Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Rahatladım bayağı, doktor çok tatlı, güleryüzlü. 4 ay daha dene dedi. Sonra gel dedi bir de. Şimdi sana ilaç versem boşuna hormon ilacı vermiş olucam ded. Bir seneden önce araştırma yapmıyoruz dedi. Rahat ol dedi işte. 4 ayda hesaplamıcam anasını satim. Havalarda ısınır, artık ne zaman canım isterse.zemuszemus.

herşey normal görünüyor cnm endişelenecek bir durum yok

tşk ederım canım cvp ıçın.
başka topık te bır dr sordum butun hepsını anlattım bana şu cvp verdı:
((merhaba geçmiş olsun herşeyden önce. hormon testlerin gerçekten de normal. bazen ultrasonda yumurtalıklarda çok sayıda küçük yumurta kisti görülür ama beraberinde adet düzensizliği yoksa ya da senin sonuçların gibi hormonlar normal ise polikistik over hastasısısın demek doğru olmaz. evet kilo verirsen yumurtlamaların daha sağlıklı olabilir ya da gebeliğe fazla kiloyla girmrmiş olursun. kürtaj olmuşsun bence bir rahim filmi çekilebilir, rahim şeklini ve tüplerin durmunu gözlemek için. eşinin sperm sayımı da önemli, her ne kadar kendiliğinden hamileleik yaşamış olsan da basit bir testtir tüm açık kapaları kapatmalı. üreme ile ilgili kadın doğum hekimleri ile iletişime geçsen sana daha uygun olabilir. istanbuldaysan görüşürüz de. sevgiler, bol şans))

bende bu ay olmassa bende senin gibi yapıcam bende anasını satıyım ! hehe çok sevindim canım adına çok rahatladın demi? oh sefam olsun! :içelim:

call center sen demıyormuydun olumlu duşunun dıye ne hemen regl olmadan umutsuzluga kapılıyorsun bak bı gun gecmış ınş hamılesındır sımdıden negatıf duşunmeyelım

bu arada ben yumurtlamısımya dun çalıştık ılışkı sırasında bende çok fazla sıvı geldı kızlar onceden bu kadar çok yoktu bıde ben ısteklıydım.benım yumurtlama belırtım ısteklı olamam galıba adetten sonra başladı bende bu

evet canım haklısında karnım bir arıyor bi geçiyor! evet olumlu düşüncem hamileyim hamileyim :sempatiksalakcinni

canım istekliyken birde yumurtladıysan bebeğin olma şansı diğer ilşkilerine göre daha fazla olasılığı var biliyorsunya!

sıvı geldiyse kesinmi kesin yumurtaldın kurtuluşu yok! üst üste 3 gün canım!

call center sen demıyormuydun olumlu duşunun dıye ne hemen regl olmadan umutsuzluga kapılıyorsun bak bı gun gecmış ınş hamılesındır sımdıden negatıf duşunmeyelım

ya callcenter üç dört ay öncesine kadar kaç günde bir oluyordu adetini 30 u veya 24 günü baz almak yanıltıcı diye düşünüyorum.

Monozigot ikizler ise döllenmiş yumurtanın ikiye ayrılması ile oluşurlar.

Eğer bölünme döllenmeden sonra ilk 72 saat içinde olursa bu durumda iki bebek, iki amniyon zarı ve iki plasenta olur (diamniyotik, dikoriyonik).
4-8 günler arası gerçekleşen bölünmelerde iki bebek, iki amniyon ve tek plasenta olur (diamniyotik monokoriyonik), çünkü bu dönemde plasenta oluşmuştur. En çok görülen ikiz gebelik türü budur.
8. gün olan bölünmeler iki bebek, tek bir amniyon ve tek bir plasenta meydana getirirler (monoamniyotik monokoriyonik).
Bu dönemden sonra olan bölünmelerin sonucu ise yapışık ikizler gelişir (Siyam ikizleri).
:uhm:

hamılesın hamılesın hamlesınkaydirigubbakcemile3
evt yumurtalıklarımın etrafında sıvı varmış yumurtlamışım bıde baktım bıraz once yumurta akı gıbı akıntı var evt ust uste:))))))

kız aşılama yada tup bebk yapınca dr soruyomuş ıkız ıstıosmusun dıe yada kız emı erkek mı dıye.benım yakınım aşılama oldu ona sormuş kız erkek

kız aşılama yada tup bebk yapınca dr soruyomuş ıkız ıstıosmusun dıe yada kız emı erkek mı dıye.benım yakınım aşılama oldu ona sormuş kız erkek

daha yaşım 19 ken bir fal baktırmıştım demiştiki bir kızın olacak kara kaşlı kara gözlü aradan epey zaman geçecek peşpeşe 2 oğlun olacak demişti. aklıma bu geliyor peşpeşe ikiz olsa ne süper olurdu başkada çocuk yapmazdım:CüvCüv:

inş.. çıkar aradan dımı :Saruboceq:dun bı arkadaşıma gttk bebk gormeye dun analttı fal baktrmış ılk çocugu kuçukken ıkıncı çcgn erkek olacak demış .olabılıyor boyle şeyler demekkı . benımde babm ıkız bende ondan umutlanıyorum

inş canım! avatarındaki gibi nasip olur! gezecek zaman bulamazsın hehekaydirigubbakcemile3

fala inanma falsız kalma hı! inş canım! iki tane aslan gibi oğlun olsa fena olmaz! Yoksa topicteki kızlara nasip kısmet bulucaz! sempatiksalakcinni

merhaba kızlar geçmişolsun erenhava bu kadınların çoğunda olan ve birçoğununda farkında olmadığı bir sorundur canım o kadar canını sıkma tedavi olmayacak birşey değil sen doktoruna güveniyorsan onun izinden git seni tedavi edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…