Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kız aşılama yada tup bebk yapınca dr soruyomuş ıkız ıstıosmusun dıe yada kız emı erkek mı dıye.benım yakınım aşılama oldu ona sormuş kız erkek

aaa çok ilginç benimde bir tanıdık vardı, bebeği olmuyordu çokta asileşmişti, en sonunda tüp bebek denediler şimdi bir oğlu var, muradına erdi, darısı biizm başımıza, Rabbim hayırlı evlatlar versin, canım en erken pazartesi yapayım test diyorum ozamana kadar olmassam tabi, kan testide yapırabilirm! dün eşimde çıkıştı adam bıktı valla! hergünmü yumurtluyosun şu ovlasyon testini alsana diye ! moralimi bozdu ama yine çalıştık, kurtulamdı benden! bu kadar hırlı olup bu ay olmassa gerçekten çok üzülürüm !

call center syavuz hadi bu ay yüzümüzü siz güldürün iyi haberleriniz geliyor gibi sanki

call center syavuz hadi bu ay yüzümüzü siz güldürün iyi haberleriniz geliyor gibi sanki

ağzından bal akıyor canım inş, nerdeeee! bu ay çok çalıştık 2 kez hariç diğer çalışmalrımda bebeği hiç düşünmedim: eşimde dioki sen bu kada umutlusunya kesin senin olur hiç olumsuz düşünmüyorsun diyor!

tşk ederım canım haklısın.nette kagan kocatepe varya yrn eşmle ona gıdıcz

hıç zaman kalmz bırını eşim alır yanına bırını ben ayyyy ne gzl allahım

inş canım bak bundan önceki ay ben 27 gün filan yumurtladım diye hesap ettim düşün ozmanda yumurtlamışımdır zaten diye çalışmamıştık, akınıdan sonrada düşününce anladım!çalışmanı sakın ihmal etme!

kızlar ben şehir dışına çıkıcam tatile gidicem falan yani bizim bebek çalışmaları nisanıda geçti mayıs ya da hazirana kaldı çok yolculuk yapıcam birkaç şehire gidicem otobüs uçak derken eğer hamile olursam düşük olabilir yada ben tedirgin olurum diye tatil dönüşü devam edicez çalışmalara canlarım ben yaklaşık bir ay sonra gidicem ortalama bir ay kadarda evde olmayacağım yani bizim çalışmalar mayıs ya da hazirana kaldı

ay bende eşime gamsız dıyodum.ama benım bu halıme çok uzuluyor bunu en çokda dun anladım.
canım bız farkında olamdan onlarıda sıkıyoruz heycanımz sıkıntımız onlarıda gerıyor bıze tepkı verıyorlar.ben emınımkı eşlerımız duyarlı ve bızı uzmemek ıçın yorum yapmıyorlar.ama admlarda haklı bı yandan çalışıyolar zaten yorgunlar bıde hergun hergunŞeniz

oooooo iyi bir doktordur heralde sonuçta ünü duyulmuş bir doktor daha rahat edersin emin olursun

daha dınç ve enerjık olursun guzel bı tatılden sonra.en ıyısı canım otobus uçak derken hırpalanırsın hamıle hamıle bıde kızn var ooo zor olur.en ıyısı beklemen

call center ısı olçumunu ıyı kı bu ay yaptın bıde gun kaçırmadın ıyı oldu bu.
bende gecen aylar adet sonrasına pek onem vermıyodum nettekı yumurtlama gununde başlıyordum.
ama dun baktım kı yumurtlamışım adet sonrası demkkı bızım de bundan tutmadı

oooooo iyi bir doktordur heralde sonuçta ünü duyulmuş bir doktor daha rahat edersin emin olursun

evt canım ben zaten onu takıp edıyrdm netten bu konuyla ılgılıde uzamn tvde konuşmasını dınledım bakalım nsl yrn gorcez

canım hayırdır nasıl bir yolculuk bu? dünya turumu yav?

daha dınç ve enerjık olursun guzel bı tatılden sonra.en ıyısı canım otobus uçak derken hırpalanırsın hamıle hamıle bıde kızn var ooo zor olur.en ıyısı beklemen

öyle canım ya süreç biraz uzayacak ama en azından risk olmaz şimdi yolculuk öncesi bir şekilde tutarsa bebek yola çıkana kadar test günüde gelmez hamilemiyim değilmiyim ben yıpranırım düşük riski olur onun için üzülerek de olsa erteledik bebek çalışmalarını mayısta dçöneceğim eğer yumurtlama geçmemiş olursa mayısta geçerse haziranda devam

olabilir canım! hemen termometre al olmassa bu ay! hergün aynı saatte yapabilirisn! daha iyi anlıyorsun! bugün ısım 36.1 di henüz düşmedi, düşerse regylim diye düşünüyorum ama bilmiyorum! birde karnım şiş bu hem regyli belirtisi hemde hamilelik belirtisi!
bu arada doktorun gerçekten işe yarayacak, çok merak ediyorum! muayene sonucunu* muayene ücreti neymiş canım?

canım hayırdır nasıl bir yolculuk bu? dünya turumu yav?

canım birkaç ayrı şehirde egede istanbulda düğünler var arkadaşların memleketede gidicem yani kısa sürede uzun birkaç yolculuk yapıcam istanbıulada uçakla geçmeyi düşünüyorum riskli olur diye düşündüm herşey üstüste gelir ya böyle şans işte neyseki düğün telaşı kötü şeyler olmasından iyidir çok şükür

erenhava çok araştırdım klomenle ikiz olan çok fazla. yan etkisi pko olabiliyormuş ablama sordum şimdi kdoğumcu arkadaşlarına soracak bugün reglimin 5. günü eğer sakınca yok derlerse bugün alacağım

benimde işim çok ağır bende yoruluyorum düşünsene birde yemek yap, kaldır, yemekten sonra çay yada meyve ayy işte biliyorsun bir sürü iş canım! hep ben hep ben!

termometre var bu ay gecsın olmzsa onumuzdekı ay yaprm.eger sorun yoksa bu ay tutması lazm çunku yumurtluyrm şuan.
hamılelık belırtılerıde regl belırtılerıne benzerdır çamaşr suyu testı yapkaydirigubbakcemile3
ınş yarar yaa 200lıra canım

hı aman aman git şöyle güzel bir stresini at rahatla ! biizm yerimezede rahatlasan fena olmaz ama ! mümkün olsa keşke!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…