Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kız maaşallah çabuk hallettin temizlik taşınma bende 3 ay önce taşındım canım çok zor gerçekten geçmiş olsun

evet canım ben biraz aceleciyim saolsun annemler ablamlar yengemler de geldiler sabah çıktığım evi akşam işten eve gelince tanıyamadım saolsunlar ööle güzel olmuş kiii....:)))haklarını ödeyemem inanın:)))onlar olmasa hem çalış hem yerleş canım çıkardı yani bööle 2 3 güne bitti işler yani bitti sayılır:)))

tds canım reglin baya gecmiş bence yapsan hemen cıkar regl gectikten sonra zaten yapılan teste idrar saaati önemli diill

GEBELİK test tarihlerimiz--------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER 8NİSAN-----------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NİSAN----------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NİSAN-------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NİSAN------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NİSAN-----------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN----------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NİSAN -----------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NİSAN---------------------30----------26-MART---------3
SALİRMOON 27 NİSAN
BEBİKİM 30 NİSAN----------------27---------30MART----------1

tds senede bır ıkı kere yumurtlamıyormuşya kadınlar ole oldu demkkı adet tarıhın değişr ozzamn benım ole oldu hep 14 uydu 10 gun gecıktı şimdı 21 21 dıye gıdıo

tds senede bır ıkı kere yumurtlamıyormuşya kadınlar ole oldu demkkı adet tarıhın değişr ozzamn benım ole oldu hep 14 uydu 10 gun gecıktı şimdı 21 21 dıye gıdıo

evet canım değişicek tarihim neyse vardır bir hayır böyle gecikmeler insanı etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…