- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.921
heoz bana pas vermiyor canım ya! kırıldımı acaba!
İkiz olursa işimi bırakmak zorunda kalırım oyüzden hem kariyer hem iş istiyorum ! Allahımm herkesin gönlüne göre versin! Olur Olur valla senin! çok şeker olurlar kendine güveniyorsan canım gözün bi keserki! pamuk pamuk elleri offf..
bugün 25.günüm
birisi pkolu diyor diğeri değilsin diyor.ben hep düzensiz adet oluyorum doktor sebebini bulamıyor
stres kaynaklı olabilirmiş.bir arkadaşımda aylardır korunmuyordu sonra doktora gitti.ilk çocuğuna tedaviyle hamile kalmıştı.doktor bundada tedavisiz hamile kalamazsın 4 ay klomen sonra aşılama
demiş.adet olamadığı için söktürücü ve antibiyotik vermiş.kız bunları içti ama bir türlü adet olmadı.
meğer hamileymiş.çok şaşırdık ve şunu anladım herşey bahane Allah ın ol demesi yeterli.eğer verecekse bi şekilde veriyor.teslim olmak lazım.darısı bizlerin başına
birisi pkolu diyor diğeri değilsin diyor.ben hep düzensiz adet oluyorum doktor sebebini bulamıyor
stres kaynaklı olabilirmiş.bir arkadaşımda aylardır korunmuyordu sonra doktora gitti.ilk çocuğuna tedaviyle hamile kalmıştı.doktor bundada tedavisiz hamile kalamazsın 4 ay klomen sonra aşılama
demiş.adet olamadığı için söktürücü ve antibiyotik vermiş.kız bunları içti ama bir türlü adet olmadı.
meğer hamileymiş.çok şaşırdık ve şunu anladım herşey bahane Allah ın ol demesi yeterli.eğer verecekse bi şekilde veriyor.teslim olmak lazım.darısı bizlerin başına
callcenter sende durumlar nasıl cnm belirtilerin devam ediomukaydirigubbakcemile5
ben ilkte hemen hamile kalmıştım
buda öyle olur sandım amma yanıldım.
ben ilkte hemen hamile kalmıştım
buda öyle olur sandım amma yanıldım.
karnımda bir ağırlık var canım sorm! regyli ağrısı gibi değil bugünkü ! göğüslerim sert! ok uykum geliyor!
farkında oldugunu sanmıyrm bazen banada cvp vermıyor acaba şimdi hangi modda:1rolleyes:
çok az kaldı senınde heycan dorukta
hayırlısı insallah hamilesindir cnm
tuylenme sorunun var mı kı has bahçe
haklısın belkide ! evet çok az kaldı, kendimi zor tutuyorum test yapsammı bugün! 25.günüm çok erken gerçi!
iiyimcnm sen nasılsın umarımbelirtilerin hamile oldugun içindir benimde kasıklarımda agrım hala devam edio bakalım hayırlısı umarım hamilesindirzemuszemus
inş canım hepimiz hamileyizdir !:ecrin_bebek:
hoşgeldin has_bahcesi ! söylediğin gibi Rabbim ne zaman anlımıza yazdıysa ozaman bebeklerimize kavuşacağız! he şey bahane! inş en kısa sürede bebeğine kavuşursun peki klomenin kullananlarda ikiz olma ihtimali artıyormuş! arkadaşında nasıl?
Canım hayırdır acaba hamilemisin? 3.hafta başlıyormuş miğde bulantıları* bugün kaçıncı günün? kaçıncı haftan? benim de karnımda bir ağırlık var !rüyamda arkadaşım hamile değilken kocaman bir kızı olduğunu görmüştüm, bir kaç ay sonra hamile kalmıştı, dün aradım kızı olacakmış, bildin diyor, hehe dedimki kıvırcık sarışın olsun istiorsun ama pırasa saçlı gördüm dümdüz up uzun sapsarı bir kızdı dedim.
haklısın belkide ! evet çok az kaldı, kendimi zor tutuyorum test yapsammı bugün! 25.günüm çok erken gerçi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?