Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım sağol, istekliyim aşırı bilmiyorumkismile ama yumurtlama için doktor ayın 10 undan itibaren başla dedi ama ben önce başladım, bu geri çıkma olayı bende yumurtlama dönemi haricinde oluyo, denedim geçen ay, yumurtlama dönemimde bi damla bile geri gelmiyo..
progestan embriyoyu tutuyormuş, aslında işimize yarar eğer döllenme olursa...

banada 10 gunu gel dedı bakalım yumurtlamıssn gttm daha once başalmış yumurtlamma ve çok ısteklıydım ozamnlar.
bence sen tam zamanında başldın ıyı degerlendır.ama hespalamalarıda kaçırma.sana dr 10 dedıyse yıne 9 ve 19 gunler on plana çıkıyor.kızlar 9ve 19 gunlereçok dıkkatttttttt

ya benim suratım ve göğsüm var ondan kilolu duruyorum, pantalon 36 giyiyorum, üst medium giyiyorum, üstüm büyükk, popo yok bacakta çıta :teytey:

ıdeal kıloda oymuş boya gore.bende merak edıyordum.bence 62 tam ıdeal oluyor balık gıbı dermısımkaydirigubbakcemile3 ama yok yok 60 62 ıyı.ben senın fotonu gordum sanırım profılınde

zaten doktorun dediği günler benim hesaplamama da uyuyor, 9-19 olayına denk geliyor, ben sadece erken başladım kendimi alıştırmak için, hem içimde kalsın diye, sonuçta içimizde de yaşıyorya spermler, belki ordan döllenirim, hem o durumda kız bebek oluyormuş :ecrin_bebek: artık cinsiyette önemli değil olsunda bakalım ben bu ay çok çalışcam...

ıdeal kıloda oymuş boya gore.bende merak edıyordum.bence 62 tam ıdeal oluyor balık gıbı dermısımkaydirigubbakcemile3 ama yok yok 60 62 ıyı.ben senın fotonu gordum sanırım profılınde

bi ara koydum galiba, sende idealsin canım çok kilolu değilsin, veririz kiloları bebişler olsun da..

evt evt sakın kaçırma çok açlış bıde gunde 3 4 tane ıncır ye

canım martın 30 unda oldum düzenli olursam nisanın 30 unda olurum..

OK CANIM:
GEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
TDS270542 1 NİSAN
EFTALYA 9 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN
HEOZ 22 NİSAN
SALİRMOON 27 NİSAN
BEBİKİM 30 NİSAN

bebıkım anlamadım ben nzm kız çock oluyormuş

x kromozomu taşıyan sperm kız bebeği, y kromozomu taşıyan sperm erkek bebeği temsil ediyor ya, x kromozomu y ye göre daha dayanıklı ve daha yavaş.Bu nedenle içimizde daha uzun süre yaşayabiliyor, ve bu durumda x ler içimizdeyken döllenme olabilir, bu durumda kız bebek olabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…