Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

işin ilginci midemde bulanıyor ara ara ya öf ne zor bişey belirsizlik

acaba testmi yanıldu bilionuski testler hem yanlıs pozitif hem yanlıs negatif verio maaaleseff

olabilir canım olmazsam testi tekrarlarım ya da kan testi yaptırmak daha garanti olur

yaa kızlar moral bozmayın hemen yafu...kızdırmayın bakalım beniiii....daha kaç aydır deniyoruz ki şunun şurasında diğer topiclere şööle bi bakın halimize şükredelim bence
bu arada benim uğurlu sayım 27 midir nedir?herşeyim 27 olmuş listemde:)))

evet canım halimize şükür tabi yıllarca uğraşanlar var

evet canım halimize şükür tabi yıllarca uğraşanlar var

hah şöyle sabırsız davranırsak isyan etmiş gibi oluruz hem sabırlı olalım ki mükafatını alalım inş.:)))ne çıkarcı bi kulum di mi?:))))insanoğlu işte...
bu arada biliyo musunuz ben idrar yollarından enfeksiyon kaptım sanırım kızlar afedersiniz özür dileyerek söylüyorum ama idrara çıkarken çok canım yanıyodu bi de ilk evlendiğimde böööle olmuştum herhalde temizlik falan hep mermerlere oturdum ettim ondan ööle oldum şu anda iiiyim maydanoz suyu içtim 1 2 sefer düzeldim gibi inşallah doktora gitmeme gerek var mı sizce?çünkü geçti artık...????

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 8NıSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NıSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NıSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NıSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NıSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBıKıM 30 NıSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1

Son düzenleme:
kızlar lıste nasl başka eklemek ıstedıgınz bışe varmı

kaçıncı çocuğu istediğimizi de yazabiliriz belkim çünkü bazılarımızın ikinci bebişi olcak zannedersem ...siz bilirsiniz tabi...d kupçu nerde kızlar bu arada?heoz da yok syavuzz call?nerde bu millet nerde bu devlet?

canım geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse kadınlarda daha zor tedavi ediliyor üşütmemek gerekiyorgeçti diyorsan sen bilirsin ama yinede bir doktora gidip idrar tahlili yaptır kaldıysa oda tedavi edilsin hamile kaldıktan sonra idrar yolları daha hassas oluyor tekrarlayabilir o zamanda hamile hamile daha zor olur tedavisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…