- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.661
valla ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum zayıflama ilacını bıraktım bebiş varsa zararlı olur diye.bakalım 5 kilo versem oda yeter bana sende yediklerine dikkat et mekik falan çek evde verirsin bence
hamlaştım ııce evde oturmaktan kılo aldım ben evlenmeden once ıyıydı kılom
enteresan istersen başka doktorada git bir görün bakalım o ne diycek ama sen bilirsin yinede.eee ne dedi başka neler yapacaksın bundan sonra
tşk. ederım canım.ıler sorun olur mu dıye korkuyorm bende ama sordum rahım le ılgılı bı sorun olurmu dıye olmaz dedı ama.
dr gıtsen bı dert gıtmesen bı dert
hamlaştım ııce evde oturmaktan kılo aldım ben evlenmeden once ıyıydı kılom
evet canım kadın olmak zor şey, gitmen iyi oldu en azından tedavini olursun ilacını alırsın, yediklerine dikkat edersin, Allah dermansız dert vermesin..
üfff benim kilom hepinizden fazla(((ben de spora yazılmayı düşünüyorum bu yeni taşındığım yerde var bi spor merkezi oraya gideyim diyorum sonra da diyorum ya hamile olursam da hoplayıp zıplarken bebişe bişey olursa...amaaan gene takıldı bak kafam kilocuklarıma (((
amin canm.gercekten kadın olmak çok zor şey.bekarken ne guzledı boyle sorunlar yoktu evlendık hastalıkta çıktı sorunlarda
olsun kafana takma biliyorsun bizim için moralde çok önemli olumunekankayizsmile
slm canım iyiyim çok şükür. tam herşey yolunda gidiyoderken mide bulantılarım başladı. ya çok kötü varya hiçbişi yapasım gelmiyor. dünyayı gözü görmüyor insanın. hele de çalışıyorsan çok daha zormuş diyorum. ama değer napalım gülü seven dikenine katlanır.
canım akıntın için yumurtluyo olabilirsin belki de çift yumurta olmuştur. akıntı hamilelikte erken de başlayabiliyo. inş hamilesindir tatlım. genelde başta beyaz bi akıntı oluyo sonraları da 5 haftalıkken falan başlıyo su gibi akıntın oluyo. tabi herkeste aynı olcak diye bişi yok. benim var mesela su gibi afedersin ıslak ıslak hep. test için erken değilmi datlum benim. regil tarihin ne zamandı canım regil tarihinde en azından yap derim ama merak ediyosan yap tabi...en önce göğüsler canım ele veriyo benim 10 gün önceden başladı göğüs ağrılarım. gögüslerini takip et derim. umutluyum ben senden bu ay kız inş:ecrin_bebek:...
senıde strese soktum bende kesınlıkle dıyet yapamıyrm en ıyısı spor haklısın ondada holıycaz zıplıycaz duşurcez çocugu ben bu ay yumurtlamışım bı deneyelım bakalım olmazsa obur ay artık
hadi bakalım deneyin şansınızı?ne zaman yumurtladığını söledi mi peki dr?
erenhava bende sadece yumurtalık kisti vardı
kılo vermem gerekıyormuş gobektekı yağlar yumurtlamayı engellıyormuş.
cal center senın ıçınde sordum bı arkadaşımın ara kanaması oluyor yumurtlama zamanlarında dedım.yumurtlamadan da olabılır başka nedenlerıde olabılır dedı mutlaka dr muayene olmalı muayene olmadan bışe dıyemeyız dedı
gecen ay gıttgm dr da ustten muayene ettı gobegını erıt dedı ya acaba oda gordude solemedımı.şimdi çalışacaz eger gunun gecerse gel dedı.egr adet olursanda adetlıyklen gel dedı.
gectımı şimdi
canım geçmiş olsun, yav bu para almak için seni kendisine çekmesin canım! sonuçta hamileliği etkilemiyorsa niye kafanı bulandırıyor, sen hamile kalan bir kadınsın! kafana takma! hem regylin senin düzenliydi bir önceki aya kadar! ymurtladıysan yumurtan 48 saat en fazla yaşamıyormu? nasıl çalışcam derken!
sağol canım! ara kanaması stresten demişti benim doktor ama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?