Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

valla ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum zayıflama ilacını bıraktım bebiş varsa zararlı olur diye.bakalım 5 kilo versem oda yeter bana sende yediklerine dikkat et mekik falan çek evde verirsin bence

hamlaştım ııce evde oturmaktan kılo aldım ben evlenmeden once ıyıydı kılom

enteresan istersen başka doktorada git bir görün bakalım o ne diycek ama sen bilirsin yinede.eee ne dedi başka neler yapacaksın bundan sonra

gecen ay gıttgm dr da ustten muayene ettı gobegını erıt dedı ya acaba oda gordude solemedımı.şimdi çalışacaz eger gunun gecerse gel dedı.egr adet olursanda adetlıyklen gel dedı.

tşk. ederım canım.ıler sorun olur mu dıye korkuyorm bende ama sordum rahım le ılgılı bı sorun olurmu dıye olmaz dedı ama.
dr gıtsen bı dert gıtmesen bı dert

evet canım kadın olmak zor şey, gitmen iyi oldu en azından tedavini olursun ilacını alırsın, yediklerine dikkat edersin, Allah dermansız dert vermesin..

hamlaştım ııce evde oturmaktan kılo aldım ben evlenmeden once ıyıydı kılom

üfff benim kilom hepinizden fazla(((ben de spora yazılmayı düşünüyorum bu yeni taşındığım yerde var bi spor merkezi oraya gideyim diyorum sonra da diyorum ya hamile olursam da hoplayıp zıplarken bebişe bişey olursa...amaaan gene takıldı bak kafam kilocuklarıma(((

evet canım kadın olmak zor şey, gitmen iyi oldu en azından tedavini olursun ilacını alırsın, yediklerine dikkat edersin, Allah dermansız dert vermesin..

amin canm.gercekten kadın olmak çok zor şey.bekarken ne guzledı boyle sorunlar yoktu evlendık hastalıkta çıktı sorunlarda

senıde strese soktum bende kesınlıkle dıyet yapamıyrm en ıyısı spor haklısın ondada holıycaz zıplıycaz duşurcez çocugu ben bu ay yumurtlamışım bı deneyelım bakalım olmazsa obur ay artık

bugün 23.günüm yani önceki ay 23.gün olmuştum canım, bi önceki ay ise 30 günü geçti, çok erken bencede, belkide yumurtluyorum, afedersinde dün uzun bir akıntı geldi böle kalın bide incecik değil yani :
zor demi hamilelik, allahım yardımcın olsun küçüğümüze değer ama!

hadi bakalım deneyin şansınızı?ne zaman yumurtladığını söledi mi peki dr?

canım geçmiş olsun, yav bu para almak için seni kendisine çekmesin canım! sonuçta hamileliği etkilemiyorsa niye kafanı bulandırıyor, sen hamile kalan bir kadınsın! kafana takma! hem regylin senin düzenliydi bir önceki aya kadar! ymurtladıysan yumurtan 48 saat en fazla yaşamıyormu? nasıl çalışcam derken!

sağol canım! ara kanaması stresten demişti benim doktor ama!

yumurtlamışım şimdı çalısıcaz başlıycaz yanı

güzeller ben kaçıyorum erenhavacım geçmiş olsun tatlım tekrardan...
bu ara benim ev taşınmaları falan olabilir kızlar gelemezsem kusuruma bakmayın
call beni bu ayki listeye ekle ok?hepinizi öpüyorum kızlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…