- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.761
evt ışte dr once adetlerı duzene sokması gerekmıyormu ben fazl bışe de soramıyorum uzulur dıye ama ıkı de bır test yapıyo adet olamayan bır kadın yumurtlayamaz dımı .çok uzulyrm ona çok
bebıkım entel pazarındamısın yoksa cadde uzerındemı benım kuzenımde orda butık var heralde
evet canım ya yumurtlayacak ki adet olacak yumurtlama olmayınca adette olmuyor diye biliyorum ama ne diyebilirsin ki başka bir doktora gitsin oda kağan kocatepeye gitse tecrübeli bir doktor daha iyi olur
canım ben caddede Starbucks 'ın ordayım, bir yazılım firmasında...
kızlar bugün pek giremedim nasılsınız neler kaynattınız bakıyım
iyiyiz canım hamiş haberleri bekliyoz işte, bi yandan da hamiş kalmaya çalışıyoruz, sen naptın?
bıldıgın gıbı aynıyız sen nslsın sorunlarını çözebıldınmı
h.g cnmm iyiyim seni sormalı ne yaptın bakalım
bende iyi olmaya çalışıyorum cnm yeni işime yıllık izine çıktıktan sonra başlıycam zorlada olsa elimden başka bişey gelmiyor çünkü biraz sakinleşip idare etmem gerekiyor.
dayan ozamn canım zor ama napıcaksın yıne evlılık tazmınatında dolayı bıraz şanslısın.çok karışığım açıkcası beynim allak bullak kira derdim olmasa 50 kere işten çıkardım ama çıkamıyorum kocamda bari evlilik yılımız dolana kadar çalış sonra çık dyr temmuzda dolacak nerdeyse idare edebilirsem biraz daha kalıcam ama hiçte çalışasım yok üstümde baskı var oyüzden herkes kal dyr iş yok geçinemezsiniz diye kafamı şişiriyorlar yaa napacağımı bilemiyorum.
hayırlısı olsun canım yaa
dayan ozamn canım zor ama napıcaksın yıne evlılık tazmınatında dolayı bıraz şanslısın.
senın sat yaş kaçıncı ay
yaz ekleyelım lısteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?