Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

gunaydın canını sıkma hayırlısı olsun.
bu ay kızlar hep bolum değiklıgı yaptı hayırdır

artık tahammülüm kalmadı durduğum yerde duramıyorum sürekli bölüm değişikliği bunaldım valla
seninde iyi olmana çok sevindim cnm bebek haberlerini bekliyoruz stres yapma lütfen sende

erenhava gözünaydın iyi haberlerle gelmişsin inşallah daha güzel haberleride duyarız.

Son düzenleme:

Canım sıkma moralini şükürler olsun bir işin var! Yerin değişsin! bak bunları düşünecek zamanımız yok! bebişin önemi erenhavanında dediği gibi en önemlisi stres! sakın stres yapma!

şükürler olsun! kesinlikle doktorun süper, devam etceksin değilmi canım Kaan Beye..
ama sonuçta 1 yumurta mı var? bu yumurtayımı hesapladığımız 4 günde yumurtluyoruz, yoksa 4 günde 4 yumurtamı canım sempatiksalakcinni

canım benimki çok karıştı:
ocak5
ocak28
mart 2 sinde geldi gitti.
mart 8 inde başladı.. :1shok:

:Saruboceq:

call center konuyla alakali deil ama yeniyim sitede resim koydum ama cikmiyo nasil yapabilirim bilgilendirirmisin beni..

artık tahammülüm kalmadı durduğum yerde duramıyorum sürekli bölüm değişikliği bunaldım valla
seninde iyi olmana çok sevindim cnm bebek haberlerini bekliyoruz stres yapma lütfen sende

hıç çalışmamaktan ıyıdır hem yenı bolumler yenı tecrubeler demektır farklı şeyler oğrenecksın ıyısını duşun canım.tşk ederım canm

evt canım devam etmeyı duşunuyoruz bı aksılık olmazsa.gercekten super bır dr bıraz tuzlu ama.hayr canım kadınlar ayda sadece 4 gun yumurtlarmış evet senın kı karışık ama damlının geldıgı ılk gunden ıtıbaren heaplama yapılıyormuş ozamn senın mart 2 ye ara kanama desek eee kaç gunde bır adet goruyosun

katre
yukarıda kullanıcı panelı var onu tıkla sonra solda avatar değiştır var ordan değiştirebılırsın canım

call center eger mart 2 olarak hesplarsak kanamanın ılk damlasının geldıgı gun ozamn 32 gun oluyor bu durumda adetının 14.gunu ve 18 gunlerı arası yumurtlamış oluyosun yanı 14 başıycan 18 gune kadar.
eger 8mart 8 olarak hesaplarsak adetın 20.gunu ve 24.gunu arası yumurtlamış oluyosun yanı 20gunu başlıycan 24 gunune kadar çalışcan

call center bu yukardakı hesaplama gunlerınde bı değişklk oldumıu sende ısında felan bak bakalım n ot almıştın sen.bırde bu dort gunu ıyı degerlendırın dıyo bunuda monıtorle başarırı mısız .hergun hergun çalışıpta spermn kalıtesını duşurmeyın dıyor.yumurtlama gununden once bı kaç gun bırlıkte olmuycakmışz

genelde çıkar.bu ay yumurta takibi yaptırdım hiç yumurta gelişmedi.o yüzden hamilelik olcağını sanmıyorum.bari adet olsam.

genelde çıkar.bu ay yumurta takibi yaptırdım hiç yumurta gelişmedi.o yüzden hamilelik olcağını sanmıyorum.bari adet olsam.

haklısın onceden adet olmak ıstemezdım bende şimdi boyle olunca ınsan adet olmak ıstıyo bızde şimdi adet olunca o sure dınlenme zamanı oluyor

erenhavacım yumurtlama günlerinimi söylüyorsun yoksam benimkinide söylesene kızz.
benim adet günlerim
24 ocak
20 şubat
18 mart oldu
bizde kafamıza göre çalıştık.13/14 çalışmak lazımdı sanırım ben sadece 14 çalıştım ve diğer akıntı gelen günlerde sence devam edeyimmi çalışmaya 13 nisan yeni adet günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…