- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.661
ozamn al bu ay onu dene ısı kesın sonuç vermıyormuş bu doğru kullanırsan kesın başırı verıomuş
tam ıdeal kılodasın.bende 163 ama kılo 66
x kromozomu taşıyan sperm kız bebeği, y kromozomu taşıyan sperm erkek bebeği temsil ediyor ya, x kromozomu y ye göre daha dayanıklı ve daha yavaş.Bu nedenle içimizde daha uzun süre yaşayabiliyor, ve bu durumda x ler içimizdeyken döllenme olabilir, bu durumda kız bebek olabiliyor...
bi ara koydum galiba, sende idealsin canım çok kilolu değilsin, veririz kiloları bebişler olsun da..
ya bende 1.66 50 kilo, bebikim progesteronu artı ben zayıfım diye verdiler diye düşündüm.
canım ya! onu denedim! ısımın düştüğü günler sık sı ilişkiye girdik! bu yüzden bu ay çok yıprandım, inş hamileyimdir diye, enüz reglyde olmadım ama! bugün 30.günüm eczacı regylini 3 gn geçince kan testi 10 gün geçincede idrar testi yap demişti ya hatırlıyomusun
* olmassam şayet cma yada pztsi yapıcam!
hmm onu bılıorum .çin takvımıne gore ben bu ay hamıle kalırsam kızz
kız call center yazarkasa ben nıye yokum dıodu gecenlerde
bebikim bende seni görmek istiyorum çatladım şimdi!
ne guzel elı ayagı duzgun olsunda ınnşşbenim erkek :)
ayy kilo mu aldırıyoo :1no2:
Yyok canım, bünye zayıf olduğundan düşürme riskim olabilir diye vermiştir.. yoksa kilo aldırıyormu ilmiyorum! zaten kilolu değilisn canım, gelinlik çok yakışmış gerçekten!yüzünü net göremiyorum ama!
ısı yukseldıgınde çalışılmıyormuydu ya.bana dr kullan ıkı ay olmzsa gel ılaca başlıycaz dedı ıkı ay erken bı suremı sence bıde ben yanlış yaparsam onu dımı bak aklıma takıldı şımdı.tamam ozamn daha kan testı yaptrma 10 gunde kesınlıkle cvp alırsın ıdrardan ben anlamıyrm 30 gun felan son adet tarıhın nzm dı.30 dıye nıye hesaplıyosn her ay gunun de olmuyosunkı canım bundan dolayı değişir o.son adet tarıhıne gore bakalım kaç gun gecmış
call vcenter ben ne dıyorum bılıomusn hanı test tarıhlerımız yazıyoıya oraya kaç yaşında oldugumuzu ve korunmayalı kaç ay oldugu nu ve son adet tarıhın ı yazalım dıoru m.yada bu loste bolece kalsın onlar ıçöın ayrı lıste yapalım ne dersın.boyle daha kolay olur
Canım bence sinirden ne dediğini bilmiyorsun! kolaymı yanlız yaşamak Allahaşkına! biraz sabırlı ol! Erenhavanın dediği gibi gizli iç (benim gibi) ! hem bence ayrılmayı filan düşünme ama çekmede sadece sakin ol! kabuğuna çekil biraz!
selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?