- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.161
dun banada gosterdı dr zaten bende netten arştırmıstım sıyah yuvarlak şeyler onlar yumurtaymış yaşın genc ne gzl bol bıol yumurtan var dedı.pko demek ıçn bulgu olması lazm mış bı ultrsan muayenesıyle pko denmzmış.ben butun tathlıllerımı dun gtrdm hamıleyken olan duşukten sonra baktı yok dedı.en onmelısı hamıle kaldık bı kere sende ole bence dr degştr cnm
hiç belli olmuyor canım ya.ama son bi kaç aydır 40,45 günde bir oluyorum.klomen kullandım belki ondan erken geliyordur.
valla mukoko mukoko ölüp gideceksiniz haaaakaydirigubbakcemile3
Bu ay klomenle çift sarılı yumurtam olacak inş. biri kız biri erkek kız defne erkek yusuf olumunekankayizsmile
hepimize nasip olsun insallahhhh
.bunların cevabını ancak dr verir.inşallah iyi haberlerle gelirsin caanımzemuszemusBende 35- 36 günde 1 oluyorum şaşmaz.Acaba benim döngüm böyle mi ki? Regl geç oluyorum diye pko, adetlerim sancılı olduğu içinde çikolata kistim olduğunu düşünmeye başladım : )) kafayı yiyorum.Artık pazartrsi dr gidiyorum.
kaydirigubbakcemile3her ay dr gıde gıde bışler oğrenıyrm bende kendıme guluyorm heee halıme bak kızz
senın adetlerın duzenlı bu ay adetının 9.ve 13.gunlerı yumurtlamıssn
siteye yeni üyeyim gobüsüm bebisli olsun istiyorum saglıkla guclubacismile
yanı o gunler gectı ozamn kuruysan vajınana dokununca kuruluk mu hıssedyrsn
evet cnm kuru günler başladı geçti sanırım
kız heoz klomen kullanuıyosun ya ıkız olamsa bıle senın bu ay hamıle kalma şansın yuksek hee
hmm olabılır ama sende hamılelık belırtılerıde varcall centerın gonderdıklerını ışaretlemısnn y açogu var
Ben buradayım tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?