Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

farkında oldugunu sanmıyrm bazen banada cvp vermıyor acaba şimdi hangi modda:1rolleyes:
çok az kaldı senınde heycan dorukta

öncelikle hosgeldin cnm dediklerine aynen katılıorum Rabbimin işi ol derse oluyo gercektende eşimde hep öle dio Allah verirse olcak ama bizn cok sabırsızız olsun istios hemencecikyerimseniben

canım bende okadr drlara gttm kurtaj oldum kımse bışe demedı ıkı gun once polıkıstıkover oldugunu oğrendım.ve çok uzuldum bugun başka dr gtcem bakalım o ne dıyecek

ben ilkte hemen hamile kalmıştım
buda öyle olur sandım amma yanıldım.

hoşgeldin has_bahcesi ! söylediğin gibi Rabbim ne zaman anlımıza yazdıysa ozaman bebeklerimize kavuşacağız! he şey bahane! inş en kısa sürede bebeğine kavuşursun peki klomenin kullananlarda ikiz olma ihtimali artıyormuş! arkadaşında nasıl?

haklısın belkide ! evet çok az kaldı, kendimi zor tutuyorum test yapsammı bugün! 25.günüm çok erken gerçi!

hayır yapma bak bu sefer yapma diomkaydirigubbakcemile3 canım günün gecsin öle yap sabret ben ilk hamile kaldıgımda adetim gectikten 9gün sonra test yapmıstım nasıl dayanmısım bilmem

arkadaşımın klomen kullanmasına gerek kalmadı .çünkü doktora gittiğinde 1 haftalık hamileymiş.doktor anlamamış adet olsun diye ilaç vermiş ama olmamış .iyiki düşük olmadı.insan bi kan testi yapar dimiÇok üzgünüm çoook

cnm inş hamileyimdir valla adetten bu yana 15.günüm çalışmalara devam ediyoruz yine umarım bu ay beklediğim aydır.miğdem yanıyor bulanıyor arası akşamları ateş basmaları üşüme karıştım iyice yaa senin hayırdır karnında nasıl ağırlık ve ağrılı mu rahatsızlık mı veriyor.sana malum olmuş desene cnm hayırlısı olsun darısı başımıza artıkk

haklısın belkide ! evet çok az kaldı, kendimi zor tutuyorum test yapsammı bugün! 25.günüm çok erken gerçi!

yapma bu sefer son heycanlarını yaşıyorsundur belkı hamıleysen bı daha bu heycanları yaşamıycan oyle duşun ve test yapmayı aklından çıkar buı sefrlık bakalım ne kadar dayancan.
call center dr benım moralımı bozdu ya.tamda yumurtlarken bebk fıkrı aklımdan çıktı onceden eşımı çok zorlardım hadı hadı çalışalım dıye ısteksız oluyordum ama oda oleydı çunku sankı bı ışı yapma zorunlulugu vardı bırlıkte olurken aklımda bebek vardı .ama şimdi oyle değil ıkımızde çok ısteklıyız ıkı gundur ınşş bu sefer tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…