Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hosgeldin zhr84..bencede kayganlastiri falan kullanma.bende okudum bi yerde gebeligi engelliyormus..normal sekilde devamzemuszemus

merhaba! hoşgeldin evet etkilediğini bende okumuştum ama çok net hatırlamıyorum aklımda kalan tükürüğün etkilemesiydi.. Allah yardımcın olsun canım! hiç belli olmuyor! kalbini ferah tu hamileyim psikolojisine gir bence! olumsuz hiç bir şey düşünme!

açık pembe?bilmiyorumkismile sarı gelmesi gerekiyor canım, çok yapışkanda olmayacak kıvamı? akşama mukoko hemen! hemen! kaydirigubbakcemile

açık pembe?bilmiyorumkismile sarı gelmesi gerekiyor canım, çok yapışkanda olmayacak kıvamı? akşama mukoko hemen! hemen! kaydirigubbakcemile

7. günü başladım, dün olmadı hem pembe renk geldi hemde fitil atcaktım, bugün 9. gün çalışması var özel olacak bilmiyorumkismile dün eşim dediki senin ateşin var yumurtlamaya başlıcam galiba...

olsun canım oralarda güzell, okuldayken kaçamak yapıp gitmiştim ankaraya başka bi havası var oranın...

kuru bir hava , memurların ve işçilerin olduğu bir şehir, kupkuru çevre! gezilir ama yaşanmaz bence! bende okuldayken gittiğim yerlerle kaldım, iyiki gitmişim görmüşüm !

kuru bir hava , memurların ve işçilerin olduğu bir şehir, kupkuru çevre! gezilir ama yaşanmaz bence! bende okuldayken gittiğim yerlerle kaldım, iyiki gitmişim görmüşüm !

aynen iyiki o günleri doya doya yaşamışım diyorum, evlendikten sonra işe başladıktan sonra herşey değişiyo, hiçbişey o günlerdeki gibi olmuyo..

AAA BENİMDE BUGÜN 13. GÜNÜM DÜN BENİM EŞİMDE ÇOK SICAKSIN SEN DEDİ. AMA YUMURTLAMAYA DAİR AKINTI FALAN YOK BENDE BİRDE YUMURTA GELİŞTİRİCİ İLAÇ KULLANDIM VE O İLAÇTA YUMURTLAMA ZAMANI ÇOK AĞRI OLUYORMUŞ BENDE NE AĞRI VAR NEDE BAŞKA BİŞEY:uhm:

bende de normal akıntı yok aslında, dün pembe su gibi bişey geldi koyu kıvamlı değil ama su gibi, bugün bişey yok, acaba 7.günündeki ilişkiden gebe mi kaldım :roflol: tabi imkansız ama bu pembe su neydi? bende progestan kullanmaya başlıcam 14 ünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…