- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.101
slm arkadaşlar nasılsınız
yok onu önceden görmüştüm bu yumurta akının az pişmişi gibi :)))) kusura bakmayın nasıl tarif edebilirim başka bilemedim aynı öyle iştebılmıyorum canım yumurta akı gıbı olunca yumurtlama belırtısı oluyor
Erenheva bana bir antibiyotik hap birde fitil verdi. Bunların ikisini berabr kullanıcam. Sonra bir tane daha fitil var ayrı. İlk ikisi bitince de bu fitili kullanıcam. Ama Benim adet tarihim yaklaştı. İlk fitilde ara vericem mecbur. Doktora sormayı unuttum da. Dedi ki Regl olursan kesiceksin sonra devam edeceksin fitile dedi. Smear testinde çıktı bu sonuç demekki rahmin içinde iltihap var. İnş. geçer ya.
evde testimde var ama
slm canım bende ocak ayında kullandım aynı banada verdi şükür gitti iltihap inşallah seninde gecer iyi olursunErenheva bana bir antibiyotik hap birde fitil verdi. Bunların ikisini berabr kullanıcam. Sonra bir tane daha fitil var ayrı. İlk ikisi bitince de bu fitili kullanıcam. Ama Benim adet tarihim yaklaştı. İlk fitilde ara vericem mecbur. Doktora sormayı unuttum da. Dedi ki Regl olursan kesiceksin sonra devam edeceksin fitile dedi. Smear testinde çıktı bu sonuç demekki rahmin içinde iltihap var. İnş. geçer ya.
yok onu önceden görmüştüm bu yumurta akının az pişmişi gibi :)))) kusura bakmayın nasıl tarif edebilirim başka bilemedim aynı öyle işte
bendede smear de çıkmıştı.ıyleşınce hamıle kalırsın daha kolay oluyo
ben neden kalmadım ocak ayında kullandımbendede smear de çıkmıştı.ıyleşınce hamıle kalırsın daha kolay oluyo
canım neden kendinize zulüm ediyorsunuz gidin kan verin kurtulun ne oldugu cıkar böyle kendinizi yıpratıp duruyorsunuz vaalla benim günüm gecse hemen yaparım en azından kendimi rahat hissederim kanda günün gecmeden bile belli oluyor
Fitil kullanırken ilişkiye girmicem demi. Bitene kadar.
hayır ilişki yok canım sakın ben ilk fitilde prezervatif kullan dedi tekrardan birdaha verdi onda hep yasakladı sende ilişkiye girme normalı bu zatenFitil kullanırken ilişkiye girmicem demi. Bitene kadar.
kac gün gecmis oldu bugun..kesin
gecmışmı pekı sendekı ıltıhap kontrol oldunmu sonraben neden kalmadım ocak ayında kullandım
hiç belli olmaz canım belkide hamilesindircanım bende herzaman öyle düşünürüm günün geçmişse test yap neden merakta kalıyorsun ki diye ama bu ay değişik bir ğsikoloji var bende heralde hamile değilim vücut otomatik olarak boşa umutlanma diye mesaj veriyor bana
kızlar nihayet bitti ev işim yerleştik hayırlısıyla o kadar yorgunum kiii anlatamam yani...ufak efek eksikler var ama onları da zamanla halledicez inş...en azından kafam rahat şükürler olsun:))))
sizler nasılsınız?artık sahalara geri döndüm :)))))a.s.
kızlar nihayet bitti ev işim yerleştik hayırlısıyla o kadar yorgunum kiii anlatamam yani...ufak efek eksikler var ama onları da zamanla halledicez inş...en azından kafam rahat şükürler olsun:))))
sizler nasılsınız?artık sahalara geri döndüm :)))))
hoşgeldın canım ohhh rahatladın artık yenı eve yenı bebk lazmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?