- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.181
varya adetim biteli 2 gün oldu daha siftah yok ulenyynnnnnnnnnnklava::asigim:
heheheh işimi şansa bırakmamayım dimi:lepi: hem bizim sizin kadar mukoko yapacak yaşımız yok:kedi: ikiz olcak inş. teyzesiolumunekankayizsmile
HEOZ 9 ve 19 gunlere DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çokmu yaşlısın sende oooo sen bızı cebınden çıkarrırsın deneyımlıdırsın sennnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
erenhavacığım son sat 26 mart benim son iki aydır 26 günde bir olmaya başladı ama yıllardır 28 günde bir olurdu hiç anlamadım şimdi sat başlangıcındanmı 9. gün hesaplayacağım
ilk hamileliğimde çok gençtim yaş 19 du ama ben hep işi allahın takdirine bırakmaktan yanayım. yani bebek vermezse bu ay benden daha iyisini biliyordur diyorum
bebkım kaç gunde bır regl oluyorsun
call center konuyla alakali deil ama yeniyim sitede resim koydum ama cikmiyo nasil yapabilirim bilgilendirirmisin beni..
kızlar sağ kasığımda ya bezesi hissediyorum birde afedersinizde akıntım var, ama regyli kokusu gibi geliyor, sice regylimi olucam ?
heoz kız sen o hapı yazdırdınmı yoksa eczaneden istedin verdilermi reçetesiz iyi cesaretlisin kız ben olsam içemezdim
bilemiyorum canım ama daha önce adet öncesi kasıklarında sertlik oluyormuydu belkide gebelik belirtisidir hayırlısı canım
bakmadım önceki aylarda yazışalrı okuduğumda farkettim dikkatimi çekti ve şimdi sağ kasğımda beze var, birde akıntım sıklaştı ama regyli kokusu gibiheralde regyli olucam , böyle koku gelipte hamile olan yokmu?
[bakmadım önceki aylarda yazışalrı okuduğumda farkettim dikkatimi çekti ve şimdi sağ kasğımda beze var, birde akıntım sıklaştı ama regyli kokusu gibiheralde regyli olucam , böyle koku gelipte hamile olan yokmu?
/QUOTE]
canım stres yapma hem ne olmuş adet olursan öbür ay devam daha genciz sağlıklıyız çok şükür birde şu stresi yenebilsek :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?