Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call center bekle canım daha erken olabılır ınş hamılesındır bu ay allahım emeklerını boşa çıkarmaz ınşşş

kızlar bişey duydum sizce mantıklımı????
çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
herkese nasip etsin inşallah. bunu yapanlar var yazıp muska şeklinde dikip üzerinizde taşıyın yalnız dikkat edilmesi gereken şey eşinizle ilişkiye girerken çıkarın yastığın altına koyun banyo yaptıktan sonra tekrar takın olana kadar takın.deniyor

bunu yapanlar varmıymış sonuç alanlar pekı canım

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

"Fe hebli min ledünke veliyya yerisüni ve yerisü min ali Yakup. Yuhricüküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm."Anlamı:
"Bana tarafından bir evlat ihsan et. Ki bana varis olsun, Yakup hanedanına mirasçı olsun. Sonra bebek olarak çıkaran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için."

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

bilginize kızlarr

heoz sen bılırsın canım

HORMON .........................................................SONUÇ .......................................REFERANS ARALIĞI BıRıM
Estradiol ......................................................... 27.................................................. 20-693
FSH ............................................................. 7.21 .................................................1,6-150
Luteinlestiren hormon ....................................... 3.01.......................................... .... 0,2-65mlU/mL
Prolaktin ..................................................... 8.70 ..................................................... 1,7 -27 ng/ml
DR buna baktı bışe yok dedı.ama

Son düzenleme:
arkadaşlar size dualar yazdım okuyabildinizmi ben bunları not alıp başlıycam herşey allahtan gönlümüze göre olsun.dini yönden de yaklaşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…