Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bugün eşime dedimki bu ayki yapıcagım testi sen alcaksınnn dedim aklinialirimsmile yok alamam dedi diyemem alcaksın dedim tamam dediii söz verdii bu ayki testimi ona aldırcam belki ugur getirirrkaydirigubbakcemile3

ya baktımda şimdi tds nin 1 nisanmış regl tarihi günü epey geçmiş sesi soluğuda çıkmıyor naptı acaba:uhm:

GEBELıK test tarihlerimiz----------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARıHı
CALLCENTER 30 MART
TDS270542 1 NıSAN
EFTALYA 9 NıSAN
SYAVUZ 13 NıSAN
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN
ERENHAVA 21 NıSAN
HEOZ 22 NıSAN
SALıRMOON 27 NıSAN
BEBıKıM 30 NıSAN

Kızlar iyisiniz inş. benim regl tarihim 12 Nisanda başlıyor. Ki bu ay topu topu 3 kere çalıştık:) Annemlere tatile gitmiştik ya birde ilk zamanlar orada geçti. Rahatım o yüzden beklentim az. Bu arada regl olursam iki tane dişimi tedavi ettiricem. Sinüzit tedavisine başlıcam. Sağlığıma odaklanıcam yani.:))

kızlar böyle bişey yaptı erenhava, call sende biliyosun, artık böyle ilerlicezz

hoşgeldiniz hepiniz. call adet oldunmu varmı bi gelişme bu arada tds nin günü geçeli baya olmuş test yaptımı acaba merak ediyorumeyvahedigeldismile

en iyisi canım bende gebelik düşünemden dişlerimdeki sorunları hallettridim temizlettim, saçımı bile boyattım, öyle başladım çalışmalara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…