- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.141
erenhavacım yumurtlama günlerinimi söylüyorsun yoksam benimkinide söylesene kızz.
benim adet günlerim
24 ocak
20 şubat
18 mart oldu
bizde kafamıza göre çalıştık.13/14 çalışmak lazımdı sanırım ben sadece 14 çalıştım ve diğer akıntı gelen günlerde sence devam edeyimmi çalışmaya 13 nisan yeni adet günüm
erenhavacım yumurtlama günlerinimi söylüyorsun yoksam benimkinide söylesene kızz.
benim adet günlerim
24 ocak
20 şubat
18 mart oldu
bizde kafamıza göre çalıştık.13/14 çalışmak lazımdı sanırım ben sadece 14 çalıştım ve diğer akıntı gelen günlerde sence devam edeyimmi çalışmaya 13 nisan yeni adet günüm
kaydirigubbakcemile3her ay dr gıde gıde bışler oğrenıyrm bende kendıme guluyorm heee halıme bak kızz
senın adetlerın duzenlı bu ay adetının 9.ve 13.gunlerı yumurtlamıssn
akıntın varsa çalış bence zaten tuttuysa 13 de de tutmuştur fazla mal goz çıkarmz çalışŞeniz
bundan önceki doktorum pko yok dedi ama oda takip etmiyordu.bende değiştirdim bu doktorda pkolusun diyor. usg de bana gösterdi sağlı sollu bi sürü yumurta vardı.böyle olmaması lazım dedi.acaba senin dediğin gibi fazlamı yumurtluyorum.çünkü pkonun hiçbir belirtisini yaşamıyorum.tüylenme yok kilo yok tatlı sevmem.pkolularda insülin direnci olurmuş,fakat ben şeker yükleme testi yaptırdım normal çıktı.
akıntım yok cnm olduğu dönemlerde çalıştık ama hatırlıyorum 2,3 gün sürdü akıntım zaten şimdi yok çalışmayada gerek yok heralde
offfff hangi doktora gitcemi şaşırdım.diğer doktordan herkes çok memnun ama beni hem takip etmedi rahim filmi falan çekilmeden aşılama dedi.bana biraz para için yapıyo gibi geldi.acaba hiç doktora gitmeden kendimi kendi halime mi bıraksam.hiçbirine güvenim kalmadı çünkü.inanırmısın herbirinden ayrı bişey duydum.hiç hemfikir olan olmadı.
bundan önceki doktorum pko yok dedi ama oda takip etmiyordu.bende değiştirdim bu doktorda pkolusun diyor. usg de bana gösterdi sağlı sollu bi sürü yumurta vardı.böyle olmaması lazım dedi.acaba senin dediğin gibi fazlamı yumurtluyorum.çünkü pkonun hiçbir belirtisini yaşamıyorum.tüylenme yok kilo yok tatlı sevmem.pkolularda insülin direnci olurmuş,fakat ben şeker yükleme testi yaptırdım normal çıktı.
bide benim rahim tersmiş drlar etkilemez diyor ama bence geciktiriyorhamile kalmayı.galiba ilk doğumdan sonra oldu
benımde rahımım ters sonradan olmaz canım oncedende vardı demk solemı drların sana.bel ağrısı yapar dıyo drlar ama hamıle kalmaya kesınlıkle engel değildır
Adetlerin nasıl düzensiz.Yani kaç günde oluyorsun.
benımde rahımım ters sonradan olmaz canım oncedende vardı demk solemı drların sana.bel ağrısı yapar dıyo drlar ama hamıle kalmaya kesınlıkle engel değildır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?