Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Valla süper olur ben regyli günlerimizi tekip ediyorum, bu konyuda sen başlat istersen canım! ayy çok güzel olacak çok güzel düşündün valla!

korunmama başlangıcı : 3 ay
son adet: mart 8

kızlar fikir süper, her seferinde birine bişey yazarken tarih falan arıyordum böyle çok rahat olcak...

guclubacismile
valla benden başkası yok galiba eftalya idare etcen artık benimlezemuszemus
ben bugün süperim:lepi: dün çok moralsizdim aksilikler üst üste gelmişti. bu gün çok iyiyim şükür. sen nasılsın?

selam kızlar bende geldimm opuyorumnanaktan

valla benden başkası yok galiba eftalya idare etcen artık benimlezemuszemus
ben bugün süperim:lepi: dün çok moralsizdim aksilikler üst üste gelmişti. bu gün çok iyiyim şükür. sen nasılsın?

canım iyi olmana sevindim rabbm huzurunu bozmasın bidaha insallah bak üzme kendini bebişler gelcek insallahh bigün hepimizinn bende iyiyim bu arada toparlanim diorum amagözüm kesmio tasınıcasda

canım iyi olmana sevindim rabbm huzurunu bozmasın bidaha insallah bak üzme kendini bebişler gelcek insallahh bigün hepimizinn bende iyiyim bu arada toparlanim diorum amagözüm kesmio tasınıcasda

hayırlı uğurlu olsun bu arada. imkanınız varsa bir kurban kesin ev için. benim bu ay olacak inş. bütün kalbimle inanıyorumsositososito

heoz agrıların basladımı cnmm bende hemen baslamıstı agrılar ondan soruyorumm

klomenden dolayımı. inanmayacaksın ama en ufak ağrım yok. hiç bir yan etki olmadı bende. ne baş ağrısı ne göz kaşıntısı. ağrı olursamı iyi oluyormuş sen biliyormusun?

hoşbulduk canım ben iyiyim işte çalışmalara devam etcem, senin de iyi olmana sevindim, geçmişi okudum üzülmüştüm ama şuan bomba gibisin, hep böyle ol... inş..

inş. cnm ya. bahardanmıdır nedir. duygularım gel git yapıyor. ya çok agresifim yada aşırı duygusal orta yolu tutturamadık bir türlü. içimden hep bu ay hamile olacakmışım gibi geliyor. inş. ikiz olur ve biri kız biri erkek olur. fazla ısmarlama oldu galibananiknanik

havadandır canım bide hamilelik öncesi sendromu olsa gerek bende öyleyim, dün akşam bi filme oturup ağladım çocuk öldü diye, ama nasıl ağlama film bitti 20 dakka ağladım kaydirigubbakcemile3 eşim gülmekten öldü, bende çok duygusallaşıyorum, sonra geçiyo, dengesizleştik artık, hormonlarımız bozuldu

klomenden dolayımı. inanmayacaksın ama en ufak ağrım yok. hiç bir yan etki olmadı bende. ne baş ağrısı ne göz kaşıntısı. ağrı olursamı iyi oluyormuş sen biliyormusun?

bilmiyorumki cnm kullananların hepsinde agrı olmus bendede oldu ondan sordumm yaniyumurrtaların büyümesindende kaynaklanıomuss bilmiorum

evet canım haklısın toparladımda kendimi bugün tam 30.günüm ortalama 30 güne denk geliyor regylim ! belimde kopacak gibi? sende belirti filan varmı canım?

benimde son adet tarihim 6 marttı canım daha hastalanmadım ara sıra karnım ağrıyor sonra geçiyor birde afedersin sende diyordun ya birkaç gün önce kan gibi kokan akıntı var diye öyleydi bugün benimde belki hastalanacağım diye düşündüm neyse hayırlısı bekleyip göreceğiz ama günümde geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…