Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heheheh işimi şansa bırakmamayım dimi:lepi: hem bizim sizin kadar mukoko yapacak yaşımız yok:kedi: ikiz olcak inş. teyzesiolumunekankayizsmile

çokmu yaşlısın sende oooo sen bızı cebınden çıkarrırsın deneyımlıdırsın sennnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

HEOZ 9 ve 19 gunlere DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erenhavacığım son sat 26 mart benim son iki aydır 26 günde bir olmaya başladı ama yıllardır 28 günde bir olurdu hiç anlamadım şimdi sat başlangıcındanmı 9. gün hesaplayacağım

çokmu yaşlısın sende oooo sen bızı cebınden çıkarrırsın deneyımlıdırsın sennnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

ilk hamileliğimde çok gençtim yaş 19 du ama ben hep işi allahın takdirine bırakmaktan yanayım. yani bebek vermezse bu ay benden daha iyisini biliyordur diyorum

erenhavacığım son sat 26 mart benim son iki aydır 26 günde bir olmaya başladı ama yıllardır 28 günde bir olurdu hiç anlamadım şimdi sat başlangıcındanmı 9. gün hesaplayacağım

26 gunde bırse adtın 8 gunu ve 12 gunune çok dıkatt etmen lazm.ama 9 ve 19 gunler arası dıkkatlı çalış

dr bendekı tanısı stres bırde dıyokı sen ılk bebgıne hemn hamıle kalmışssn bunuda boyle ıstıyosun bırıncı stres nedenın .ıkıncısı neden hamıle kalamıyorum.uçuncu aşamanda ya ıkıncısıde duşerse dıye duşunuyosun ama o aşamayada hamıle kalınca geleceksın dıyo.

kızlar merhaba ne habersiniz aramıza yeni katılan arkadaşlaaaar merhaba!
erenhava banada ilk evlendiğimde bir doktor pko lusun dedi ama ilk denememde hamile kalmıştım daha sonra başka bir doktorda eğer pko lu olsaydın öyle kolay kolay hamile kalamazdın tedavi görmen gerekirdi dedi bende çok yumurtluyormuşum

heoz kız sen o hapı yazdırdınmı yoksa eczaneden istedin verdilermi reçetesiz iyi cesaretlisin kız ben olsam içemezdim

ahhh bu stres yokmu vücudumuzu alt üst ediyor ama insanın en ufak birşeye kafa yorması bile strese neden oluyor ne yapacağız bilmem

kızlar sağ kasığımda ya bezesi hissediyorum birde afedersinizde akıntım var, ama regyli kokusu gibi geliyor, sice regylimi olucam ?

call center konuyla alakali deil ama yeniyim sitede resim koydum ama cikmiyo nasil yapabilirim bilgilendirirmisin beni..

canım sol üst köşede kullanıcı paneline giriyorsun,
solda ayarlar seçeneklerden avatarını değiştir
alttan gözattan resmi seçiyorsun tamam diyorsun
şayet resmin boyutu büyükse kaydetmez...

kızlar sağ kasığımda ya bezesi hissediyorum birde afedersinizde akıntım var, ama regyli kokusu gibi geliyor, sice regylimi olucam ?

bilemiyorum canım ama daha önce adet öncesi kasıklarında sertlik oluyormuydu belkide gebelik belirtisidir hayırlısı canım

bilemiyorum canım ama daha önce adet öncesi kasıklarında sertlik oluyormuydu belkide gebelik belirtisidir hayırlısı canım

bakmadım önceki aylarda yazışalrı okuduğumda farkettim dikkatimi çekti ve şimdi sağ kasğımda beze var, birde akıntım sıklaştı ama regyli kokusu gibi heralde regyli olucam , böyle koku gelipte hamile olan yokmu?

ya kan testi yaptırsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…