Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evt ışte dr once adetlerı duzene sokması gerekmıyormu ben fazl bışe de soramıyorum uzulur dıye ama ıkı de bır test yapıyo adet olamayan bır kadın yumurtlayamaz dımı .çok uzulyrm ona çok

evet canım ya yumurtlayacak ki adet olacak yumurtlama olmayınca adette olmuyor diye biliyorum ama ne diyebilirsin ki başka bir doktora gitsin oda kağan kocatepeye gitse tecrübeli bir doktor daha iyi olur

bıldıgın gıbı aynıyız sen nslsın sorunlarını çözebıldınmı

çok karışığım açıkcası beynim allak bullak kira derdim olmasa 50 kere işten çıkardım ama çıkamıyorum kocamda bari evlilik yılımız dolana kadar çalış sonra çık dyr temmuzda dolacak nerdeyse idare edebilirsem biraz daha kalıcam ama hiçte çalışasım yok üstümde baskı var oyüzden herkes kal dyr iş yok geçinemezsiniz diye kafamı şişiriyorlar yaa napacağımı bilemiyorum.

dayan ozamn canım zor ama napıcaksın yıne evlılık tazmınatında dolayı bıraz şanslısın.

senın sat yaş kaçıncı ay
yaz ekleyelım lısteye

GEBELıK test tarihlerimiz--------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 30 MART-----------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN----------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NıSAN-------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NıSAN------------------24---------13 MART-----8
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN----------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NıSAN -----------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN---------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN----------------27---------30MART----------1

Son düzenleme:
bu arada kızlar belli bir dönem topiğe giremeyebilirim meraklanmayın sakın yeni işimde çok yoğun olacak girmeye çalışıcam ama sizi özliycem şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.hayırlı haberlerinizi bana özelden mesaj atarak bildirin olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…