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
EFTALYA 9 NİSAN
TDS270542 1 NİSAN
BEBİKİM 2 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN
HEOZ 22 NİSAN
SALİRMOON 27 NİSAN

TABİKİ YAVYUUM! MUCK

Erenhava aklım sende kalacak! Bak bu olayı eŞıne anlatma bence! KonuŞmada! KonuŞtukca canınız sıkıır! Kımseye bahsetme hatta! LÜtfen sende unut!

ben artık bebgı takmıyorum okonuda sorun olmaz hamıle kalırsın kısa zamnda dedı.adet duzensızlıgı felan yaparmşş bendede yumurtlama duzensızlıgı yapmış

cal center eşime hemn soledım (( eşim şimdi hamılelgımı takıp eden kurtaj oldugum dr randevu aldı yarn akşm ona gtcez.ben ılerde olabaılecek sorunlarda korkrtıum

yani cANIM bence polikistik olunca bunun önceden görünmesilazımdı senin hormon tahlilerin yapılmamısmıydı cnm orda hersey normaldi bildigimkadarıyla bence baska bi doktora daha görün derim cnm hem aklnda soru işaretikalmaz?

bende onu anlamdım zaten ya şimdiye kadar çıkmadı kendıde benı aralık ayında muayene ettı yıne vajınal bıde ustten.smer testı yaptı soylemedı.şimdi soyledı.bende yrn kurtaj oldugum dr gıdıcem

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm ya takma kafaya herşey olcagına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…