Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

aaa canımmm belkigörünmemiştir dicem ama idrarda pozitif kanda negatifff sıfırmıydıı degerinkafamkarıstı benimde pekiadet oldunmuu?

aaa canımmm belkigörünmemiştir dicem ama idrarda pozitif kanda negatifff sıfırmıydıı degerinkafamkarıstı benimde pekiadet oldunmuu?

değerim evet çok düşükmüş, 0.44. henüz regyli olmadım, farklı bir problem olmasından korkuyorum, acaba idarım teste taşıp ikinci çizgiyi üstten oluşturmuş olabilirmi? çok net ikinzi çizgi yaaa! canım okadr sıkıldıki anlatamam!

cnm biraz daha bekle daha sonra tekrar yaptırırsın regl falan oldunmu bari.

peki idrar testi yaptınmı bidaha bi kac gün gecsinn bidaha yap bakalım adette olmamssınn

callcenter canım belki gec döllenme olmustur bozma moralini hemenn baska bi test al yap bakalımoda pozitifmi cıkıcak pozitif cıkarsa yine biraz bekle kan testi yaptır belki degerin yükselirr Allahtan umudunu kesme sakınn

callcenter canım belki gec döllenme olmustur bozma moralini hemenn baska bi test al yap bakalımoda pozitifmi cıkıcak pozitif cıkarsa yine biraz bekle kan testi yaptır belki degerin yükselirr Allahtan umudunu kesme sakınn

canım ozaman idrarda yalnış yansıdı, çok üzdü beni, bi idrar testi daha olsaydı daha net anlardım hemen kan testi vermeye gitmezdim neyse, bekliycem bakalım biraz daha yapmak istemiyorum tekrar test filan.

canım ozaman idrarda yalnış yansıdı, çok üzdü beni, bi idrar testi daha olsaydı daha net anlardım hemen kan testi vermeye gitmezdim neyse, bekliycem bakalım biraz daha yapmak istemiyorum tekrar test filan.

cnm sen bilirsin bakalım oluruna bırak ama üzülme moralinide bozma belki gec döllenme oldu ondan dğşğk cıktıkan degerin bilmiorumki olumlu tarafındanda bak ve 1tane daha test al ama farklı olsun oda pozitif cıkarsa düşünmek gerekk

call sakin ol öncelikle. hastanelerde hormon testleri kitlerle yapılıyor. kitlerin son kullanım tarihlerinin geçmesi yada uygunsuz muhafazası yanlış sonuç verebiliyor. özelliklede özel hastane yada kliniklerde bu çok oluyor. benim eşimin hepatit c si pozitif çıkmıştı. yani %100 güvenilir değil. sana tavsiyem yeni bir idrar testi alman yada yeniden kan tahlili vermen kan tahlilini devlet hastanesine ver bence

tünaydin kizlar..simdi okudum call center bencede moralini bozma..bebisin süpriz yapacak..kandiriyo sizi..bekle bakalim ama ümidini kesme,moralini bozma canim..olcak ins

Bekliycem kızlar test yapmak istemiyorum, yoruldum artık, bu hafta içi olmam lazım , olmazsam pazartesi sabah yaparım, geç gelirse kırmızılar yine doktora gidebilirim, şuan pek sağlıklı düşünemiyorum, bu yüzden fazal yorum da yapmam doğru olmayabilir, zaten belirtimde yok bugün hepsi psikolojikiş, kan testinde sorun olduğunu düşünmüyorum idrar testinde sorun vardı bence..
Bu aralr inş hayırlısı olsun bu ay inş syavuz, eftelya dan haber alırız.

call center gec dollenme olmuş olabılır son adet tarıhını gecsın bende gecen aylarda çift çizgı gormuştum hemen kan testı yaptrdım sonuç negatıf ama ordakı dr demıştıkı adet gunun 5 gun felan gecerse tekrar kan testı yaptr adet olana kadar bırlıkte olmayın demşti

neyse sıkılma rahatlamış oldun en azından kan testı yaptırıp regl olabılırsın.
nedır bu çektıgımız test zamanlrında ya kabus gıbı

neyse sıkılma rahatlamış oldun en azından kan testı yaptırıp regl olabılırsın.
nedır bu çektıgımız test zamanlrında ya kabus gıbı

ewt yaa kesinlikle kabus..test zamanini da beklemek ayri cile..neyse olumlu düsünelim..moralimizi yüksekk tutalim kizlar..

ya hamilemiyiz degilmiyiz günler öncesinden yapıorus test yapmaya ya neye inanccass anlamıs degilimm walla stres stress baska bişey degil...

Belim kopacak gibi ağrıyor, yeni başladı, olup kurtulmak istiyorum, hepiniz sağolun kızlar! ama gerçekten zor bir durum atlattım, sağlık olsun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…