- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.801
yaa benzetiyormuyuz acaba yaa ay ne bileyim cnmm değişik değişik şeyler çıkıyor heray :)
herşey normal görünüyor cnm endişelenecek bir durum yok
Rahatladım bayağı, doktor çok tatlı, güleryüzlü. 4 ay daha dene dedi. Sonra gel dedi bir de. Şimdi sana ilaç versem boşuna hormon ilacı vermiş olucam ded. Bir seneden önce araştırma yapmıyoruz dedi. Rahat ol dedi işte. 4 ayda hesaplamıcam anasını satim. Havalarda ısınır, artık ne zaman canım isterse.zemuszemus.
işte çok fazla inceliyoruz, araştırıyoruzya! bundanda kaynaklanıyor olablirmi? benim bide miğdem ağzıma gelecek gibi oluyor ama ben kesin üşüttüm, kesin!
bu arada ben yumurtlamısımya dun çalıştık ılışkı sırasında bende çok fazla sıvı geldı kızlar onceden bu kadar çok yoktu bıde ben ısteklıydım.benım yumurtlama belırtım ısteklı olamam galıba adetten sonra başladı bende bu
call center sen demıyormuydun olumlu duşunun dıye ne hemen regl olmadan umutsuzluga kapılıyorsun bak bı gun gecmış ınş hamılesındır sımdıden negatıf duşunmeyelım
evet canım haklısında karnım bir arıyor bi geçiyor! evet olumlu düşüncem hamileyim hamileyim :sempatiksalakcinni
canım istekliyken birde yumurtladıysan bebeğin olma şansı diğer ilşkilerine göre daha fazla olasılığı var biliyorsunya!
sıvı geldiyse kesinmi kesin yumurtaldın kurtuluşu yok! üst üste 3 gün canım!
Monozigot ikizler ise döllenmiş yumurtanın ikiye ayrılması ile oluşurlar.
Eğer bölünme döllenmeden sonra ilk 72 saat içinde olursa bu durumda iki bebek, iki amniyon zarı ve iki plasenta olur (diamniyotik, dikoriyonik).
4-8 günler arası gerçekleşen bölünmelerde iki bebek, iki amniyon ve tek plasenta olur (diamniyotik monokoriyonik), çünkü bu dönemde plasenta oluşmuştur. En çok görülen ikiz gebelik türü budur.
8. gün olan bölünmeler iki bebek, tek bir amniyon ve tek bir plasenta meydana getirirler (monoamniyotik monokoriyonik).
Bu dönemden sonra olan bölünmelerin sonucu ise yapışık ikizler gelişir (Siyam ikizleri).
:uhm:
kız aşılama yada tup bebk yapınca dr soruyomuş ıkız ıstıosmusun dıe yada kız emı erkek mı dıye.benım yakınım aşılama oldu ona sormuş kız erkek
daha yaşım 19 ken bir fal baktırmıştım demiştiki bir kızın olacak kara kaşlı kara gözlü aradan epey zaman geçecek peşpeşe 2 oğlun olacak demişti. aklıma bu geliyor peşpeşe ikiz olsa ne süper olurdu başkada çocuk yapmazdım:CüvCüv:
nöffffffffffffffff ikiz istiyorum ben ya(((((((((((
inş.. çıkar aradan dımı :Saruboceq:dun bı arkadaşıma gttk bebk gormeye dun analttı fal baktrmış ılk çocugu kuçukken ıkıncı çcgn erkek olacak demış .olabılıyor boyle şeyler demekkı . benımde babm ıkız bende ondan umutlanıyorum
daha yaşım 19 ken bir fal baktırmıştım demiştiki bir kızın olacak kara kaşlı kara gözlü aradan epey zaman geçecek peşpeşe 2 oğlun olacak demişti. aklıma bu geliyor peşpeşe ikiz olsa ne süper olurdu başkada çocuk yapmazdım:CüvCüv:
nöffffffffffffffff ikiz istiyorum ben ya(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?