Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER 8NıSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NıSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NıSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NıSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NıSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NıSAN
D_KUPCU 21 NıSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NıSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NıSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALıRMOON 27 NıSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBıKıM 30 NıSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1
HAS BAHÇE----------------------------------------------1---------------------------------------------

Son düzenleme:

olur aslında canım bildiğim kadarıyla benim heozun d kupcunun ve hasbahçenin ikinci bebekller olacak daha varmı aceba

ılk tarıf aldıgım gun yaptım çok lezzettlı oldu gercekten eşim dunde ıstemıştı gelır gelmez fırına baktı ama dun yapamadım çok sever hamur işlerını.adını eftalya koydumkurabıyenınkaydirigubbakcemile3

bende gideyimde birşeyler yapayım bari strese girdim birşeyler yemem lazım kızımda acıkmıştır yine girerim sonra görüşürüz kızlar

Merhaba kızlar bende hamile olmak isteyenlerdenim allah kısmet ederse,yedi aydırda uğraşıyoroz bu ay incir kürü kullanıyorum bakalım neolacak.bugün ondokuzuncu gün inşallah faydası olur.

hoşgeldin aramıza inşallah sende bilan önce kavuşursun bebeğine

ilişkiden sonra direk uyuyorum zaten canım bide dün belime yastık koydu eşim, geri çıkmasın diye, bakalım yaa fisfisfis

dün duş aldım dedinya bende duş aldım, eşim uyuyor, giyindim geceliğimi sexy kırmızı hehe, nolduğuna inanamadı, romantik loş ışıkta hehehe...

Merhaba kızlar bende hamile olmak isteyenlerdenim allah kısmet ederse,yedi aydırda uğraşıyoroz bu ay incir kürü kullanıyorum bakalım neolacak.bugün ondokuzuncu gün inşallah faydası olur.

hoşgeldın inş bı an once dılegıne kavuşursun.evt ıncır çok ıyı gunde bı ça tane yemelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…