- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.781
call center bekle canım daha erken olabılır ınş hamılesındır bu ay allahım emeklerını boşa çıkarmaz ınşşş
inş canım ama erken bir daha yapmayalım, gerksiz yere canımızı sıkıyoruz 30.gün olduğu zaman yapmamız çok mantıklı, kesin varsa çıkar düşün benim dün 23.günümdü.
Rabbim İnş kabul eder syavuz dualarımızı! dün test yaptım akşam negaitf ile bile yaptım
arkadaşlar size dualar yazdım okuyabildinizmi ben bunları not alıp başlıycam herşey allahtan gönlümüze göre olsun.dini yönden de yaklaşmak lazım
Rabbim İnş kabul eder syavuz dualarımızı! dün test yaptım akşam negaitf ile bile yaptım
bencede yapmayalım artık.ama o zamnda ılk zamanların heycanını yaşadık oda guzeldı.senın son adet tarıhın nezamndı.
canım bız dr kagan kocatepeden randevu aldık eşimle oarya gıdıcez akşm eşim netten baya dr araştrdı.oda çok uzuldu sabha benı uayndrdı randevu alalım dıye.adam pskılokolojımızı alt ust ettı yaa
cnm nie üzülüosun daha senin adetine var üzülmene gerek ypk rabbimhayırlısını versin emeklerimizi bosa cıkarmasın insallah
inş canım! bilmiyorum karnım ağrımaya başladı, regyl ağrısı gibi!
cnm niye hemen test yaptın bekle cnm biraz daha regli olacakmısın bakalım nisan ilk haftası belli olur olmazsa o zaman yapman daha uygun olur bence ama dayanamamış yapmışsın neyse takma onu kafana.
bu arada akıntı durumun ne cnm
kızlar benimde akıntım kesikdi 2,3 kadar geldi şimdi yok neyseki odönemleri boş geçirmedik.
bu arada kolumdan parmak uçlarıma kadar uyuşma oluyor gün içinde sürekli var gelip gidiyor.arada ateş basıyor arada üşüyorum geceleri ayaklarımın altı ateş atıyor avuç içlerimde öyle sonrada üşüme geliyor
ne ki acaba bu
Kızlarr merhaba nasılsınız. Bugün sonuçları aldım hiçbir problem yok. Doktor sakın yumurtlama takibi yapma, saate bakıp bugünün kaçırmamalyım felan deme dedi. Rahat ol. bu sonuçlara göre olma ihtimali yüzde doksan beş dedi. İnş. tabi Smear testi yapmamıştı geçen sefer regliyim diye onu yapacak. Böyle işte.
heoz sen bılırsın canım
HORMON .........................................................SONUÇ .......................................REFERANS ARALIĞI BİRİM
Estradiol ......................................................... 27.................................................. 20-693
FSH ............................................................. 7.21 .................................................1,6-150
Luteinlestiren hormon ....................................... 3.01.......................................... .... 0,2-65mlU/mL
Prolaktin ..................................................... 8.70 ..................................................... 1,7 -27 ng/ml
DR buna baktı bışe yok dedı.ama
canım benimde karnım cok agrıo 3günden beri daha 11 gün var adete ilk defa böle oluo umarım hamilesindir cnm bozma moralini daha var adetine
bugün ısım yine normal 36 larda yani düşerse regyli olcam demektir, yarın sabahki ısımı çok merak ediyorum.evet haklısın pazartesi günü 29.gün kesin belli olur. akıntım bugün yok canım! kesildi!
canım bunlarda hamilelik belirtisi ! Allahım hayırlısını nasip et Yarabbim! eyvahedigeldismile
canım önceki ay 23 gün sürmüştü bir öncki ay 30 günü geç ti biliyorsun önceki aya göre dün olmam lazımdı, ama hiç belli olmuyor artıık!
Canım hadi güzel haberleinle gelirsin inş. Erenhava inş yarın bebeişimizin haberini alınca nelerle uğraştık diye bu yazıları okur hatırlatır birbirimize güleriz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?