Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call center bekle canım daha erken olabılır ınş hamılesındır bu ay allahım emeklerını boşa çıkarmaz ınşşş

inş canım ama erken bir daha yapmayalım, gerksiz yere canımızı sıkıyoruz 30.gün olduğu zaman yapmamız çok mantıklı, kesin varsa çıkar düşün benim dün 23.günümdü.

inş canım ama erken bir daha yapmayalım, gerksiz yere canımızı sıkıyoruz 30.gün olduğu zaman yapmamız çok mantıklı, kesin varsa çıkar düşün benim dün 23.günümdü.

bencede yapmayalım artık.ama o zamnda ılk zamanların heycanını yaşadık oda guzeldı.senın son adet tarıhın nezamndı.
canım bız dr kagan kocatepeden randevu aldık eşimle oarya gıdıcez akşm eşim netten baya dr araştrdı.oda çok uzuldu sabha benı uayndrdı randevu alalım dıye.adam pskılokolojımızı alt ust ettı yaa

Rabbim İnş kabul eder syavuz dualarımızı! dün test yaptım akşam negaitf ile bile yaptım

cnm niye hemen test yaptın bekle cnm biraz daha regli olacakmısın bakalım nisan ilk haftası belli olur olmazsa o zaman yapman daha uygun olur bence ama dayanamamış yapmışsın neyse takma onu kafana.
bu arada akıntı durumun ne cnm

kızlar benimde akıntım kesikdi 2,3 kadar geldi şimdi yok neyseki odönemleri boş geçirmedik.
bu arada kolumdan parmak uçlarıma kadar uyuşma oluyor gün içinde sürekli var gelip gidiyor.arada ateş basıyor arada üşüyorum geceleri ayaklarımın altı ateş atıyor avuç içlerimde öyle sonrada üşüme geliyor
ne ki acaba bu

canım önceki ay 23 gün sürmüştü bir öncki ay 30 günü geç ti biliyorsun önceki aya göre dün olmam lazımdı, ama hiç belli olmuyor artıık!
Canım hadi güzel haberleinle gelirsin inş. Erenhava inş yarın bebeişimizin haberini alınca nelerle uğraştık diye bu yazıları okur hatırlatır birbirimize güleriz!

bugün ısım yine normal 36 larda yani düşerse regyli olcam demektir, yarın sabahki ısımı çok merak ediyorum.evet haklısın pazartesi günü 29.gün kesin belli olur. akıntım bugün yok canım! kesildi!

Kızlarr merhaba nasılsınız. Bugün sonuçları aldım hiçbir problem yok. Doktor sakın yumurtlama takibi yapma, saate bakıp bugünün kaçırmamalyım felan deme dedi. Rahat ol. bu sonuçlara göre olma ihtimali yüzde doksan beş dedi. İnş. tabi Smear testi yapmamıştı geçen sefer regliyim diye onu yapacak. Böyle işte.

canım bunlarda hamilelik belirtisi ! Allahım hayırlısını nasip et Yarabbim! eyvahedigeldismile

Hoşgelsin canım! oh şükürler olsun! Rahatlamışsındır! çok geçmiş olsun canım! haklı ya kafaya taktığımız için olmuyor bencede! bende heralde hasta olcam mektubum ya! karnım ağrıyor bugün 24.günüm!

herşey normal görünüyor cnm endişelenecek bir durum yok

ozamn bı oncekı aya bakıcaz şimdi bı gun gectı senın ozamn.
ınşş canım ya o gunlerı bı gorebılsek ne kadar zor bır durum ya ınş en kısa zamnda kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…