Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

off hastalanacaksam hastalanayım artık beklemezsin erken gelir beklersin gelmez aceba bir test mi yapsam yarına kadar olmazsam

mr b kızlar

heoz sevındım ıyı olmana.
tds bıde sen hamıleymıssın bak ozamn ışe ınş hamılesındır kız duşunmuyosunya bu ay stressızsın kaldın demıkkı

call center daha 8ı adet tarıhın kaç gun once yaptın tabı negatıf çıkar şimdi bıle daha 2 gunb var bıde gunun gecmesını beklıyıcen ooooo

GEBELıK test tarihlerimiz----------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARıHı
CALLCENTER 30 MART
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN
HEOZ 22 NıSAN
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN

cnm benimde 3 ay 30 yaşta sat 26 mart :sm_cool:

Son düzenleme:
GEBELıK test tarihlerimiz--------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 30 MART-----------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN -----------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN---------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN

Son düzenleme:
artık evlerde kalarüferler yanmıyor onun için içeriler soğuk dışarı çıkınca insan iliklerine kadar ısınıyor artık yaz gelse ben yazı çok severim sıcağı çok severim bütün kış ellerim ayaklarım bir ısınmadı gitti

istanbulda heryer lale cennet gibi allahım emirgan parkına gittik geçen haftasonu muhteşemdiboshayallersmile

istanbulda heryer lale cennet gibi allahım emirgan parkına gittik geçen haftasonu muhteşemdi

bu günlerin kıymetini bilmeli bol bol gezmeli aslında ama burada hafta sonu yağmur vardı çok soğuktu karadeniz iklimi böyle oluyor bahar yağışlı geçiyor biz yazı bekliycez ısınmak için

yaş 27, sat 30 mart, 1 ay canım ekler misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…