- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.641
ondan önceki ay ara kanamam olmuştu, regylimde düzensizdi, şuanda kanamam olmadı, iyim yani, bebğin dşme riskinide azaltıro, canım sen kaç kilosun boyun kaç?
1,63 boyum kilom 55 canım
bebkım sevındım bışe çıkamamasına gozun aydın. ayrıca 7 gunu başladım dedı ya sen ısteklıysen eger yumurtlamıstırsın.bıde gerı çıktı demıssın benımde hep gerı çıkıo ne yapsamda.hamıle kalırsam bende progestana başlıycakmısım dr dedı
tam ıdeal kılodasın.bende 163 ama kılo 66
canım sağol, istekliyim aşırı bilmiyorumkismile ama yumurtlama için doktor ayın 10 undan itibaren başla dedi ama ben önce başladım, bu geri çıkma olayı bende yumurtlama dönemi haricinde oluyo, denedim geçen ay, yumurtlama dönemimde bi damla bile geri gelmiyo..
progestan embriyoyu tutuyormuş, aslında işimize yarar eğer döllenme olursa...
ya benim suratım ve göğsüm var ondan kilolu duruyorum, pantalon 36 giyiyorum, üst medium giyiyorum, üstüm büyükk, popo yok bacakta çıta :teytey:
banada 10 gunu gel dedı bakalım yumurtlamıssn gttm daha once başalmış yumurtlamma ve çok ısteklıydım ozamnlar.
bence sen tam zamanında başldın ıyı degerlendır.ama hespalamalarıda kaçırma.sana dr 10 dedıyse yıne 9 ve 19 gunler on plana çıkıyor.kızlar 9ve 19 gunlereçok dıkkatttttttt
ıdeal kıloda oymuş boya gore.bende merak edıyordum.bence 62 tam ıdeal oluyor balık gıbı dermısımkaydirigubbakcemile3 ama yok yok 60 62 ıyı.ben senın fotonu gordum sanırım profılınde
zaten doktorun dediği günler benim hesaplamama da uyuyor, 9-19 olayına denk geliyor, ben sadece erken başladım kendimi alıştırmak için, hem içimde kalsın diye, sonuçta içimizde de yaşıyorya spermler, belki ordan döllenirim, hem o durumda kız bebek oluyormuş :ecrin_bebek: artık cinsiyette önemli değil olsunda bakalım ben bu ay çok çalışcam...
ama ben şuan 66 kıloyum yemek m yııyım 67 oluo akşmlarıbi ara koydum galiba, sende idealsin canım çok kilolu değilsin, veririz kiloları bebişler olsun da..
evt evt sakın kaçırma çok açlış bıde gunde 3 4 tane ıncır ye
ama ben şuan 66 kıloyum yemek m yııyım 67 oluo akşmları
guzel gelın olmussun bence kılon çok ıyı duruyo 2 aldysan dahada ıyıdıt
canım martın 30 unda oldum düzenli olursam nisanın 30 unda olurum..
callö center yazar kasa gecen gun ben nıye bu lıstede yokum dıyoduuu
bebıkım anlamadım ben nzm kız çock oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?