Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cıkması normalmiş canım bendede cıkıyor akşam cıkmasa sabah tuvalete gitigimd hepsi cıkıyor
Meni vajinadan geri çıkıyor
27 yaşındayım, eşim de 25 yaşında. 8 aylık evliyiz. Cinsel birleşme sonrası meni vajinadan çıkıyor. ılk aylarda bir sorun olmuyordu. Şimdi nedenini merak ettik.
Cevap:
Değerli okurum, işin doğrusu meninin geri gelmesidir. Çünkü vajinanın arkası rahim tarafından kapatılmıştır. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meninin geri gelmesi ile çocuk olmama arasında bir bağlantı yok. Gebeliği sağlayan spermlerdir. Spermler de mikroskobik canlılardır. Yolu bulur, yumurtayı döllerler. Bence acele etmeyin, önünüzde uzun yıllar var. Hele 1-2 yıl daha geçsin. ışler yoluna girsin. Keyfiniz yerine gelsin. O zaman hâlâ çocuk olmamışsa konu

kızlar merhaba daha test yapmadım dün misafirim vardı giremedim nete hala adet olmadım kaç gün geçti test yapıym diyorum karnım ağrımaya başlıyor adet olcak gibi bir arada call centerin dediği gibi kan kokuyordu akıntı sonra geçti beyaz renkli akıntı geliyor kuruluk yok başkada bir belirti yok olmazsa pazartesş test yapıcam nedense içimden hiç test yapmak gelmiyor

tşk ler cnm bılgı ıçın.hasbahçede sorduya nsılsnz dıye ondan dedım sız naslsınz dıye ıkınıze sordum yanı

tds kesın hamılesın sen bence çok gectı kız gt bı test al da yap hadıııııııııııııııı

call center sıkma canını canım bu ay olmazsa öbür ay olur moralini yüksek tut biliyorum belirsizlik insanın canını sıkıyor ya hasta olayım yada hamile diyoruz bende aynı durumdayım hamilemiyim değilsem neden gecikti

tds kesın hamılesın sen bence çok gectı kız gt bı test al da yap hadıııııııııııııııı

nedense içimden hiç test yapmak gelmiyor neden aceba 1 hafta geçti test yapmaya karar veriyorum karnım ağrımaya başlıyor daha yakın çıktım i test yapmak için ya biraz tutacağım yada sabahı bekleyeceğim

Erenheva bana bir antibiyotik hap birde fitil verdi. Bunların ikisini berabr kullanıcam. Sonra bir tane daha fitil var ayrı. İlk ikisi bitince de bu fitili kullanıcam. Ama Benim adet tarihim yaklaştı. İlk fitilde ara vericem mecbur. Doktora sormayı unuttum da. Dedi ki Regl olursan kesiceksin sonra devam edeceksin fitile dedi. Smear testinde çıktı bu sonuç demekki rahmin içinde iltihap var. İnş. geçer ya.

canım neden kendinize zulüm ediyorsunuz gidin kan verin kurtulun ne oldugu cıkar böyle kendinizi yıpratıp duruyorsunuz vaalla benim günüm gecse hemen yaparım en azından kendimi rahat hissederim kanda günün gecmeden bile belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…