- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.781
bu arada kızlar belli bir dönem topiğe giremeyebilirim meraklanmayın sakın yeni işimde çok yoğun olacak girmeye çalışıcam ama sizi özliycem şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.hayırlı haberlerinizi bana özelden mesaj atarak bildirin olurmu.
korunmayalı kaç ay oldu
selam kızlar ben dün adet oldum yarın dr yolu gözüküyo bana
inşallah iyi şeyler duyarım:ecrin_bebek:
as canım 3gunu hormon testı yapılıyor tam zamanında gıdıyosun
ben o testleri geçen ay yaptırdım canım.bu ilk gidişim değil ilaç kullandım bi faydası olmadı
iğneye geçer dr galiba.onun için gitcem.adet olunca gel başlayalım demişti.
merhaba Anne Aday Adayları gelin hep beraber hamile kalmak için neler yapmalıyız: ne gibi sorunlar olabilir paylaşalım!
Adetleri düzenli olan bir kadında gebelik için en uygun zaman, adet gördüğünün ilk gününden itibaren 11 ila 17′nci günler arasıymış: Eğer bu günlerde cinsel ilişkiye girerseniz hamile kalma şansınız artar diyolar: fakat yumurtlama dönemi kişinin adet düzenine göre değişiyormuş: yumurtlamayı test eden testlerde varmış..
bende bebek istiyorum ama olmuyorr kızlar...1 yıllık evliyimm doktooda gttm test lermi de yptırdım stres dedi. aslında yapmıyorum.. 3 ayda bir adet oluyorum ama korkuyorum..bebegim olurmu allahın izniyle...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?