- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.121
gunaydın canını sıkma hayırlısı olsun.
bu ay kızlar hep bolum değiklıgı yaptı hayırdır
günaydın kızlar nasılsınız.
Bugün moralim çok bozuk iş değişikliği yapacağım bugün aynı şirket içinde farklı bir bölüme geçeceğim bekliyorum bakalım ne olacak çok sıkılıyorummmmm
çok tşk ederım canım bugun bazı testler yaptrdm burdakı dr da dedı ne pko su sen hamıle kalmıssn ve adetlerın duzenlı dedı.eşimde korktu baya rahatladık çok şukur.evt sende vardı ya monıtor kullan dedı ısı olçumunu sordum hayır monıtor net cvp verır dedı.
ayda sadece 4 gun yumurtlarmısız canım
sen kaç gunde bır regl oluyorsun yaz hesaplıyım ben
Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın,
bir müminin tebessümü kadar tatlı
Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel,çocuklar kadar neşeli ve Rabbimin yaratmış olduğu kainatın tüm güzellikleri ile beraber olsun ve geçsin inşAllah..
HAYIRLI CUMALAR..
Dua ile..
ohhhhh birkez daha caliş daha calişma o zaman
artık tahammülüm kalmadı durduğum yerde duramıyorum sürekli bölüm değişikliği bunaldım valla
seninde iyi olmana çok sevindim cnm bebek haberlerini bekliyoruz stres yapma lütfen sende
erenhava gözünaydın iyi haberlerle gelmişsin inşallah daha güzel haberleride duyarız.
hıç çalışmamaktan ıyıdır hem yenı bolumler yenı tecrubeler demektır farklı şeyler oğrenecksın ıyısını duşun canım.tşk ederım canm
şükürler olsun! kesinlikle doktorun süper, devam etceksin değilmi canım Kaan Beye..
ama sonuçta 1 yumurta mı var? bu yumurtayımı hesapladığımız 4 günde yumurtluyoruz, yoksa 4 günde 4 yumurtamı canım sempatiksalakcinni
canım benimki çok karıştı:
ocak5
ocak28
mart 2 sinde geldi gitti.
mart 8 inde başladı.. :1shok:
tşk ederım ıyıyım canım sen nasılsın
bende iyiyim canım sabah bi uyandım yüzüm hep sivilce olmuş herhalde adet olcam
genelde çıkar.bu ay yumurta takibi yaptırdım hiç yumurta gelişmedi.o yüzden hamilelik olcağını sanmıyorum.bari adet olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?