- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.841
hoşgeldiniz hepiniz. call adet oldunmu varmı bi gelişme bu arada tds nin günü geçeli baya olmuş test yaptımı acaba merak ediyorumeyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar
bende siteye yeni üye oldum çok güzel bir site.Ben 3.5 yıldır vajinismus illeti ile uğraştım allaha çok şükür ki geçen ay bu sorunu çözdük tabi hemen çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama günlerine göre birlikte olduk fakat kafama takılan biz kayganlaştırıcı(bebe yağı) kullanarak birlikte olduk.Bu tür şeylerin spermleri öldürdüğünü ve hamileliğin gerçekleşemediğini okumuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var nisan 15 de regl olmam gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum ama yine de acaba bu yüzden olmazmı diye aklıma takılıyor
bebek tutundugu zaman iki kere pembe yada kahverengi akinti gelirmis..sonra normal akintilAr gelirmis canim..insss hamilesindirzemuszemus
bende seviyorum canım şuan yağmur yağıyo, terastan bakıyorum deniz şimdi bile güzel... gelsene...
merhaba arkadaşlar
bende siteye yeni üye oldum çok güzel bir site.Ben 3.5 yıldır vajinismus illeti ile uğraştım allaha çok şükür ki geçen ay bu sorunu çözdük tabi hemen çocuk düşünmeye başladık ve yumurtlama günlerine göre birlikte olduk fakat kafama takılan biz kayganlaştırıcı(bebe yağı) kullanarak birlikte olduk.Bu tür şeylerin spermleri öldürdüğünü ve hamileliğin gerçekleşemediğini okumuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var nisan 15 de regl olmam gerekiyor şimdi heyecanla bekliyorum ama yine de acaba bu yüzden olmazmı diye aklıma takılıyor
hain bende terasta sayılırım ama deniz yok
kızlar bugün reglimin 9. günü, dün akşam akıntım açık pembe geldi, şuan karnım ve sağ yumurtalığım ağrıyo yine geçen ayki gibi oluyorum, hissediyorum bi hareketlilik var, 9 a dikkat olayı da var, napsam?
ewt yaa haklisinzemuszemuskaydirigubbakcemile5
açık pembe?bilmiyorumkismile sarı gelmesi gerekiyor canım, çok yapışkanda olmayacak kıvamı? akşama mukoko hemen! hemen! kaydirigubbakcemile
Hangi semttesin Katre?
olsun canım oralarda güzell, okuldayken kaçamak yapıp gitmiştim ankaraya başka bi havası var oranın...
kuru bir hava , memurların ve işçilerin olduğu bir şehir, kupkuru çevre! gezilir ama yaşanmaz bence! bende okuldayken gittiğim yerlerle kaldım, iyiki gitmişim görmüşüm !
canım bugün tam 31.günüm tam günü dünde geçmiş olabilir, olmassam cuma günü yapıcam!
7. günü başladım, dün olmadı hem pembe renk geldi hemde fitil atcaktım, bugün 9. gün çalışması var özel olacak bilmiyorumkismile dün eşim dediki senin ateşin var yumurtlamaya başlıcam galiba...
mrb kızlar nasılsınız
AAA BENİMDE BUGÜN 13. GÜNÜM DÜN BENİM EŞİMDE ÇOK SICAKSIN SEN DEDİ. AMA YUMURTLAMAYA DAİR AKINTI FALAN YOK BENDE BİRDE YUMURTA GELİŞTİRİCİ İLAÇ KULLANDIM VE O İLAÇTA YUMURTLAMA ZAMANI ÇOK AĞRI OLUYORMUŞ BENDE NE AĞRI VAR NEDE BAŞKA BİŞEY:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?