Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

has bahçe sanırım sanada pko var demş drlar.ama pkolu olan kışı hamıle kalamazmış kalsada çok ttedavıyle kalırmış ve adetı duzenlı bır kadında pko olmazmış.bazı dr vajınal ultrasonda pko gıbı gorurulermış ama onlar bol yumurtalarmış ıstersen sende dr değiştr

kaydirigubbakcemile3her ay dr gıde gıde bışler oğrenıyrm bende kendıme guluyorm heee halıme bak kızz
senın adetlerın duzenlı bu ay adetının 9.ve 13.gunlerı yumurtlamıssn

bundan önceki doktorum pko yok dedi ama oda takip etmiyordu.bende değiştirdim bu doktorda pkolusun diyor. usg de bana gösterdi sağlı sollu bi sürü yumurta vardı.böyle olmaması lazım dedi.acaba senin dediğin gibi fazlamı yumurtluyorum.çünkü pkonun hiçbir belirtisini yaşamıyorum.tüylenme yok kilo yok tatlı sevmem.pkolularda insülin direnci olurmuş,fakat ben şeker yükleme testi yaptırdım normal çıktı.

akıntın varsa çalış bence zaten tuttuysa 13 de de tutmuştur fazla mal goz çıkarmz çalışŞeniz

kaydirigubbakcemile3her ay dr gıde gıde bışler oğrenıyrm bende kendıme guluyorm heee halıme bak kızz
senın adetlerın duzenlı bu ay adetının 9.ve 13.gunlerı yumurtlamıssn

hımm o tarihlerde çalıştıkmı hatırlamıyorum ama 10.günü çalışmıştık.ozaman bu ayda tutturamadık desene

dun banada gosterdı dr zaten bende netten arştırmıstım sıyah yuvarlak şeyler onlar yumurtaymış yaşın genc ne gzl bol bıol yumurtan var dedı.pko demek ıçn bulgu olması lazm mış bı ultrsan muayenesıyle pko denmzmış.ben butun tathlıllerımı dun gtrdm hamıleyken olan duşukten sonra baktı yok dedı.en onmelısı hamıle kaldık bı kere sende ole bence dr degştr cnm

offfff hangi doktora gitcemi şaşırdım.diğer doktordan herkes çok memnun ama beni hem takip etmedi rahim filmi falan çekilmeden aşılama dedi.bana biraz para için yapıyo gibi geldi.acaba hiç doktora gitmeden kendimi kendi halime mi bıraksam.hiçbirine güvenim kalmadı çünkü.inanırmısın herbirinden ayrı bişey duydum.hiç hemfikir olan olmadı.

has bahçe bıde bana bazı tetsler verdı duşukten sonra benım drlarm ıstememıştı bunları bu ıstedı kan sayımı gıbı basıt testler ıstedı.bana yakın olan hastanede sabh yaptrdm ordakı dr soyledım ne pkosu ya dıyo sen hamıle kalmssn ve adetlerın duzenlı ve belırgın bır tuylenmen yok dedı

bende kendı dr değiştrdım ıyı ıyı dedıler buna gttm bana da ıı gelıodu ılk zamlr benı şoke ettı ama.ben stresten hamıle kalamıyomuşum.eger rahatlamak ıçın gıdeceksen gıt dr en onemlısı şu pko ışını çöz bence varmı yokmu ogrenn ben dr kağan kocatepeye gttm netten arastr ıstanbuldaysan tavsıye edrım ben memnun kaldım

benim adetlerim düzenli değil ama.bence düzenli adet olmak bi kadın için velinimet.kıymetini bilin

bide benim rahim tersmiş drlar etkilemez diyor ama bence geciktiriyorhamile kalmayı.galiba ilk doğumdan sonra oldu

Adetlerin nasıl düzensiz.Yani kaç günde oluyorsun.

has bahçe muayene ucretı 200 lıra ama ozel sağlık sığortası varsa değişiyrmuş o nekadr oluyor bılmıyorm

bide benim rahim tersmiş drlar etkilemez diyor ama bence geciktiriyorhamile kalmayı.galiba ilk doğumdan sonra oldu

benımde rahımım ters sonradan olmaz canım oncedende vardı demk solemı drların sana.bel ağrısı yapar dıyo drlar ama hamıle kalmaya kesınlıkle engel değildır

benımde rahımım ters sonradan olmaz canım oncedende vardı demk solemı drların sana.bel ağrısı yapar dıyo drlar ama hamıle kalmaya kesınlıkle engel değildır

bel ağrısı yaptığı doğru fazla ayakta kalınca temizlik falan yapınca kopcak gibi oluyor.Allahtan ilişki sırasında pek ağrımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…