- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.701
heoz iyi olmana sevindim canım
tds bıde sen hamıleymıssın bak ozamn ışe ınş hamılesındır kız duşunmuyosunya bu ay stressızsın kaldın demıkkı [/QUOTE
olurmu olur artık bu taktiği uygularız hepimiz ben bu ay erteledim der düşünmedeiğimiz ay hamile kalırız stres en büyük engel zaten
GEBELıK test tarihlerimiz-----------------YAŞ--------SAT-----------------------------------------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARıHı
CALLCENTER 30 MART---------------------3AY-------27------------8MART
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN ---------------------3AY---------------------------------28---------------21MART
HEOZ 22 NıSAN
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN
Yok kız Çıkmadı
Yok kız Çıkmadı
artık evlerde kalarüferler yanmıyor onun için içeriler soğuk dışarı çıkınca insan iliklerine kadar ısınıyor artık yaz gelse ben yazı çok severim sıcağı çok severim bütün kış ellerim ayaklarım bir ısınmadı gitti
erenhava cnm benide ekle listeye yas 22 sat 13nisan 3.deneme
istanbulda heryer lale cennet gibi allahım emirgan parkına gittik geçen haftasonu muhteşemdi
GEBELıK test tarihlerimiz--------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.
CALLCENTER 30 MART-----------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN -----------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN---------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?