- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.681
baksana günün geçersede gel dediğine göre, hamile olursanda gel demiş, aman dengesiz!
başka bı dr gtsem acaba
güzeller ben kaçıyorum erenhavacım geçmiş olsun tatlım tekrardan...
bu ara benim ev taşınmaları falan olabilir kızlar gelemezsem kusuruma bakmayın
call beni bu ayki listeye ekle ok?hepinizi öpüyorum kızlara.s.
Ben Çıkıyorum kızlar! İyİ akŞamlar!
Canım sen bu konuda çok tedirginsin ! Taktın doktora valla! boşver ya! rahat ol! gide gide bişey buldun işte! bence rahat ol canım bak benim ara kanamam oluyodu bir kere gitim işte biliyosn! bir daha gitmiyorum, tüm testlerim yapıldı, alttan üsten muayene oldum, rahatım, gitme lütfen spor çok güzel bir fikir ! sonuçta bi bebeğin oldu demi! sende biliyosun engel yok! acele etme bence!
ben artık bebgı takmıyorum okonuda sorun olmaz hamıle kalırsın kısa zamnda dedı.adet duzensızlıgı felan yaparmşş bendede yumurtlama duzensızlıgı yapmış
hı:uhm: önemli bişey değil sonuçta demi canım;! seni seviyorum!
bende çıkıyorum kızlarrr iyiakşamlarrr
mrb kızlar
dr gttm çok yorgunum çok uzak.
bende polıkıstıkover varmış duyunca çok uzuldum.okdar drlara gttm kurtaj oldum hıçbı dr soylemedı.ama dr bı sorun olmaz dedı hamıle kalman ıçın engel değil dedı.bu bende yumurtlama duzensızlıgı yapıyormuş yanı nezamn yumurtladıgımm bellı olmyabılıyormuş.bunu da dr kontrolunde takıp etcez.
ayrıca ben yumurtlamış dr erken yumurtlama olmuş dedı yanı çalışmlara başlıycaz.eger bu ay adet olursam adetın ılk beş gunu yıne dr gıdıcem.
kızlar pembe renk kanamam oldu 28.günüm regl mi oldum sizce? geçen ay 37. gün olmuştum.[/QUOTE
cnm umutlandırmak istemem ama belk eger hamileysen yerlesme kanamasıda olabilir bide azmıydı cokmu?
yani cANIM bence polikistik olunca bunun önceden görünmesilazımdı senin hormon tahlilerin yapılmamısmıydı cnm orda hersey normaldi bildigimkadarıyla bence baska bi doktora daha görün derim cnm hem aklnda soru işaretikalmaz?
bende onu anlamdım zaten ya şimdiye kadar çıkmadı kendıde benı aralık ayında muayene ettı yıne vajınal bıde ustten.smer testı yaptı soylemedı.şimdi soyledı.bende yrn kurtaj oldugum dr gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?