- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.461
kızlar günaydın, cuma akşam idrar testi yaptım gece 22:00 de çift çizgi çıktı, çok heyecanlandım, eşimle hastaneye gittik, kan tahlili verdim, negatif çıktı, idrar testine inanmıyorum artık yuh dedik, cuma canı çok sıkıldı.
aaa canımmm belkigörünmemiştir dicem ama idrarda pozitif kanda negatifff sıfırmıydıı degerinkafamkarıstı benimde pekiadet oldunmuu?
kızlar günaydın, cuma akşam idrar testi yaptım gece 22:00 de çift çizgi çıktı, çok heyecanlandım, eşimle hastaneye gittik, kan tahlili verdim, negatif çıktı, idrar testine inanmıyorum artık yuh dedik, cuma canı çok sıkıldı.
değerim evet çok düşükmüş, 0.44. henüz regyli olmadım, farklı bir problem olmasından korkuyorum, acaba idarım teste taşıp ikinci çizgiyi üstten oluşturmuş olabilirmi? çok net ikinzi çizgi yaaa! canım okadr sıkıldıki anlatamam!
cnm biraz daha bekle daha sonra tekrar yaptırırsın regl falan oldunmu bari.
callcenter canım belki gec döllenme olmustur bozma moralini hemenn baska bi test al yap bakalımoda pozitifmi cıkıcak pozitif cıkarsa yine biraz bekle kan testi yaptır belki degerin yükselirr Allahtan umudunu kesme sakınn
canım ozaman idrarda yalnış yansıdı, çok üzdü beni, bi idrar testi daha olsaydı daha net anlardım hemen kan testi vermeye gitmezdim neyse, bekliycem bakalım biraz daha yapmak istemiyorum tekrar test filan.
canım ozaman idrarda yalnış yansıdı, çok üzdü beni, bi idrar testi daha olsaydı daha net anlardım hemen kan testi vermeye gitmezdim neyse, bekliycem bakalım biraz daha yapmak istemiyorum tekrar test filan.
bugün tam 29.günüm, regyli olmadım ama bıktım diyebilirim artık
Bekliycem kızlar test yapmak istemiyorum, yoruldum artık, bu hafta içi olmam lazım , olmazsam pazartesi sabah yaparım, geç gelirse kırmızılar yine doktora gidebilirim, şuan pek sağlıklı düşünemiyorum, bu yüzden fazal yorum da yapmam doğru olmayabilir, zaten belirtimde yok bugün hepsi psikolojikiş, kan testinde sorun olduğunu düşünmüyorum idrar testinde sorun vardı bence..
Bu aralr inş hayırlısı olsun bu ay inş syavuz, eftelya dan haber alırız.
neyse sıkılma rahatlamış oldun en azından kan testı yaptırıp regl olabılırsın.
nedır bu çektıgımız test zamanlrında ya kabus gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?