Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

erenhava sana dr pkosun dedi de sende herhangi bi belirtisi varmiydi merak ettim canim..bende birazcik kilo var göbekte okadar adetlerim düzenli digier belirtileride yok acaba deilmiyim bak meraklandim simdi..

pkoluların adetleri düzensiz olur canım bence başka bir doktora git

erenhava sana dr pkosun dedi de sende herhangi bi belirtisi varmiydi merak ettim canim..bende birazcik kilo var göbekte okadar adetlerim düzenli digier belirtileride yok acaba deilmiyim bak meraklandim simdi..
pkonun en buyuk belırtısı adet duzeszlıgı benımde duzenlıdır.bende hıç belırtı yok ıkı ay oncede ona muayen e
oldum bışe yoktu.gecen gttm vajınal muyene yaptı ozamn soledı.ama dr bazen pkoya benzetebılıyrlarmış yumjurtaları

benimde düzenli olur arada sirada bi bikacgün gecikir yada erken olur o da normaldir heralde..bende gittigimde vajinal muayene yapti testler temiz cikti bi sey cikmadi pko sun dedi ne oldugunu anlatti gönderdi..1 sene gecmedende ilac veremem dedi bana.adetlerin düzenliyse mutlaka olur dedi..

kızlar ben kaçıyorum eşim geliyo beni almaya hepinizi öpüyorum fırsat bulunca gelirim tekrar öpüyorum hepiniziiiii:)))

kesınlıkle başka dr gt sen

kesınlıkle başka dr gt sen

ewt yaa aklim karisti ins cok yumurtalr vardirzemuszemuspko deilimdir.bu ay da bekleyimde diger ay gideyim..bu ay olcak gibi bi his var icimde..gecen ay 1 hafata gecikti sadece belim agrimisti..bu günlerde de karnimda garip seyler oluyo sanki yada psikolojik hamilelik yasiyorum:kedi:inss bu ay herkes hamis olurrrr

amin Allah razı olsun ..
ben hormonlarım için hayıt tohumu içmiştim onun işe yaradığına inanıyorum çok.
polenli ballı karışım kullandım sabah akşam yumurtalarım daha sağlıklı olsun diye
papatya çayı içtim günde 1 bardak vücuttaki iltihabı attığı için
ve bol bol ceviz,kuru üzüm yedim
ama özellikle birşey yapmamıştım bu ay hastalığıma yoğunlaştım daha çok hamdolsun çabuk atlattım.
Raabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah:..

bu listede ben niye yokum alsanaalsanasmile

Bu verilere göre şu anda 5 hafta 4 günlük hamilesiniz (±3 gün hatapayı!).
ve bebeğinizin muhtemel doğum tarihi (yani 40 haftayı doldurduğu tarih) : Kasım 29, 2010
olarak belirlendi.
:CüvCüv:

kaan kocatepe çok iyi bir doktor canım inşallah bu seçim son olur sizin için ve hayırlı olanı olur inşallah size hep güzel haberler verir...

inş canım! bilmiyorum karnım ağrımaya başladı, regyl ağrısı gibi!

canım daha önceki regl dönemlerin gibimi ağrı hiç farklılık hissetmiyomusun inşallah bu sefer regl ağrısı değildirde bebiş ağrısıdır canım enimde ilk kızımda karnımdan kasıklarıma doğru bir ağrı olmuştu siz çok uzun süreden berimi istiyosun canım bebişi..

Son düzenleme:

hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım doktor haklı gün belirledikçe sitrese giriyosun sitres hem her anlamda hemde bebek için ters tepki oluşturuyor bunun heyecanını yapmamak çok zor ama bunuda bebek için yapılan tedavilerden biri olarak saymak gerek sitres yapmamayı Allah isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende perşembe günü nihayet bir jinekoloğa çıktım:)öncelikle bir kaç sorunum vardı onları anlattım sonrada ikinci bebeğimizi düşündüğümüzü söyledim bunun için önceden yapılması gereken herhangibir test varsa onları yaptırmak istediğimi ilk doğumuun sezeryanla olduğunu belirttim ...muayne ettikten sonra çok küçük bir mantar var dedi 2 günlük bir hap verdi kullandım umarım geçirir..ve hamile kalmaman için hiç bir sorun yok dedi folikasit verdi hamile kalana kadar dörtte birini kullanıcam oda aynı şekilde hamile kalmanın çok yüksek olduğu bir kaç gün var ama en önemlisi haftada iki kez mutlaka bebek için çalışmak gerek dedi çünkü diğer günlerde hiç olmayacak anlamına gelmiyormuş bakalım hayırlısı bundan sonrası varsa nasibimizde inşallah olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…