- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.761
canım bence sen hamilesin içimden öyle geliyo..:CüvCüv:
testte negatif çıktı ama canım! bilmiyorum karnımda ağrıyor, hasta olacka gibiyim, üşütmediysem!
kızlar bişey duydum sizce mantıklımı????
çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
herkese nasip etsin inşallah. bunu yapanlar var yazıp muska şeklinde dikip üzerinizde taşıyın yalnız dikkat edilmesi gereken şey eşinizle ilişkiye girerken çıkarın yastığın altına koyun banyo yaptıktan sonra tekrar takın olana kadar takın.deniyor
bunu yapanlar varmıymış sonuç alanlar pekı canım
heoz ıkız ıçın yapılacak bışe ogrenırsen bana da soyle lutfen
heoz sen sağlık ocagındamı çalışıyordun
arkadaşlar size dualar yazdım okuyabildinizmi ben bunları not alıp başlıycam herşey allahtan gönlümüze göre olsun.dini yönden de yaklaşmak lazım
arkadaşlar size dualar yazdım okuyabildinizmi ben bunları not alıp başlıycam herşey allahtan gönlümüze göre olsun.dini yönden de yaklaşmak lazım
il sağlık müdürlüğünde
evet canım sağol! bende aokumayı düşünüyorum!
bende işyerinden çıktı aldım akşamları okurum.
hepiniz sağolun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?