Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Eeeee nasıl gidiyor bakiiiim.
Benimki çokkk yoğunn iş kurs ev çocuk bölündüm valla...boshayallersmile
birde şu bebiş geldimi valla vay halime kaydirigubbakcemile3

GEBELİK test tarihlerimiz--------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER 30 MART-----------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NİSAN----------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NİSAN-------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN----------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NİSAN -----------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NİSAN---------------------30----------26-MART---------3
SALİRMOON 27 NİSAN
BEBİKİM 30 NİSAN----------------27---------30MART----------1

Kızlar benım kuzenım var 3 aylık evlı evlenmeden once adetlerı duzensızdı belkı senede 2 yada 3kere oluyordu Şİmdİde en son ocakta adet olmuŞ test yapıp duruyor Çok uzuluyorum ona anlatıyorum ama dr sorun yok hamıle kalabılırsın demıŞ nasıl olacak anlamıyorum ben hala

ayoll en son kim hamile kaldı ayyy benim hiç bişeyden haberimm yokkkk eyvahedigeldismile

İyİz valla d kupcu uĞrŞİıyprz hesaplamalarla senı sormalı yenı bolum nasl

çoook zor üç kuruş paraya canımı alacaklar sanki alsanaalsanasmile
amannn bir zengin koca bulup ev hanımı olamamışım kafama edeyim emi klava:

canım inşallah oda hemen kavuşur meleğine ya adetleri düzensiz görünüyor ama doktor öyle dediğine göre vardır bir bildiği

canım inşallah oda hemen kavuşur meleğine ya adetleri düzensiz görünüyor ama doktor öyle dediğine göre vardır bir bildiği

evt ışte dr once adetlerı duzene sokması gerekmıyormu ben fazl bışe de soramıyorum uzulur dıye ama ıkı de bır test yapıyo adet olamayan bır kadın yumurtlayamaz dımı .çok uzulyrm ona çok

evt ışte dr once adetlerı duzene sokması gerekmıyormu ben fazl bışe de soramıyorum uzulur dıye ama ıkı de bır test yapıyo adet olamayan bır kadın yumurtlayamaz dımı .çok uzulyrm ona çok

canım ben 2 gün önce doktora gittim ya 2 aydır adetim düzensiz dedim, bana progestan verdi düzene sokması için, ona ilaç vermemiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…