- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.281
bencede farklı dr gt
bencede farklı dr gt
erenhava sana dr pkosun dedi de sende herhangi bi belirtisi varmiydi merak ettim canim..bende birazcik kilo var göbekte okadar adetlerim düzenli digier belirtileride yok acaba deilmiyim bak meraklandim simdi..
pkonun en buyuk belırtısı adet duzeszlıgı benımde duzenlıdır.bende hıç belırtı yok ıkı ay oncede ona muayen eerenhava sana dr pkosun dedi de sende herhangi bi belirtisi varmiydi merak ettim canim..bende birazcik kilo var göbekte okadar adetlerim düzenli digier belirtileride yok acaba deilmiyim bak meraklandim simdi..
pkonun en buyuk belırtısı adet duzeszlıgı benımde duzenlıdır.bende hıç belırtı yok ıkı ay oncede ona muayen e
oldum bışe yoktu.gecen gttm vajınal muyene yaptı ozamn soledı.ama dr bazen pkoya benzetebılıyrlarmış yumjurtaları
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
benimde düzenli olur arada sirada bi bikacgün gecikir yada erken olur o da normaldir heralde..bende gittigimde vajinal muayene yapti testler temiz cikti bi sey cikmadi pko sun dedi ne oldugunu anlatti gönderdi..1 sene gecmedende ilac veremem dedi bana.adetlerin düzenliyse mutlaka olur dedi..
kesınlıkle başka dr gt sen
ıyı akşmlar bend çkyrm fgrşrz akşm
canıııııııım çok sevindim, hayırlı olsun! Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin, oh yanlızlığına derman olacak minişimiz! özellikle yapmamız gereken bir önerin varmı senin de? farklı olarak!
bu listede ben niye yokum alsanaalsanasmileGEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
EFTALYA 9 NİSAN
TDS270542 1 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN
HEOZ 22 NİSAN
SALİRMOON 27 NİSAN
BEBİKİM 30 NİSAN
bencede yapmayalım artık.ama o zamnda ılk zamanların heycanını yaşadık oda guzeldı.senın son adet tarıhın nezamndı.
canım bız dr kagan kocatepeden randevu aldık eşimle oarya gıdıcez akşm eşim netten baya dr araştrdı.oda çok uzuldu sabha benı uayndrdı randevu alalım dıye.adam pskılokolojımızı alt ust ettı yaa
inş canım! bilmiyorum karnım ağrımaya başladı, regyl ağrısı gibi!
amin Allah razı olsun ..
ben hormonlarım için hayıt tohumu içmiştim onun işe yaradığına inanıyorum çok.
polenli ballı karışım kullandım sabah akşam yumurtalarım daha sağlıklı olsun diye
papatya çayı içtim günde 1 bardak vücuttaki iltihabı attığı için
ve bol bol ceviz,kuru üzüm yedim
ama özellikle birşey yapmamıştım bu ay hastalığıma yoğunlaştım daha çok hamdolsun çabuk atlattım.
Raabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah:..
Kızlarr merhaba nasılsınız. Bugün sonuçları aldım hiçbir problem yok. Doktor sakın yumurtlama takibi yapma, saate bakıp bugünün kaçırmamalyım felan deme dedi. Rahat ol. bu sonuçlara göre olma ihtimali yüzde doksan beş dedi. İnş. tabi Smear testi yapmamıştı geçen sefer regliyim diye onu yapacak. Böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?