Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Merhaba kızlar, bugün smear testini aldım. İltihap varmış, klasik olur genelde dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Bitince gidicem yine. Hamile kalamamakta bir faktörmüş heralde.

aaa geçmiş olsun canım! evet erenhava ban dün bahsetmişti, regyli olunca bende gidicem belki bendede iltihap vardır! kesinlikle etkiliyormuş!

kızlar benım bugun 19 gunum 9 ve 19 demıştık ya bugun son.bundan sonrada devam etcez tabı ama ınş tutmuştr

Sailormoon canım hoşgeldin! regyli olmadım, hamilede değilim! hayırlı olsun evin! Herkesin eline sağlık sağolsunlar! bu arada geçmiş olsun canım üşütmüşsün!

benimkide sordu kimdi diye arkadaşım dedim, hayırdır ne oluyo coştun falan dedi :roflol:

hehe, çoşturdum deseydin kıza bi duş aldım dedim! olan olmuş de bugün! hehe! işi bıraktım valla hemen duşa, koku üstüne koku! sonrası eşim şok uyuyo adam! rüyamıydı diyo, hehe

hehe, çoşturdum deseydin kıza bi duş aldım dedim! olan olmuş de bugün! hehe! işi bıraktım valla hemen duşa, koku üstüne koku! sonrası eşim şok uyuyo adam! rüyamıydı diyo, hehe

ben hıçç ne konuşaz dedım tabıkı bebk başka bebge odaklandık dedım.
bız dun mola verdık kaçgundur çalış çalışşŞeniz

Merhaba kızlar bende hamile olmak isteyenlerdenim allah kısmet ederse,yedi aydırda uğraşıyoroz bu ay incir kürü kullanıyorum bakalım neolacak.bugün ondokuzuncu gün inşallah faydası olur.

hoşgeldin canım tekrar! inş en kısa sürede bebişini kucağına alırsın! incire ne zaman başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…